Evet aslında çok doğru düşünmüşsünüz..
3D TV'lerin nasıl çalıştığı hakkında bilgisi olan?
Evet FPR gözlüklerin tasarımıda çok güzel.
Ben bayılırım kutudan bir elektroniği çıkartıp kurmaya, yap boz gibi, ama garanti kapsamı dışında kalacaksa 3D TV'im bende servisten gelen arkadaşlara yardım ederim :)
Ben bayılırım kutudan bir elektroniği çıkartıp kurmaya, yap boz gibi, ama garanti kapsamı dışında kalacaksa 3D TV'im bende servisten gelen arkadaşlara yardım ederim :)tüm elektronik eşyalarda bu böyledir. Garanti kapsamı dışında kalır kendiniz el atarsanız :) En iyisi 3d tv alacaksanız internet satış sitelerinden alcaksanız kurulum ekibini arayarak gelip monte etcekler. Hiç uğraşmanıza gerek yokkkiiii :)))
Uğraşmak değil bence eğlenceli birşey =)
Sademe katılıyorum kurulum eğlencesi bambaşka, ama sende haklısın dasti koltuğuna uzanıp 3D TV'le güzel bir film izlemekse bambaşka bir keyif.
tüm elektronik eşyalarda bu böyledir. Garanti kapsamı dışında kalır kendiniz el atarsanız :) En iyisi 3d tv alacaksanız internet satış sitelerinden alcaksanız kurulum ekibini arayarak gelip monte etcekler. Hiç uğraşmanıza gerek yokkkiiii :)))Ben de sizinle aynı görüşteyim ama teknolojiyi gerçekten çok sevenler kurulum aşamasında yerlerinde duramazlar.. Oyüzden bu 3d tv kurulum videosu onların ilgisini çekmiştir.
O zaman kurulumu yapacağınız zaman Ayşe Hanım' ı çağırın, büyük bir keyifle yapacağına eminim :)
Evet lütfen beni çağırın, bu 3D TVlerin sadece izlemesi değil kurmasıda çok eğlenceli.
3D TV' film izlemesi zevkli, kurması eğlenceli =)
daninini15 ben 3d led tv' de belgesel izledim. İzlemenizi tavsiye ederim.. Büyük şehirlerde yaşayan tüm doğa severlere tavsiye ederim. Kendinizi ormanda yürüyormuş ya da bir dere kenarında yürüyormuş gibi hissediyorsunuz..
3D TV' de herşey bu şekilde oluyor. Film izlerkende aynı şeyleri yaşıyorsunuz, oyun oynarkende.
Bambaşka bir şey bu 3D tv dünyası, içinde yok yok, oyun deseniz var, film deseniz var, eğlencenin her türlüsünü kaliteli bir görüntüyle izleme imkanı sunan başka bir boyut, özellikle de en iyi 3D tv olan LG'le.