LG yerinde olmadığın için Sony kullanıcıları çok sevinicek danini :) FPR gözlüğü teknolojisini bütün markaların kullanmasını isterim, çünkü SG gözlüğü baş dönmesi, mide bulantısı yapıyor ve göz sağlığınada zararlı. Bu yüzden diğer markalarda kullansa iyi olur.Ben fpr gözlük teknolojisini diğer markaların kullanmasını istemiyorum, bu lg'nin başarısı ve kimseyle paylaşmasın, böylece 3d full hd, led, smart ve sinema tv çeşitlerini bol bol satar hemde.
3D tv satın almak istiyorum..tavsiyeleriniz !..
Ben fpr gözlük teknolojisini diğer markaların kullanmasını istemiyorum, bu lg'nin başarısı ve kimseyle paylaşmasın, böylece 3d full hd, led, smart ve sinema tv çeşitlerini bol bol satar hemde.Ayse belki Lg, fpr gözlüğü teknolojisinin mantığını satarak para kazanacak.. Belki öyle bir anlaşma yapacak ki diğer markaların fpr gözlüklü 3d çeşitlerinin satışından da ayrıca para alacak.. Off keşke biz de böyle ileri teknolojili birşeyler üretebilsek...
Danini teknolojiyi takip etmek çok zor.. Hatta bazen yakından takip etmemek daha iyi oluyor.. Örneğin ben teknolojiyi yakından taki ettiğim için sg gözlüklü 3d tv satın aldım..Ama hem fiaytı pahalı olduğundan bir zarar yaşadım hem teknolojisinden.. Siz biraz daha geriden gelip fpr gözlüklü 3d led, full hd, smart veya sinema tv çeşitleirnden birini satın alacaksınız..Kim daha karlı?
Ayse belki Lg, fpr gözlüğü teknolojisinin mantığını satarak para kazanacak.. Belki öyle bir anlaşma yapacak ki diğer markaların fpr gözlüklü 3d çeşitlerinin satışından da ayrıca para alacak.. Off keşke biz de böyle ileri teknolojili birşeyler üretebilsek...Bilmem öylede olabilir, ama yinede istemiyorum lg'nin fpr gözlük teknolojisini diğer markalarla paylaşmasını, fpr gözlük denince benim aklıma, lg ve lg'nin 3d full hd, smart, led ve sinema tv çeşitleri geliyor, başka bir markayda bağdaştıramıyorum, fpr teknolojisini.
Fpr gözlüğü teknolojisini Lg çıkardığı ve en iyi 3d tv ünvanını aldığı için diğer markaların kullanması sizin mantığınıza aykırı geliyor. Ancak olaya ticarek mantığı ile bakarsanız bu durum Lg'ye yarayacak.. Lg kazandığı parayı 3d tv çeşitlerini daha fazla geliştirmek için kullanabilir..
her markanın kendine özel özellikleri olması gerektiğini düşünüyorumÇok ta doğru düşünüyorsun danini ama adamlara baksana yıllarca tek bir özellikle var oldular, sg teknolojili gözlükle; sadece bir markaya özgü bir özellikte değildi, tüm markalar üçüncü boyutta izleme yapma, yaptırma olanağını bu gözlükle buluyorlardı hemde bir sürü eksisine rağmen, birşeyler yapabilecek olsalardı eminim yaparlardı.
Sg gözlüğü teknolojisi de ilk çıktığında çok popülerdi. Herkes satın almaya çalışıyordu fiyatının çok yüksek olmasına rağmen. Kendine özgüydü ancak sg gözlüğünü geliştiremedikleri için geride kaldılar.. Fpr gözlüğü çıktı...
Diğer markaların en fazla yapacağı yenilikte bu olabilirdi zaten :)
Gerçekten çok önemli bir gelişme.. Ortak sg gözlüğü teknolojisi. Bari ismini değiştirselerdi. Sg gözlüğünü duyunca başım ağrıyor..midem bulanıyor..
Henüz çıkan sonucu göremedik. 2012'yi beklememiz gerekiyor.. Ama sg gözlüğünü allayıp pullayıp çıkaracaklarını söyleyen bir his var içimde.. Yeni çıkan sg gözlüğü teknolojisinin fiyatını da merak ediyorum.
İstediği kadar değişsin teknolojisi, adı sg olduktan sonra asla satın alıp izleme yapmam ben, güvenemem.
Ben de pek fazla güvenemem. Sg gözlüğü teknolojisini kullanmış ve bu teknolojinin zararlarını bizzat yaşamış biri olarak yeni çıkacak sg gözlüğünün baş dönmesi veya mide bulantısı yapıp yapmadığını denemek bile istemem..
Denemeye de gerek sg gözlüğü ve sg gözlük teknolojisiyle izleme yaptıran 3D tv çeşitlerini, fpr gözlük benim için fazlasıyla iyi zaten.
Benim için de öyle. Sg gözlüğünden sonra fpr gözlüğü bana teknoloji harikası gelmişti. Görüntü kalitesi, geniş bakış açısı, parlaklığı..
Umarım çıkar danini, marka bağımlılarıda üçüncü boyutun keyfini sürer bu sayede, bizler için pek önem arz etmiyor, bizler lg'den lg'nin fpr gözlüklü 3D led, full hd, sinema ve smart tv'lerinden vaz geçmeyiz nasılsa.
Umarım çıkar danini, marka bağımlılarıda üçüncü boyutun keyfini sürer bu sayede, bizler için pek önem arz etmiyor, bizler lg'den lg'nin fpr gözlüklü 3D led, full hd, sinema ve smart tv'lerinden vaz geçmeyiz nasılsa.Uygun fiyatını, kalitesini ve teknolojisini bildiğimiz için diğer markalara fazla para ödemeye gerek olmadığının bilincindeyiz.. Fpr gözlüğü teknolojisinden memnunuz ki bu teknoloji sadece 2 markada var..Son Düzenleme: clairvoyant ~ 18 Kasım 2011 14:01