sonucta üretici firma kendileri dışardan aldıkları panelleri falanda yok bunu fiyatlarını aslında yansıtmaları gerekirdi diye düşünüyorum. yazık ama bu kadar olmaz
3D tv satın almak istiyorum..tavsiyeleriniz !..
Gerçekten abarttı samsung, biraz daha müşteri kaybetmeye başlayınca fiyatları nasıl aşağı çektiklerini hep birlikte göreceğiz.
Lg'nin smart tv'leri içinde android veya ios telefonları uzaktan kumanda olarak kullanabiliyormuyuz arkadaşlar, bilgisi olan varmı ?
ios işlemcili telefonlarda da bu özelliğin olması smart TV kullanıcıları açısından çok iyi gerçekten.
Android işletim sistemi sanırım şu anda en çok kullaıcıya sahip işletim sistemi..
Süpermiş, desenize bu sayede kumanda içinde ekstra ücret ödemeye gerek kalmıyor, ayrıca LW570S ve LW650S modelli smart tv'leri tercih edenler sadece kumanda masrafından değil, uydu alıcısı masrafındanda kurtuluyorlar, gerçekten harika.
Böyle özellikli bir cep telefonunuz varsa süper..Ama yoksa bir de cep telefonu masrafı çıkmasın?:)
Haklısın daninini..Bu işletim sistemleri olmayan bir smartphone telefonu olmayaz zaten magic motion kumandasını almalı..
Android veya ios işletim sistemine sahip cep telefonu varsa diye düşünülmüş bir uygulama, yoksa tabiki magic motion kumanda almak daha mantıklı.
Aslında bence android veya ios işletim sistemli bir smartphone almak daha mantıklı bence..Hem son teknoloji bir cep telefonumuz olur..
Çok doğru ama magic motion kumandasını evde ki herkes kullanabilir. Telefonunuzu ise sadece siz ..
modelini hatırlmadığım bir lg görmüştüm. gözlükleri harikaydı, öyle kocaman insanın gözlerini rahatsız eden şekilde değil de gayet güneş gözlüğü havasında ve inanılmaz hafif gözlüklerdi. 3d deneyimi de harikaydı, cats and dogs'u izlemiştik
modelini hatırlmadığım bir lg görmüştüm. gözlükleri harikaydı, öyle kocaman insanın gözlerini rahatsız eden şekilde değil de gayet güneş gözlüğü havasında ve inanılmaz hafif gözlüklerdi. 3d deneyimi de harikaydı, cats and dogs'u izlemişMuhtemel LW serisinden bir sinema 3d modelidir. Kullanılan gözlüklerde Fpr teknolojisine sahip gözlüklerdir. Dediğin gibi uv güneş gözlüğü tarzındadırlar. Göz sağlığı için bir zararı yok baş dönmesi, mide bulantısı yapmaz :) Burada birkaç arkadaşta kullanmakta çok memnunlarmış. :)
Muhtemel LW serisinden bir sinema 3d modelidir. Kullanılan gözlüklerde Fpr teknolojisine sahip gözlüklerdir. Dediğin gibi uv güneş gözlüğü tarzındadırlar. Göz sağlığı için bir zararı yok baş dönmesi, mide bulantısı yapmaz :) Burada birkaç arkadaşta kullanmakta çok memnunlarmış. :)aynen öyle, 2 filmi yarım saat arayla izledim hiç rahatsızlık vermedi. gözlüğü gözümde unuttum diyebilirim;)modelde tam olarak bu [url]http://www.[spam].com.tr/lg-42lw550t-led-tv-fiyati-en-ucuz-uygun-televizyon-modelleri-indirimli-taksitli-kampanyalari-fiyatlari-taksit-avantajlari-servis[/url],24713.html
İşte fpr gözlüğü teknolojisi böyle yayılarak devam ediyor...
aynen öyle, 2 filmi yarım saat arayla izledim hiç rahatsızlık vermedi. gözlüğü gözümde unuttum diyebilirim;)modelde tam olarak bu [url]http://www.[spam].com.tr/lg-42lw550t-led-tv-fiyati-en-ucuz-uygun-televizyon-modelleri-indirimli-taksitli-kampanyalari-fiyatlari-taksit-avantajlari-servis[/url],24713.
aynen öyle uzun süre oyun oynadığınızdada aynı rahatlık var yorulmuyorsunuz
aslında ben lg'den bahsederken bir markayı modellerini gözden kaçırmışım. aslında neredeyse fanı olduğum bir marka ama tv olayında ciddi farkları varmış. lg'deki gözlükler esasında 2 boyuta yakın bir dolgunluk veriyormuş, asıl 3d gözlükler daha cezbediciymiş, bugün görünce anladım. Mesela lg tv yi verirken yanında 7 tane de gözlük veriyor, bi kılık olduğunu anlamıştım, 3d gözlük çok başka birşey arkadaşlar bilginiz olsun