5800 v40 çıktı! Yüklemek için ayrıntılar burada!
Yaptım. Üstteki kısayollar aşağı kaydı. üst'e Kartvizit ekle geldi.
heh oraya kartvitiz ekliycen :)
evet heronun dediğini yap oda olmazsa başka pc dene :)
arkadaşlar zaten yeni güncelleme var dedi programı açınca yükleyince yeni güncellemeyi bu oldu daha önce bu sorun yoktu yani. teli bile güncellemiştim bununla v40 a. ne yaptıysam bu uyarıyı alıyorum sildim yeni son sürümü nokia sitesinden tekrar indirip kurdum olmadı sonra ovi pc suite yi kaldırdım kople tekrar tek tek kurdum yine aynı uyarı sinir oldum diğerlerinde sorun yok ovi suite ve pc suite de bunu güncelledik çalışmaz oldu
valla ilkkez ben gördüm böyle bir sıkıntı.bir forumlarda araştır istersen,olmadı nokia club varsa yakında sorarsın bişi bilirler hatta direk nokia ya mail at iletişim bilgilerinden.
Arkadaşlar usb kablom yok ama kurmak istiyorum ne yapabilirim
wi-fi ile bağlanıp güncelleme aratıp kurabilirsin ama pc ye bağlanıp kurmayı daha bi tavsiye ediyorlar.
yani bende onu dedim işte.herkes sağlıksız olduğunu söylüyor,gerçi bikaç arkadaşım o şekilde güncelliyor hep ama code değiştirmeden.
ewet onlar şanslı demek kodlarına çıkmış güncelleme ama en iyisi pcden usb kabloyla yapılan bencede çünkü tam oluyoır güncelleme tabi pcden yanada şansın olmalı :) baksana ben yaptım rahat ama 2 ay sonra programı güncelledik patladı program saçmalıyor :)))
olur öyle ya elbet onun sorununuda halletcek bi sürüm çıkar yakında :)
eeee herşeyi tam yapsalar zaten apayrı bişi olurdu.bu iphone filan çok merak ediyorum böyle sıkıntılarla uğraşan var mı :) hadi ben 500 lira verdim benim için büyük para bir elektroni kalete verilen tamam ama millet 1700 lira verip alıyor iphone filan :) o kadar para verip sorun yaşasam dava açarım hehe :D
ben 530 verdim kareşim bence buda az para değil. artı bence bunu kasıtlı yapıyorrlar baktılar herkez netten güncelliyor telefonu yeni Nokia Software Updater çıkartıp bozdular ki millet servise bayılsın mangırları diye. belki saçma düşünce ama yeni güncel yazılımı yükleyip bu oluyorsa aklıma iyi bişey gelmiyor artık, çünkü bi önceki normal çalışırken bu nasıl bu aptalca hatayı verir aklım almıyor komik. iponede bunlar varmı bilmem ama yoktur sanırım.
bende işte 530du aldığımda karta taksit olunca 570 e çıktı da değer yani bu telefona ama dediğin olabilir neyse düzeltirler belki ben hiç bakmıyorum yeni güncelleme çıkana kadarda bakmam artık heh.iphoneda olursa döverler ya :) ama onuda gidip alcak olsam ben apple shoptan alırım.normal telefoncuya güvenmem iphone filan konusunda hadi nokia neyse.
buarada iphone'a ilgisi olanlar artık kendi sitesinden normal fiyatıyla satışa başlamış iphone işte 399* dolardan filan başlıyor.çok merak ediyorum 1500-1700 liralara çakanlar ne halt etcek bu durum karşısında :D
Red için olan produck key çalışmıyor. Hepsinde güncel diyor
ilk sayfadan baktıysan birde 4 yada 5. sayfada filan var oradakileri dene ilk sayfadakiler çalışmıyor.
buarada iphone'a ilgisi olanlar artık kendi sitesinden normal fiyatıyla satışa başlamış iphone işte 399* dolardan filan başlıyor.çok merak ediyorum 1500-1700 liralara çakanlar ne halt etcek bu durum karşısında :çok pahalı be kardeş almam yazık bence hee çok zengin olursun o başka. iponede sorun olsa zaten satılmaz gerçi alanlarda durumu baya iyi olanlar bence oda dert olmaz atar yenisini alır:)) sorma ben peşin verip aldım 530 tl ye. kartla sordum fazla geldi dediğin gibi. artı bişey dikkatimi çekti konuyu açan arkadaşlar burda açıp hiç ilgilenmiyor bu yanlış bence bak ilk sayfadaki kodların değişeli ay oldu umrunda değil bu insana saygısızlık madem konu açtın arada ilgilen neyse. kodu soran arkadaşa bi tavsiyye googlede yaz bulursun ben bi yer biliyorum ama vermeyeyim saygıdan bu siteye.
evet bende katılıyorum,açıp bırakıp gittiler ilgi yok şu sıra ilk1 ay bir ilgilenildi sonra kimseden ses yok.bende yardımcı olmaya çalışıyorum,çok uğraşıp baya bi bilgi edindiğim için konu hakkında.işte iphone şimdi abd deki insani fiyatlara incek,bizi burada kazıklayanlar düşünsün artık :D zengine hayat güzel ayrıca her türlü :)
haklısın çıkar biyerlerinden acısı. inerse güzel olur ama biraz zor gibi. sorma bende acemiydim baktım insancıklar soruyor bilgim yettikçe araştırıp buldukça bişeyler bilgi verip yardımcı olmaya çalışıyorum keşke herkez bizim gibi olsa kardeşim neyse boşver allah herkesin yardımcısı olsun zor bu devir.