arkadaslar bende 256 mb lık nvidia 7100 gs ekran kartım var ramim 1.50 gb 160 gb harddisk intel pentium4 3.20 ghz özzelliklerimvar fakat oyunlarda yavaslık oluyor hiçbir programda yuklu değil sizce sorun ekran kartındanmı????
7100 gs iyi mi
- 1
- 2
7100 gs idare edecek bir ekran kartı.Eğer bide düşük çözünürlükte bile aynı sorunla karşılaşıyorsan bu işte birşey var demektir.Ekran kartının en son driverini indir.İşlemci sıcaklığını kontrol et(bıostan bak).bu iş hayıra alamet deil.(bide oynadığın oyunların isimni verirsen sevinirim.
kartın hiç iyi değil. alınma ama o kart iş yerlerinde kullanılmak için tasarlanmış. en azından 7300 gibi bir kart olsa iyi derdim ama sistem kart hariç iyi. Son driverları yükle ve kalite ayarını performansa getirerek dene bir daha bakalım oyunlarda kalite dediğin zaman oyunlar aşırı kasılıyor.
kartın gerçekten de oyunlar için çok kötü ayarları minimuma getir
en son driver'ı da yüklesen sonuç değişmeyecektir
giris seviyesi kartlarla kaliteli oyunlari oynamak cok zor olur. en azindan 7600GS olsaydi sorun olmazdi. ki bu bile geride kaldi artik. uygun fiyata 8600GT ya da GTS alinabilir.
peki zaten değistirecektim ama nvidia mı ati m karar veremiorum bi yardımcı olsanız bide ati ise en iyiysi hangisi sölermisiniz nvidia yıda
Ati'ler çok ısınıyor. Kışı çıkarırsın.
Bence Nvidia al.
7100 lerin AGP versiyonu varmiydi hatirlamiyorum. bu yuzden anakartin AGP mi yoksa PCI-E mi? gercekten kaliteli oyunlari da oynamak istersen suanda daha piyasaya cikmamis olan 8600 Ultra yi almani oneririm. DX10(directX 10) destekli ve fiyat/performans oraninin oldukca iyi olmasini bekliyorum.
walaa kasanın arkasında ki kağıtta pcı-e yazıor
O zaman sana önerilen bir çok ekran kartı kasana olacaktır. Ama egemengiganın dedıgı gıbı 8600 ultra'yı alabilirsin.
8600 ultra 180$ dolar civarında peki hazirana kadar cıkarmı?????? bide dx10 mu????
DX10 destegı var ve hazırana kadar ınsallah çıkar aslında nısan ayında cıkmasını beklıyorduk ama çıkmadı. Bizde senin gibi bekliyoruz
ben ilk mesajımda belirtiim gibi öz var peki fifa 2007 de bile zorlanıo bu %100 ekran kartımın 7100 gs olmasından mı? yoksa baska sorunlarda varmı?????????
eger suruculerin dogru sekilde yukluyse, isletim sisteminde bir sorun yoksa %99 ekran kartindandir. 7100 baya bir giris seviyesi oldugundan tabiki zorlanir.
ozellikleri:
Performance
NVIDIA GeForce 7100GS
350 MHz GPU
4 Pixel Pipelines
400 MHz RAMDAC
Memory
128 MB, 64 bit DDR2
666 MHz (effective)
5.3 GB/s Memory Bandwidth
Interface
PCI-E 16X
VGA, DVI-I, S-Video
Resolution & Refresh
240 Hz Max Refresh Rate
2048 x 1536 x 32bit x 85 Hz Max Analog
1600 x 1200 Max Digital
Requirements
Minimum of a 250 Watt power supply.
(Minimum recommended power supply with +12 Volt current rating of 18 Amp Amps.)
burada en kotu durum pixel hattinin 4 olmasi.
pixel dediğin nvidia da kekinliği yumustma var o 2x 2Qx bide 4x var ben onu uygulama denetlendi yaptım 4 x faln diyince acayip kasıyor
su 8600 ultra bi cıksın ilk alan ben olcam cün kü ekran kartı aldııma bin pişmanım haziranda insaallah cıkar
hee bide agp nedir bi bilgi wersen benim bios ta agp falan warda
anakartım foxconn medelini bilmiyorumbenim biosta agp falan var bide ksaanın arkasında bir kagıt var onda pcı-e yazıo
ben de ki 7100 gs galiba pcı-e hemde bilgisayarımı lalı daha bir ay oldu herhalde yenisini koyarlar cünkü önde kart okuyucusu falan var ....... bide ben size bişi sölemediyi unuttum bende ki ekran kartı onboard tı ben 7100 gs sonradan aldım biostan chipset e girdim orada agp falan vardı belki onboard taki agp dir
bu olmamasi gerek. AGP yazisi olmamali. yardimci programlar ile bilgisayarinin ozelliklerini ogren. sanda 2007 yi kurabilirsin. yeni PC olmasi veya kart okuyucus olmasi iyi oldugunu gostermez. ayrintilari onemli.
sanda 2007 progaram mı değilse hangi progarm ayrıntılarımı örenmemi sağlar
- 1
- 2