çok doğru herkes olumlu olumsuz yasadıklarını düşündükleri yazdığında insanın karar vermesi kolaylaşıyor
3D tv satın almak istiyorum..tavsiyeleriniz !..
Evet internette ürünler hakkında genel olarak her açısından bilgi ne kadar çok olursa daha aydınlatıcı oluyor.
Hem 3D TV SG gözlüğü pahalı, FPR gözlüğün ise fiyatı çok uygun. Buna göre de FPR en iyi teknoloji.
Çoğu insanlar pahalı olanın her zaman daha kaliteli olduğunu düşünüyor. Ama yanlış düşünüyorlar ;)
Aslında fiyatlar çok aşağıda değil ama cebimize göre olanlar da LG 'nin ürünleri oluyor genelde.
Ama şöyle birşey de var ki; kullandığım bütün ürünlerinden memnunum.
SG gözlükle FPR gözlük arasındaki tek fark fiyatı olsaydı keşke parası ödenip alınabilirdi ama sağlığımızı, özelliklede göz sağlığımızı kötü yönde etkiliyorki bunu parayla bile geri alamayız.SG gözlüklerle 3D bir TV'yi bir kaç saatten fazla izleyemezsiniz, önce baş dönmesi sonra mide bulantısı ve halsizlik gibi geçici rahatsızlıklar, göz sağlığınında ise kalıcı rahatsızlıklara sebep oluyor ki bunlar sadece sağlık yönündeki eksileri...
Yok daha sonra TV 'nin görüntü kalitesi yüksek olsada ,FPR gözlükler kullanılsada bu sefer göz sağlığınız iyi olmadığı için o 3D TV 'nin hiç bir anlamı kalmaz.
SG gözlük beyine electromanyetik dalgalar gönderdiği için kesinlikle sorun olur.
İnsan organının bütün hepsi beyinle temaslı zaten ayağımızdaki damar bile direk beyinle temaslı,
o yüzden hepsini korumak gerekir.
3D TV SG gözlüğünde bakış açısı dar olduğu için bu yöndende zararlıdır.
İnsan organının bütün hepsi beyinle temaslı zaten ayağımızdaki damar bile direk beyinle temaslı,
o yüzden hepsini korumak gerekir.
3D TV SG gözlüğünde bakış açısı dar olduğu için bu yöndende zararlıdır.
3d tvlerde öenmli olan göz sağlığı olduğundan onu belirtmeyi uygun gördüm sadem hnm. bütün organların beyinle alakalı oldunu hak verirsenizki biliyoruz.
konumuza dönersekte. sg gözlüklerin pil ve şarjla çalışmasıda cok fazla olumsuzluk yasatıyor
Aynı şeyleri düşünüyoruz zaten ,3D TV 'lerde kullanılan SG gözlüğünün şarj ve pille çalışıyor olmasından dolayı beyine gönderdiği electromanyetik dalgalar yüzünden yaşanıyor bu rahatsızlıklar.
Cep telefonları sayesinde yeterince radyasyona maruz kalıyoruz, birde tv izlerken maruz kalırsak sonumuz nasıl olur bilmiyorum, SG gözlüklerin en kötü yanı bu bence bakış açısı olsun, görüntü kalitesi ve parlaklığındaki eksiklik olsun bu kadar rahatsız etmiyor beni, iyi ki FPR gözlükleri çıkardı da LG, 3D TV eğlencesi nasıl olurmuş gördük.
Olduda yer değiştirdiniz, SG gözlükle televizyon arasındaki bağlantı kopuyor ve görüntüler iç içe geçiyor(crosstalk). FPR gözlükler olmadan 3D TV eğlence değil işkence oluyor.