Bu tarz yayınların ve kanalların uydu alıcısına uygulanacak küçük bir işlemden sonra ücretsiz izleme yapma olanağı sunduğunu bilmiyordum, ben bu konuya taktım, 3D tv çeşitlerinden birini satın almadan önce bu işi çözerim sizede haber veririm arkadaşlar merak etmeyin.
3D Yayınlar ve Programlar?
Sanki birileri hazıra konmayı planlıyor gibime geldi, dikkat et sonun fpr teknolojisine talip olan markalar gibi olmasın, lg ne güzel hepsini red etti, lg uğraşmış yapmış adamlar hazıra konacaklar, tıpkı birileri gibi :)
Güzel bi huyun var danini kurumasın :)
Bencede kurusun :) Fpr gözlük teknolojili 3d tv çeşitlerini denemişmiydin danini ?
Danini seçimini hangi markadan ve modelden yana yapacaksın?
Evet danini hemen hemen tüm markaları denediğine göre seçimini hangi markadan yana kullanacağını bende merak ediyorum,aslında lg'nin yeni nesil fpr teknolojili 3d led, full hd, smart ve sinema tv çeşitlerinden birini satın alacağına eminim ama :)
Danini umarın en kısa zamanda satın alırsın.. Lg şu anda en iyi 3d tv'leri üretiyor. Satın aldığına pişman olmayacaksın..
Dasti iyilik yapmayı seven birisin, bunu anladım ama yapılan iyilik söylenmez =)
Benim fikrim belli zaten en iyi FPR gözlüğü teknolojisinden şaşma hiçbir zaman ;)
Seni çok iyi anlıyorum dasti, kovmayacaklarını bilsem hafta sonlarını teknomarketlerde geçireceğim, bol bol film izler, oyun oynarım, tanıdık teknomarket varmı arkadaşlar, beni kovmayacak bir teknomarket arıyorumda :)
Küçük osman kadar bile olamadık, o bir haftada kazandığı parayla Lg'nin yeni nesil full hd, led, smart ve sinema tv çeşitlerinden birini rahatlıkla satın alabilir :(
O yaşında rahatlıkla 3d tv çeşidinden birini satın alabiliyor...