olmamak elde değil dimi?
3D Yayınlar ve Programlar?
Çünkü en iyi 3D LED TV markasının aldık. FPR teknolojisinin kullanan tek marka LG sonuçta.
Lg fpr gözlüğü teknolojisini ilk kullandığı için zaten 1 numaraya yerleşti.
LG' den başka hiçbir marka FPR gözlüğü teknolojisini çıkartamıcak gibi gözüküyor.
Şimdi ki zaman bunu gösteriyor =)
Fpr gözlük kolay kolay yapılabilecek bir teknolojiye sahip değilki nasıl yapsınlar.
Walla geleceği çok bilemeyiz. Ama şu an tek gerçek var: 3D led tv lerin en iyisini şu an LG üretiyor.Evet geleceği göremeyiz ama sg gzölüğü teknolojisini ne kadar geliştirebilirler diye düşünebiliriz.. Ben sg gözlüğünün fpr gözlüğüne yetişemeyeceğini düşünüyorum. Göz sağlığına vereceği zararın ancak azaltılabileceğini de düşünüyorum..
Bence de gelmez ama belli de olmaz. Çok iyi reklam filmleriyle sg gözlüğünü tekrar pazarlayabilirler.. elki de satın alanların sayısına biz bile şaşıracağız..
Bu işten kesin hayır gelmez =)
İstedikleri kadar reklam filmi yayınlasınlar, bizler gibi fpr gözlük teknolojisinin farkına varmış insanları asla etkileyemezler ama malesef reklamlardan etkilenip, fiyatına bakmadan sg gözlük satın alıp göz sağlığından olacak insanların sayısı hiçte az değil :(