3D TV için FPR gözlüğü teknolojisi çok ileri ve üstün bir teknoloji olduğu için görüntü kalitesini yada parlaklığını belirtmemek mümkün değil.
3D TV'ler Göz Sağlığını Tehdit Ediyor mu?
Kesinlikle öyle LG benim gözüme ilk öyle çarptı zaten.
teknomarketlerde her marka tvde aynı kanalı acık tutuyorlar oraya bakınca zaten hangi tv nin görüntü kalitesi iyi kabak gibi ortaaya cıkıKarşılaştırma yapmak için en doğru yer teknomarketler, diğer tüm ürünleri alıp kıyaslama karşılaştırma yapmak imkansızken bu mağazalar sayesinde kendi gözümüzle aradaki görüntü kalitesi ve parlaklık farkını görebiliyoruz, 3D TV almak isteyen bir insan bu mağazalarda fpr gözlüğü gözüne takıp 3D smart, full hd, led ve sinema tv çeşitlerinden biriyle kısa bir film deneyimi yaşarsa başka bir marka almaz zaten.
İndirim çok iyi arkadaşlar, şuan ki bütçenizde uygunsa kaçırmayın derim.
Çok iyi bir kampanyaymış. Arkadaşlar 3d led tv satın almak isteyenler Vatan' a...
Danini sanırım seninde ay sonu geldiği için limitin doldu :)
Büyük satış sitelerinin ya da teknomarketlerin sadece 1 bankanın kartına taksit ya da promosyon yapması bence yanlış.. Kimin 10 tane kredi kart var ki? 10 tane kredi kartının her yıl üyelik aidatı 500 tl gelir...!!
Büyük satış sitelerinin ya da teknomarketlerin sadece 1 bankanın kartına taksit ya da promosyon yapması bence yanlış.. Kimin 10 tane kredi kart var ki? 10 tane kredi kartının her yıl üyelik aidatı 500 tl gelir...!!Çok haklısın, o duruma bende sinir oluyorum, birde hesap kartlarıyla alışveriş yapılamıyor buda çok sinir bozucu, insanları kredi kartı kullanmak zorunda bırakıyorlar, hesap kartı daha iyi değilmi onlar içinde, hesaptaki parayı direk çek, neden zorla kredi kartı kullanmaya teşvik ediyolar ki, dünyada ve ülkemizde bir çok insan kredi kart kullandıkları için büyük maduriyet yaşadılar ve yaşamaya devam ediyorlar.Son Düzenleme: aysedundarr ~ 27 Temmuz 2011 15:40
Kredi kartı borcu batağında o kadar çok insan var ki!!!
En iyi 3D TV' ye çok yakında sahip olucaksınız gibi hissediyorum danini.
Danini 3d led tv! ler ile ilgili satış sitelerinde veya teknomarketlerde iyi bir kampanya veya promosyon görürsem ilk size haber vereceğim..
Alırsın danini acele etme, bütçenin uygun olduğu zamanı bekle..
Günümüz şartlarında bir ürünü peşin almak nerdeyse bile değil tamamen imkansız, bu kadar istememe rağmen hala 3D TV'me kavuşamamanın sebebi bu, birde ben biraz mükemmelliyetçiyim, olunca en iyi olsun diye bakarım, en mükemmel markayı buldum zaten mükemmel olmasaydı en iyi 3D TV seçilmezdi, sizinde bildiğiniz gibi LG'den bahsediyorum, modeli de buldum 47'' LW 650 S, ama diğerlerine göre biraz pahalı, mecburen satış sitelerini takip ediyorum, en uygun kampanyayı, fiyatı bulunca taksitli satın alacağım inşallah.
Bayramda LG ile bayramlaşmaya gidelim en iyisi :)
Bayramdan sonra yeni modellerin çıkacağı tahmin ediliyor ya diğer modellerin fiyatları biraz daha iner..Sizin için daha karlı olur.