:) mantıklı aslında neden olmasın !..
3D tv satın almak istiyorum..tavsiyeleriniz !..
gözlüklüsüne daha alışamadık alamadık gözlüksüzü biraz beklesin nolur:):)
ben gözlükten aldım arakadaşlar hafta sonuda tv yi alcam inş. ;)
hayırlısı olsun yorumlarınızı paylaşırsınız
elbette paylaşırım kullanımdada gerçekten memnun kalırsam sizlerede tavsiye ederim !..
ben denemiştim memnun kalıcaksınızdır
o kadar araştırdım ki memnun kalmamak gibi bi durumumum olucağını hiç düşünmüyorum !..
tabi paylaşırım arkadaşım !..hem 3D LED TV mi hemde 3D TV FPR gözlüklerimi görmüş olursunuz !..
evet kullanan resim çekip gönderirse çok iii olur. flaşlı ve flaşsız olarak
bende kullananların yorumlarını ve resimlerini bekliyorum
evet ben denedim gerçekten güzel ,futbol oyunu oynarken bile kendini oyun içerisinde hissetmeni sağlıyor ,sanki oyun oynamıyorsun da sanki gerçekten maçyapıyormuşsun gibi keyif almanızı sağlıyor 3D TV 'ler.
Peki sorumu şöyle değiştireyim o halde. Pen konsol oyuncusu değilimdir, pc'de oyun oynamayı severim. Ekran kartım ATI HD 5870. Elbette performansı etkileyecektir bilgisayarımın donanımı ancak 3d led tv'nin ekstra bir yükü olur mu pc'me?
denemek lazım o zaman anlayabilirsiniz ancak.
tamam da ne bu şiddet bu celal :D deneyen biri varsa yardımcı olsun yoksa da bir şekilde denemeye çalış ..
Celallenmedim yahu :)) sadece birisi denesin ve bana bu konuda cevap versin istiyorum ben. Sizde varmış sanırım 3d led tv, bir gün misafir edin, kasamı alıp geleyim size.
Şaka bir yana gerçekten bu konu hakkında forumlarda pek fazla bilgi bulamadığım için soruyorum bu denli ısrarla.
Diğer forumlardan da araştırdığım kadarıyla oyun oynayanlara LG'nin fpr gözlüklü led tv'leri öneriliyor başında uzun zaman geçirildiği için. Şu uyum ve performans +/- durumuna bir yol bulabilsem daha detaylı inceleyeceğim ürünleri.
Yok yahu donanımla bir sorun olmaz ama bazı nVidia ekran kartları USB girişli 3D gözlükleri kullanıyor; onlarla FPR uyumu konusunda sorun yaşanabilir belki.
Flicker(tireyen ekran) veya Crosstalk diye iki kavramdan bahsetmişti evinde olan arkadaş. Bu göz sağlığına zararlı etkiler yokmuş FPR teknolojisinde. ATI'den ziyade SG tipi girişi-çıkışı olan gözlüklerden geliyorsa ekran kartıyla birlikte işte o zaman sorun olur. :)
Celallenmedim yahu :)) sadece birisi denesin ve bana bu konuda cevap versin istiyorum ben. Sizde varmış sanırım 3d led tv, bir gün misafir edin, kasamı alıp geleyim size.Şaka bir yana gerçekten bu konu hakkında forumlarda pek fazla bilgi bulamadığım için soruyorum bu denli ısrarla.
Diğer forumlardan da araştırdığım kadarıyla oyun oynayanlara LG'nin fpr gözlüklü led tv'leri öneriliyor başında uzun zaman geçirildiği için. Şu uyum ve performans +/- durumuna bir yol bulabilsem daha detaylı inceleyeceğim ürünleri.
buyrun beklerim kasanızı alıp gelin deneyelim birlikte ,sonucu sizde görmüş olursunuz bende görmüş olurum :)