Hep video izlicek değilsin ya, bir gün film izlemekte kısmet olur. Ben 3D TV' de oyun oynamayıda çok seviyorum.computeraddict'te haklı sg gözlük teknolojisine sahip bir 3D tv ile videodan başka ne izlenebilirki, film izle diyorsunda sadem bir film izleyeyim diye göz sağlığından mı olsun computeraddict.
3D TV'lerin nasıl çalıştığı hakkında bilgisi olan?
computeraddict'te haklı sg gözlük teknolojisine sahip bir 3D tv ile videodan başka ne izlenebilirki, film izle diyorsunda sadem bir film izleyeyim diye göz sağlığından mı olsun computeraddict.Sg gözlüğü teknolojisine o kadar para verdiğim için sokağa atamadım..Sahibinden.com'a koyayım dedim ama başkalarının göz sağlığı ile oynamak istemediğimden dolayı satışa da çıkarmadım.. Artık yazlıkta nadiren de olsa kısa videolar izliyorum.. Yoksa fpr gözlüğünün yerini asla tutamaz..
Yazlık evimde yer dolduruyor. Sg gözlüğü teknolojili 3d tv'mi obje olarak kullanıyorum..
Öyle oluyor zaten.. 2 tane sg gözlüğü kime yeter? Uzun süre film de izlenmiyor baş dönemsi ve mide bulantısından.. En iyisi 3d tv 'yi 2d olarak izlemek..
Sg gözlük teknolojili 3D led, full hd, smart veya sinema tv çeşitlerinden birini satın alma hatası yapmış ve sg teknolojili gözlükle film izleyemeyen, oyun oynayamayan insanların yapacakları tek bir şey var, oda 3D tv'de üç boyutlu değil iki boyutlu izleme yapmak.
3D tv deninceyi geçtim, bana 3 bile denince aklıma hemen lg geliyor, lg bu işi çok iyi kavradı, fpr gözlük teknolojisiyle, bu teknolojiyle çalışan led, full hd, smart ve sinema tv çeşitleriyle en iyi 3D tv ünvanı alarak bu konudaki başarısını kanıtladı bence.