Aslında 2D' den 3D' ye çeviriside çok önemli her marka aynı görüntü kalitesini veremiyor. İzleme şansınız olursa eğer, kısa film izleyipte bakabilirsinz.
3D TV'ler Göz Sağlığını Tehdit Ediyor mu?
Dediğin gibi daninin ekran titremesi ve crostalk 3d tv'ler de çok önemli.
Flicker (ekran titremesi) de çok kötü bir sorun ama LG her ikisinide çözmüş.
3D TV Fpr gözlüklerde crosstalk minimum düzeyde, ekran titremesi yok.
Evet 3D TV' lerde crosstalk sorunuda tahammül edilir birşey değil.
Film izlerken neyse de oyun oynarken çok daha kötü olur, insan konsantre olamaz, iyki LG bu 3d tv'leri hayatımıza soktuda bizi bu işkenceden kurtardı.
Aynı şekilde bende çok sinir olurdum. Ama artık olmuyorum :)
Ben hiç öyle bir sorun yaşamadım.
uzun süre izleyincede bi sorun olmuyor değBEN ÇOK ARAŞTIRDIM DANİNİ, ÇÜNKÜ GÖZ RAHATSIZLIĞI YAŞADIM YILLARCA, ÇOK ŞÜKÜR AMELİYATLA SORUN ÇÖZÜLDÜ, GÖZ SAĞLIĞININ NE DEMEK OLDUĞUNU BİLEN BİRİ OLARAK ASLA RİSKE ATMAM GÖZLERİMİ, BU NEDENLE LG'NİN FPR GÖZLÜKLÜ 3D LED TVLERİNİ ÇOK ARAŞTIRDIM ÇÜNKÜ 3D'YEDE İLGİM ÇOK BÜYÜK AMA HERHANGİ BİR RAHATSIZLIK YAŞATMIYORMUŞ BU 3D TV, HATTA SG GÖZLÜKLERİN YAPTIĞI MİDE BULANTISI VE BAŞ DÖNMESİ GİBİ RAHATSIZLIKLARDA BU TEKNOLOJİ SAYESİNDE ORTAN KALKMIŞ.
Zaten 3d tv fpr gözlüğü teknolojisinin çıkarılış amacı baş dönmesi, bulantı gibi olumsuzlukları ortadan kaldırmak. Çünkü bu pasif gözlükler Sg teknolojisindeki şarjlı gözlükler gibi elekromanyetik dalga yaymıyor. Yine ekran titremesi yapmayarak göz sağlımıza zarar vermiyor.
Katılıyorum, 3D TV FPR gözlüğü teknolojisi crosstalk ve flicker (ekran titremesi) sorunları olmadan yayınları yüksek görüntü kalitesi ile izleme rahatlığını yaşatıyor.
Eskiden sg gözlükleriyle izlerken hem baş dönnmesi hem de mide bulantısı olurdu. Aa bir de tam filmi izlerken sg gözlüğünün şarjı biterdi:)) Keyifsiz bir seyir olurdu. Ama fpr gözlüğü sayesinde böyle sorunlar yok artık..