Google 'da olmasa hayatın içinden arkadaşımız ne paylaşıcak acaba ?
:) :)
3D tv satın almak istiyorum..tavsiyeleriniz !..
İncil değil de Kuran'da yazıyormuş zaten ilk LG'nin 3D TV lerinde FPR gözlük teknolojisini kullanacağı.
yorumları yazarken bence biraz dikkat edilmeli
lafım size değildi zaten.üzerinize alınmayın üzülürüm
vestelde 3d tv ilk çıkardığında cok umutluydu ama artık onlarında adı geçmiyor yanılıyormuyum?
O da hayatın biraz dışında kalsaydı :)
Vestel önceden de başarılı değildi bana göre.
bana göre başarısız değiller ama piyasa arastırması yapmadan iş yapıyorlar
Marka eğer ürününden yana iddialı ise benimde beklemeye zamanım yoksa hiç beklemem alırım..
Her marka ürününde iddialı olabilir ama iddialı oldukları belli başlı özellikleridir ürünün tamamıyla herşeyinden iddialı değiller genelde ,tam anlamıyla her özelliğinden iddialı olanlar ise alınabilir.
Tabi ama herkes sizin gibi düşünürse kimse almaz ,herkes birilerinin kullanmasını bekler.
Biraz öyle oluyor
Aslında siz teknolojiyi biraz geride kalarak takip etmeye çalışıyorsunuz ,bir bakımada iyi oluyor
Biraz öyle oluyorAçıkcası ben de öyle yapıyorum. Kullanıcı yorumlarını okuyorum, araştırdığım şey konusunda benden daha bilgili olanlar oluyor. Sonuçta akıl akıldan üstündür. 3d led tv konusunda da bu böyle. Bu gibi forumlardan çok şey öğrendim.
Aslında siz teknolojiyi biraz geride kalarak takip etmeye çalışıyorsunuz ,bir bakımada iyi oluyor