yani bazı albüm sanatçıları şarkıları nasıl hazırladıklarını nasıl çalıştıklarını anlatmaktalar. Bence bu da anlatılabilir tutup biz yapacak değiliz bu söylediklerini. Kısa bir belgesel filmi koysalar yeter yani :) Hatta onu 3d çekecekler örnek olacak görüntü kalitesi ve parlaklık için. Böylelikle bir taşla iki kuş vurmuş olacaklar :)
3D tv satın almak istiyorum..tavsiyeleriniz !..
LG en iyi teknolojileri koydu ortaya bu şekilde büyük fark açtı.
yani bazı albüm sanatçıları şarkıları nasıl hazırladıklarını nasıl çalıştıklarını anlatmaktalar. Bence bu da anlatılabilir tutup biz yapacak değiliz bu söylediklerini. Kısa bir belgesel filmi koysalar yeter yani :) Hatta onu 3d çekecekkler örnek olacak görüntü kalitesi ve parlaklık için. Böylelikle bir taşla iki kuş vurmuş olacaklar :)Katılıyorum. Diğer markalar böyle birşey yapmadı. Farklılık olur.. Biz bunu böyle başardık derler..Ayrıca 3d tv serüvenini izlemek de eğlenceli olur..
Ben göstermemelerinden yanayım.
Amerika'da uçak üretimi yapan bir firma müze olarak insanların üretimhaneyi gezmesine izin vererek para kazanıyor. Bunu örnek alarak Lg'de benzer şeyler yapabilir...
LG'nin paraya ihtiyacı olduğunu sanmıyorum, fpr gözlük teknolojili 3D full hd, led, smart ve sinema tv çeşitleri çok büyük bir kitleye ulaştı, satışlardan elde ettiği kardan sonra böyle bir uygulamaya ihtiyacı olacağını sanmıyorum :)
LG' nin paraya ihtiyacı olsa zaten, diğer markalar gibi yüksek fiyatlarda satış yapardı, ayrıca en iyi teknoloji LG' nin fiyatı istese yükseltebilir.
Tabi isterse 3d tv çeşitlerinin fiyatını yükseltebilir ama yükseltmiyor.Neden? Müşterisini düşünüyor.." Ben bu kadarla kar elde edebiliyorum neden insanları bu eğlenceden mahrum bırakayım" diyor olsa gerek ..
Monitörleri de oldukça iyi..
Kesinlikle bütün ürünleriyle birlikte gelişti LG.
Teknoloji sektöründe lider oldu lg, çamaşır makineleri, buzdolapları, bilgisayarları, cep telefonları ve özellikle fpr gözlüklü 3d tv'leri ve çeşitleri olan full hd, led, smart ve sinema tv'leriyle en iyi ödülünü alarak rakiplerine çok büyük farklar atmış bir marka lg.
LG' nin araya koyduğu farkı kapatmak diğer markalar tarafından çok zor olucak sanırım.
Kapatamadıkları içinsanırım sg gözlüğü teknolojisine devam ediyorlar..
Adı sg olduktan sonra, sg teknolojisini taşıdıktan sonra tüm gözlükler bende itici bir etki yaratıyor :)