Yavaş söyleyinde adamlar kaçmasın.
3D tv satın almak istiyorum..tavsiyeleriniz !..
paketin içinde birde kredili uygun fiyatlı bir ev olsa on numara olur :) eşyalar yeni bir ev hakedecek kalitede ve yenilikte çünkü :P :)Dasti çok uyanık gördüm seni, kesin Karadeniz'lisindir :)
Haklısında aslında o teknoloji harikalarına harika bir ev şart, özellikle de geniş bir salon, geniş ekran 3D led, full hd, smart yada sinema tv çeşitlerinden biri için.
Çok büyükte olmucak küçükte olmucak orta büyüklükte her evde kullanılabilecek boyutta olmalı. İlerde taşındığınızda sorun olmaz.
Satış personelleri zaten satmak için herşeyi yapar, o yüzden onlara güvenmemekte haklısınız.
Tabii izleme mesafesi çok önemli. Bazı evlerde 3d tv çeşitleri duvara monte edilirken bazı evlerde tv sehpası üzerinde izleniyor..
Ben büyük ekran sevenlerdenim (gözlerim bozuk aslında :) ), hem büyük ekran, hemde 3D tv olunca geniş bir salon şart oluyor, Allahtan LG'nin Fpr gözlük teknolojisine sahip gözlükleriyle çalışan full hd, led, smart ve sinema tv çeşitleri varda bakış açısı sorunu yaşamadan rahat bir izleme yapabiliyoruz.
Geniş bir bakış açısı olmasaydı, sanırım ailecek değilde sırayla film izlemek zorunda kalıcaktık.
Bakış açısı bu kadar geniş olmasaydı en fazla 4-5 kişi izleyebilirdi. Ama şimdi fpr gözlüğünün sayısına göre sinema salonu gibi oluyor evimiz:))))
Kesinlikle FPR gözlüğünü kalabalık aileler bile rahatlıkla kullanabiliyor.
SG gözlükle evde film izlediğimi düşünemiyorum, fena kavga çıkardı önce kim izleyecek diye, sonrasında bulantı ve baş dönmesi ne güzel bir eğlence dimi :)
computeraddict evi çok doldurma da mahsun kırmızıgül sinema salonlarını 3 yıl sonra gösterime girecek filmi için kapatmış senin evi de kapatmasın :))) gerçi kapatırsa da iyi olur parayı kırarsın :P :):)) Ben kendi çektiğim video çevirilerini izlettiriyorum kendi sinema salonumda. Yabancı kaynaklı değil..:)
Bunun sonu karakolda yada hastanede biter gibi :)