Yani en mantıklısıda böyle olması.
3D tv satın almak istiyorum..tavsiyeleriniz !..
Bu sene Türkiye'deki futboldan birşey beklememek lazım bence, izlemeye değecek, izlerken eğlenebileceğimiz türden bir spor karşılaşması izleyebileceğimizi sanmıyorum.
Bence asıl takımların güçleri kabiliyetleri bu yıl ortaya çıkıcak.
Futbol olduğu akşamlar film izlemezsiniz danini :)
3D Smart TV' lerle zaten youtube'a bile giripte video izleyebiliyoruz.
3d tv satın alırım ama bir köşede durur yapacak birşey bulamam verdiğim parayı sokağa atmış olurum diye düşünen varsa çok yanılıyor.. 3d led tv aldıktan sonra diğer hobilerinizi unutuyorsunuz..
3D LED TV' nin içindekileri saymakla bitiremem. Oyun sevenlere, film - video izlemeyi sevenlere ve bunların hepsini çeviri yaparak 3 boyutlu izlemek isteyenlere tavsiye ederim.
Evet test kanallarında da 3D yayınları yapılıyor.
Çeviri özelliği çok güzel düşünülmüş bir özellik, 3D yayın ve kanal sıkıntısı çektiğimiz bu günlerde 3D film, video, spor gibi futbol karşılaşmalarını izleyebilir, oyun oynayabiliriz.
Şimdi 3D test kanallarına bakıyorum arada ama yaptıkları yayınları hiç beğenmiyorum.
Film yayınları yok genelde hep doğa videoları.
Fpr gözlük denince akla LG geliyor ki lg'nin 3D led, smart, full hd, ve sinema tv çeşitlerindeki görüntü kalitesi ve parlaklığı en iyi 3D tv ünvanı almasını sağladı, o nedenle görüntünün en kalitelisi LG'de siz rahat olun.