Bu gidişle 2012' ye kadar 4 markada unutulucak.
3D Yayınlar ve Programlar?
2012'den sonraki halleri de pek farksız olmaz. Yenilenmiş sg gözlüğünü pek tercih edenlerin olacağını sanmıyorum.
Bilinçsiz tüketiciler ve marka meraklıları koşsunlar... Ama araştırıp karşılaştırma yapan tüketiciler koşmaz..
bilinçli tüketici. çok iyi bir konuya değinmişsini maalesef ülkemizde hiç olmayan bir özellik. Ya ucuz isteyen ya da pahalı olsun kalitelidir mantığıyla hareket eden tiplerin olduğu dönemde bilinçli tüketici bulmak zor olacak burada.
Ben çok araştırmıştım ve çok karşılaştırmıştım. Çünkü sütten ağzım yanmıştı yoğurdu üfleyerek yiyordum. Sg gözlüğü kendimi alışveriş konusunda geliştirmemi sağladı.
Kendileri araştırınca daha iyi oluyor aslında.
Kendi doğrularına göre karşılaştırma ve seçme yapabiliyorsun..
Evet ya internet bizler için büyük nimet, satın almak istediğimiz ürün hakkında bilgi toplayabiliyor, promosyon ve kampanyalardan haberdar olabiliyor, tavsiyelerden faydalanabiliyoruz.
Satış danışmanlarını önceden aldığım pahalı ürünler için dövesim geliyor =)
Forumlar olmasa millet kendini teknomarketteki satış danışmanının şevkatli kollarına bırakmak zorunda kalır.Aynen ya ben vatancomputera gittiğimde bişey almadan çıktığım olmadı :)) bir kere girdim laptop bakiyim dedim aldım çıktım, usb bellek fiyat araştırıyodum aldım çıktım :( , en son harddisk bakıyodum taşınabilir ne yazık ki gittim onu da aldım çıktım :)) 3d led tv için şu günlerde oraya hiç girmeyi düşünmüyorum çünkü alıp çıkamam böylelikle rekor serimi bozmuş olurum :D :D
Böyle bilinçlenmemiz bizler için daha iyi.
Ben yaşamadım o pişmanlığı LG sayesinde !