SG gözlüğü ile film izlemeyi kimse istemez bence.
3D tv satın almak istiyorum..tavsiyeleriniz !..
Sg'yi eskiden kullandım ve şu anda fpr teknolojisinin keyfini çıkara çıkara kullanıyorum.. :))
SG teknolojisini kullanmak istedim ama o kadar kötü ki kullanamadım bile.
Sadem iyi ki sg gözlüğünü kullanamamışsın. Ben kullandım ve hiç tavsiye etmiyorum...
:)) Ben kendi çektiğim video çevirilerini izlettiriyorum kendi sinema salonumda. Yabancı kaynaklı değil..:)İzlemeye değer güzel videolarsa çeviri yapıp izlediğin videolar bizlede paylaşırsan sevinirim, inşallah bir gün Fpr gözlük teknolojili 3D tv çeşitlerinden birini satın alırsam izlerim, eğlencelidirler umarım :)
Eğlenceli eğlenceli. Siz 3d tv çeşitlerinden birini satın alın ben size gönderirim videolarımı..
Eğlencesiz olsada 3D tv çeşitlerinde 3 boyutla eğlenceli olur sanırım, evde ailecek 3 boyutlu izleme yapacağımı düşünmek bile eğlenceliyken.
3d tv satın aldıktan sonra şunları arkadaşlarınızdan çok duyacaksınız.. "Bu akşam ne yapıyorsun? Misafirin var mı? Tiramisu yapmıştım hep beraber yiyelim mi?":))) Her akşam ayrı bir parti havası, her akşam ayrı eğlence.. Bence siz 3d tv'nize doymadan değil arkadaşlarınıza ailenize akrabalarınıza bile söylemeyin..
[url=../kisisel/212666/]Aaa uyardığın için sağol computeraddict[/url], her akşam parti olmazki, birde okadar kalabalığa gerek yok, ailecek izlemek daha keyifli, daha eğleneceli, biz zaten daha kalabalık bir aileyiz:)
Kalabalıkta herşer daha eğlencelidir. Bu yüzden bayramları, doğum günü partilerini çok severim..
Lg'nin 3d tv'si hem çok ince hem de çok hafif.. Kapı çalınca 3d tv'yi hemen yan odaya taşıyadabilirler..
Bu daha pratik.. Fpr gözlüklerini kazara görürlerse ucuzluk vardı bol bol satın aldım dersiniz..