pc işi şans işi mito ya.evet sen paylaşmıştın dedim zaten kontrol et diye arkadaşa heralde etmiştir.
5800 v40 çıktı! Yüklemek için ayrıntılar burada!
arkadaşlar bende software updater 2.4.6 var win 7 kullanıyorum bu kodu degistirdim daha sonra software updater açıp mı güncellestirme yapıcam?denedim aygıtı algılamadı ilk sonrada alet local nokia moduna girdi sonuca ulasamadım yine.yardım lütfen
pc suite ile bağla birde ovi filan herşey kapğalı olsun emin ol ondan.tekrar dene.eğer yine olmuyorsa pc den kaynaklıdır sıkıntın bir net cafede vea arkadaşının pc sinde dene :) olmadı nokia clublar son çare :)
federal one la ilgili bi bilgim yok valla.nss ile code değiştirip nsu ile yüklicen o kadar yani.
benim telefonumu görmüyor neyse xp ye dönüyüm belki 7'de tanımayabiliyordur :/
valla benim xp idi işte gördü hatta yüklermeye başladı ama 14-15 dk kaldı diyip eror veriyordu filan.cafe.ye gidip rahatça yükledim 5 dk bile almadı.
yaptıgım seyler sunlar..asagıdn hersyi kapattım snra telefonu taktım usb ye ve nemesis programını actım anlatılanları yaptım versionu degistrdim tekrar kontrol ettigimdede degismis halde duruyordu..sonra direk software updater ı actım ama güncelleme kısmında zaten en son surum mevcut hatası var...telefona *#0000# yazınca en son guncellemeler kısmında güncellenmedi yazıyor..bir yerde eksik veya hata mı yaptım acaba? cok takılmam bu version işinede baya bişi gelmiş merak ettim :) birde bu nokia nın sitesine yazılım kısmına ilk bastaki red in kodunu yazınca yeni version 4.0 degil yine 3.1 olarak gosteriyor..resimde kodu yazınca 4.0 diye gosteriyor.anlamadım gitti walla..birde daha once soran warsa kusura bakmasın arkadaslar 14 sayfa yazı war ilk 3 ten sonra kafa kaldırmadı yazdım direk :)
:D ilk sayfada ki code lar değişti 4 ya da 5 te filan var baksan görecektin bak :) sen sayfaları takip et sorunlarına çözüm bulacaksındır.eğer hiç bahsedilmemiş bişi varsa sor yardımcı olmaya çalışırız.herkese bişi yazıyorum admin gibi oldum buranın iyice hee :D
Allah razı olsun başkatip :D soyledigin gibi tam da atladıgım sayfada yazıyormus sürümü falan buldum indiriyorum sonucuda yazıcam inşallah teşekkür ederim :)
Güncelleme: Denedim gayette güzel oldu elinize emeginize saglık arkadaslar...
Hadi geçmiş olsun :D güzel yaaa.ben bi sıkıntı yaşamadım şükür :)
o telefonda yazan güncellenmemiş yazıısına takılmna o hep öyle der son sürümü güncellesen bile. artı bazı pclerde olmuyormuş burki_rock kardeş oda senin pcye denk gelmiş şansına. neden olmuyor oda belli değil garip işte.
biliyorum ya.denk geliyor diyorum işte panik olmasın kimse ben halletim çok oldu yapalı ohoo yani :)
arkadaşlar burdaki paylaşımlar çok güzel, katkısı olanların eline sağlık
"5800XM software updater sorunu" başlıklı konuda da yazmıştım ama buraya da sormak istedim
şöyle bi sıkıntım var:
nokia software updater'ı açtığımda güncelleme var onu yükle yoksa kullanamazsın programı diyor, bende güncele bakalım diyorum netten sürekli bişeyler indiriyor ama bitmek bilmiyor.
"34.8 MB doluyor sonra tekrar artmaya başlıyor 250 MBa kadar bekledim bitmedi bende iptal ettim.
2 kere bu şekilde denedikten sonra baktım C'de 500 MBlık alan doldu, nereye indirdi onu da bulamadım, gereksiz yere 500mb gitti, bulsam nerde olduğunu silicem ama bulamadım.
nemesisle product code'u değiştirdim ama nokia software updater olmadan telefonu güncelleyemiyorum.
bu nokia software updaterı nasıl kullanılabilir hale getirces ?"
en güzeli git bir internet cafeye indir nsu yükle :) senin pc de problem var.code değiştirip git.
evet win7 de sorun yaşayan çok denk geldim ya.hem bu durum için hem diğer programlar için.daha vakti var onun ben hala xp gidiyorum.
Arkadaşlar güncellemeyi yapıyorum. Güncellenirken telefon kapanıyor. "Nokia Software Updater" 'den Bağlantınız Kesildi hatası alıyorum..
Başka pc'den dene yine olmazsa servise götür zorlama çok
NSU kendisini güncellerken sorun çıkıyodu
NSU'ın son halini nokia.com.tr'den indirerek sorunu çözdüm
34.8 MB doluyor sonra tekrar artmaya başlıyor...
5800XM software updater sorunu başlıklı konuda yazıldığı şekliyle
burda da yazıyım dedim, belki faydası olur ;)
Bu gün ilk sayfada anlatımdaki gibi product code değişerek v40 güncellemesini yükledim, zor gibi görünsede gayet basitmiş :) sonrada tekrar telefonun orjinal kodunu geri yükledim, sonuç olarak ev ekranı güzel olmuş.
bence hiç updater'dan gelmesini beklemeyin, nasılsa orjinal kodu tekrar geri yükleyebiliyorsunuz
Emeği geçenlere teşekkürler.
:) ben code u geri değiştirmedim valla duruyor öyle :) nasılsa yeni güncelleme gelecek :)