Kesinlikle, SG gözlüğünün iyi bir teknoloji olmadığını Ayşe' nin dediği şekilde anlayabiliriz.
3D tv satın almak istiyorum..tavsiyeleriniz !..
Dasti inanın ben de aynı durumdayım. Sg gözlüğü teknolojisinin ismini duyunca sinirlerim bozuluyor, başım dönüyor ve midem bulanıyor.. Sg gözlüğünün tahtı fpr gözlüğü çıktığında devrildi..
Dasti inanın ben de aynı durumdayım. Sg gözlüğü teknolojisinin ismini duyunca sinirlerim bozuluyor, başım dönüyor ve midem bulanıyor.. Sg gözlüğünün tahtı fpr gözlüğü çıktığında devrildi..Çok büyük ve doğru bir laf computeraddict, sg gözlüğünün tahtı fpr gözlüğü çıktığında devrildi lafı, durumuda çok iyi özetliyor.
Çok teşekkür ederim Ayse.. Sanırım sg gözlüğü teknolojisi beni gerçekten çok sinirlendirmiş ki böyle büyük cümleler kuruyorum..
Göz sağlığından olmadan sg teknolojili 3D tv'den kurtulmuşsun ne mutlu sana, zararın neresinden dönersen kardır.
Evet doğal afetler teknoloji ürünlerinin fiyatlarını arttırmış olsa da kampanya ve promosyonlar bize biraz yardımcı oluyor..
Dönem dönem bazı nedenlerden dolayı bazı ürünlere zam yapılıyor, bize fiyatı çok gelen ürünler aslında çokta pahalı değil, bizim imkanlarımız az olduğu için bizler böyle düşünüyoruz, yoksa o teknoloji harikalarına o fiyatlar az bile aslında, mesela fpr gözlüklü 3D led, smart, full hd ve sinema tv'ler, bence fiyatları çok uygun, bizlerin alım gücü düşük olduğu için satın alamıyoruz, ürünler pahalı değil.
Evet alım gücümüz düşük olduğundan 3d tv çeşitlerini veya ev sinema sistemlerini satın almakta güçlük çekiyoruz..
Belki Lg 3d tv çeşitleri muadillerine göre uygun fiyatlı ama 3d tv teknolojisi..Pahalı sonuçta...
Kesinlikle danini, Smart TV' lerde bazen kıyaslama yapıyorum, Samsung nedense hep fiyat ve bir kaç özellik yüzünden tercih edilmiyor.
Evet en azından Lg markası hem uygun fiyatlı satıyor hem de yanında 7 tane fpr teknolojili 3d gözlüğü hediye ederek bu eğlenceden daha fazla kişinin faydalanmasını sağlıyor..
Fpr gözlük hediye ediyor lg, 3D full hd, led, smart ve sinema tv çeşitleriyle, ama 7 adet değil, satın alınan modele ve mağazaya göre fpr gözlük adedi değişiyor, hiç vermeselerde sorun değil aslında, 15 tl gibi uygun bir fiyatla satın alınabiliyor nasılsa.
Değişse ne olur ki? Fpr gözlüğünün tanesi 15 TL bile değil.. 10 tane satın alınsa bile 1 tane sg gözlüğü teknolojisinin fiyatına ulaşmıyor..
Belki Samsung zamanla düşürür fiyatlarını.