Fiyatın uygunluğu göreceli bence, fpr gözlük teknolojili 3d led, full hd, smart ve sinema tv çeşitleriyle izleme yapma şansı varken okadar fark ödemeye değmez, fpr gözlük icat edilmeseydi, sg gözlükle izlemeye devam etseydik neyse.
3D Yayınlar ve Programlar?
Gözlüksüz 3d tv'lerde çeviri özelliği yoksa satın almanın da bir anlamı yok(fiyatı çok yüksek ben istesemde satın alamam), çünkü yayın ve kanallarımız çok fazla 3D izleme seçeneği sunmuyor bize.Zaten gözlüksüz 3d led tv'de Cinema 3d tv olduğu gibi 2d izleme seçeneği olur. Mesela Cinema 3d tv'de isteyince kumandadan 3d modunu seçip 3d izleyebiliyorsun. Yoksa normal tv izler gibi izliyorsun.
Dediğiniz gibi 3d ye çeviri özelliği tv'de bulunması gereken çok kritik bir özellik. Hele hele Türkiye gibi 3d yayınlarının ve kanallarının nerdeyse olmadığı bir ülke için vazgeçilmez bir şey. Cinema 3d tv'de olması da ayrıca bir güzellik.
3d tv çeşitlerinde çeviri özelliği olmasaydı zaten bu kadar satın alan olmazdı. Video veya film çevirileri yapamasaydık eğlencemiz yarım kalır gibi olurdu..
3D TV' de zaten şuan yayınlar 3D olmadığı için çeviri yaparak izlemek şart :)
Yayın kanallarının azlığından, filmlerin azlığından dolayı ben sürekli çeviri özelliğini kullanıyorum..
Biraz zaman geçtikten sonra 3D TV' ler yaygınlaşır. Böylece çeviri yapmadan film izlemeye başlarız :)
İlerde bu masraflar azalır. 3d yayın kanalları çoğalınca lüks olmaktan çıkar..Rahat rahat izleriz..
Sen bu yayınların ve kanalların şifrelerini kırmayı öğrenmiştin sanırım dasti, bizlerede yardımcı olsanda 3D tv çeşitlerinden birini satın aldığımızda sadece film izlemek yada oyun oynamak zorunda kalmasak :)
Dasti yayın kanallarının şifrelerini kırmayı öğretsen cidden hiç fena olmaz.. Film izlemek, oyun oynamak nereye kadar..:P
ayse paralı kanallarla hiç uğraşmadım kırmayı :) sadece uyduda futbol maçları sinyal yok diye göstermeyince özellikle ntv spor, star vs onların netten araştırarak kendi uydu alıcıma göre biss keylerini ayarlamıştım :) Ama bir hdd kanalını kıramam :))))
Uydu alıcısının modeline göre değişiyormuş arkadaşlar, ben öğrendim dastiden modele göre netten biss indiriliyormuş, ben deneyeceğim umarım yapabilirim yoksa 3D tv'mi satın aldığımda da 2D yayın ve kanal izlemenin bir mantığı yok.