Katılıyorum Ayse.. İşte para kazanmak çoğu zaman böyle çirkinliklerle dolu. Sağolsun Lg bizleri biraz daha düşünerek fpr gözlüğü teknolojisini çıkardı..
3D Yayınlar ve Programlar?
Katılıyorum.. Reklam harcamaları ciddi bütçeler gerektirir.. Ama teknoloji reklamla olmaz..
reklama harcadıkları bütceyi teknolojilerini geliştrimek için harcasalardı bu kadar kötü olmazdı 3d tvÇok haklısın daninini, reklama harcadıkları bütçeyi karşılamak için ürünlerini yüksek fiyata satıyorlar, sattıklarıda göz sağlığını bozan, bulantı ve baş dönmesi yaşatan, electromanyetik dalya maruz bıraktıran sg gözlük teknolojisine sahiip 3d full hd, led, smart ve sinema tv çeşitleri ve malesef bir çok insan fpr gözlükten habersiz olduğu için bu ürünü satın alıyor, çok üzücü bir durum.
Gerçekten insanlar bir sürü para ödeyerek, güvenerek alıyorlar. Sonra hayal kırıklığına uğruyorlar. SG gözlüğünü kesinlikle tavsiye etmem.
4 büyük marka tavsiye eder..!
Onlarda tavsiye etmiyor ki Fpr gözlük teknoloji için lg'le anlaşamadılar, kendileride daha iyi bir gözlük yapamadılar, onlarda mecburen öneriyorlar yoksa sg gözlüklü 3D led, full hd, smart ve sinema tv çeşitleri ellerinde kalacak.
ben lg nin bir facebook gibi sürekli kendini yenileyeceğimi ve dünya pazarındaki yerini koruyacağına inanıyorum. fpr teknolojisini geçseler bile lg fpr teknolojisinden de öte birşey çıkarır yine önlerinde olur diğer markaların:=)
Haklısınız. Lg sg gözlüğünü geride bırakarak fpr gözlüğü teknolojisini çıkardı ama bu 4 marka hala sg gözlüğüne takılıp kaldı. Onlar yerlerinde sayarken bakalım lg neler yapacak..
LG bu yıl ki başarısıyla devam ettiği sürece diğer markaların onu geçmesi imkansız.
bende aynen hergün markaların tek tek haberlerine bakıyorum son 24 saatte ne olup bitmiş takip ediyorum :) 3d tv çeşitlerinde değişiklik var mı yeni bir fonksiyonu bulunmuşmu, göz sağlığı bakımından zararları var mı yok mu açııklanmış hepsini takip ediyorum :)
Teknolojiyi seviyorsunuz demek ki dasti. Bu sizin için bir hobi olmuş..
Çok doğru LUİ, ihtiyaç sahibi birine vermek daha iyi.