3D TV' de bunlar olmazsa zaten, izlemekten birşey anlamayız. Ayrıca almanın gereği kalmaz.
3D TV'lerin nasıl çalıştığı hakkında bilgisi olan?
3d tv eğer 2d' den 3d' ye çeviri yapmıyorsa ne yapıyor o zaman? Kaç tane 3d film ya da belgesel var ki piyasada izleyebileceğimiz?
Yani Türkiye'de de 3d yayınları olmadığı için alınacak 3d tv nin 2 boyutttan 3 boyuta çeviriyi en iyi şekilde yapması lazım. Bunu yaparken görüntü kalitesinde ya hiç bozulma olmamalı ya da en az bozulmayı yapmalı. Onun dışında film izlerken oyun oynarken bir derinlik sağlamalı. Bunu da şu an en iyi yapanlardan biri Lg.
XF LUİ size katılıyorum. 2d' den 3d' ye çeviri çok önemli ve evet LG'nin 3d led tv' leri çeviriyi çok iyi yapıyorlar.
Çok doğru benim de 3D TV' in de en çok beğendiğim yanı 2D' den 3D' ye çeviri sırasında ki üstün görüntü kalitesi ve ekran parlaklığı. Aileminde en iyi tercih TV' lerdendir.
LG iyi çeviriyor :)) LG sadece 3d tv'lerde 2D'den 3D'ye iyi çevirmekle kalmıyor,görüntüleri de kaliteli ve parlak bir görüntüye dönüştürüyor, bu sayede televizyon izlemek çok keyifli ve eğlenceli oluyor.
Şimdi izledim 3D cınema TV kutu açılımı videosunu gerçekten güzel, özellikle satınalmayı düşünenlerin izlemesinde yarar var.
Arkadaşlar link koyar mısınız? Biz de izleyelim..
http://www.youtube.com/watch?v=k2lKRuyZqj8
Arkadaşlar 3D cınema TV kutu açılımı videosunu izlemeniz için paylaştım.
İyi seyirler :)
Paylaşım için teşekkürler sadem. Teşekkür ederim..
Video için yorumlarınız neler arkadaşlar ?
Ben de videoyu izledim. Lg 3d tv' nin kurulumu çok kolaymış. Eğitici bir video olmuş aynı zamanda.
Evet bende beğendim, çok açıklayıcı bir video olmuş. 3D TV alanlara yardımcı olabilecek şekilde çekilmiş.
Rica ederim arkadaşlar buldukça bu tür 3D TV hakkında çekilmiş videoları, devamlı paylaşırım.
Teşekkürler sadem, işin en güzel ve kolay kısmı kurulum bence, ben severim uğraşmayı, 3D Tv'mi satın alayımda kurulumunu bende videoya çekip sizlerle paylaşayım artık :)