yok be kocum sen bos konusuon habıre uefa yı sen nereye alıosun kı daha su takımdan 3 tane gol yedınız sanıomusun kı obur maclarda bole mahalle takımları olcak hafıf ucundan mantık yurutmeye cebellesen belkı bıraz daha akıllı konusursun kocı
AC Bellinzona - Galatasaray
Morgue ne anlatıyosun sen hangi maçı izledin??
Bu kadar amatör takımdan 3 gol yiyen, bir sürü kazmaca gol kaçıran takım benim takımım olduğu için ben gerilirken sen daha burda laf cambazlığı peşindesin..
Kadıköyde finalmiş minalmiş GS'dan bu sene avrupada hiçbir şey olmaz; tek kendini bilerek oynayan Kewell var, De Sanctis de iyi kaleci ama bu kütük savunmanın arkasında ne kadar kurtarabilir ki.. Bellinzona 3 atıyorsa hatta 10 kişi iken bile gol atıyorsa yine yan toptan gol yiyorsak bırakıcaksın skor konuşmayı ki laf sokmaya çalıştığın insanlar karşısında daha fazla küçük düşme, biraz yüzün kalsın bari..
karacalıyok be kocum sen bos konusuon habıre uefa yı sen nereye alıosun kı daha su takımdan 3 tane gol yedınız sanıomusun kı obur maclarda bole mahalle takımları olcak hafıf ucundan mantık yurutmeye cebellesen belkı bıraz daha akıllı konusursun kocı16 Kişilik kadroyla çıktık.. Bunu Biliyomusun..? (:
Portodan 3 yedin UEFAYA Kalabilceğini Sanıyomusun..?
Konuyu kaç kere değiştirdin Sayabiliyomusun..?Bunların hepsinin Cevabını Çevirmeden Verebiliyomusun..?
Yetermi Diyosun..? Nihahaha.. (:
CU_GS7Morgue ne anlatıyosun sen hangi maçı izledin??Millete cevap verdikten sonra tamam ben kavga istemiyorum son sözümü söyledim susuyorum ne anlarsan anla diye çevirirken senin yüzün kalıyomu..?
Bu kadar amatör takımdan 3 gol yiyen, bir sürü kazmaca gol kaçıran takım benim takımım olduğu için ben gerilirken sen daha burda laf cambazlığı peşindesin..Kadıköyde finalmiş minalmiş GS'dan bu sene avrupada hiçbir şey olmaz; tek kendini bilerek oynayan Kewell var, De Sanctis de iyi kaleci ama bu kütük savunmanın arkasında ne kadar kurtarabilir ki.. Bellinzona 3 atıyorsa hatta 10 kişi iken bile gol atıyorsa yine yan toptan gol yiyorsak bırakıcaksın skor konuşmayı ki laf sokmaya çalıştığın insanlar karşısında küçük düşme, biraz yüzün kalsın bari..
Bugün Yendik Futbol Sonuç Oyunudur O Yüzden Sonuna Kadar Konuşurum Yüzümde Sonuna KADAR Olur..
Kendini Soyutluyan Galatasaray RUHUNU hissedemeyen ama Galatasaraylıyım diyen herkezden Aynada Yüzlerine Bakmasını Canı Yürekten Diliyorum..
Son Düzenleme: Morgue ~ 18 Eylül 2008 23:14
sus ln sus hala konusma portodan 3 tane nasıl yedık kac tane sakat vardı ya sen hala neyın pesındesın su adamın varya elını opmen gerek
CU_GS7 helal olsun kardesım bende kabul ettım dun fenerbahcenın kotu oynadıgını
morgue senın yas kac acaba kı benden buyuk oldun cok yuksek ıhtımal
MorgueMillete cevap verdikten sonra tamam ben kavga istemiyorum son sözümü söyledim susuyorum ne anlarsan anla diye çevirirken senin yüzün kalıyomu..?O önceki konudaki son sözümdü, ama izin ver de yeni oynanmış bir maç hakkında görüşümü yazayım..Bugün Yendik Futbol Sonuç Oyunudur O Yüzden Sonuna Kadar Konuşurum Yüzümde Sonuna KADAR Olur..
Kendini Soyutluyan Galatasaray RUHUNU hissedemeyen ama Galatasaraylıyım diyen herkezden Aynada Yüzlerine Bakmasını Canı Yürekten Diliyorum..
Senin yazdığın hiçbir şeyin değeri yok artık benim gözümde çünkü sadece kendi istediğin gibi görmeye çalışıyorsun her şeyi ve başkalarının görüşlerine, değerlerine hiç saygın yok..
CU_GS7O önceki konudaki son sözümdü, ama izin ver de yeni oynanmış bir maç hakkında görüşümü yazayım..Bir şeyi görmek için çaba sarf etmiyorum gördüğümü dobra dobra yazıyorum..
Senin yazdığın hiçbir şeyin değeri yok artık benim gözümde çünkü sadece kendi istediğin gibi görmeye çalışıyorsun her şeyi ve başkalarının görüşlerine, değerlerine hiç saygın yok..
Gözünde değeri olmuş olmamış umrumdamı sanıyosun..?
Yazıyorum takan takar takmayan takmaz ikisinde bi önemi yok benim için..
Bu konuyu açtığımda en alta parantez içinde bişiler yazdım.. Aynıları oldu konu maç sonunda eğlenme amacından çıktı birilerinin rand konusu haline geldi tekrar.. Neyse devam edin uyarı nasılsa yine bana gelcek sorun değil..Son Düzenleme: Morgue ~ 18 Eylül 2008 23:21
sen eger gordugunu dobra dobr solesen bole olmaz dı sen kendın ınanıomusun bı dedıklerıne eger ınanıosan akıl saglıgından suphe ederım
karacalısen eger gordugunu dobra dobr solesen bole olmaz dı sen kendın ınanıomusun bı dedıklerıne eger ınanıosan akıl saglıgından suphe ederıBabam çıkıpda noldu 2 tane yediniz bilmem ne diye yazmadı..
Söylediklerime inanmama gerek yok 2000'de kim inanıyodu Galatasarayım ne gösterdi..? Ona bakarım..
benım ıcın mı dedın arkadasım ?
karacalıbenım ıcın mı dedın arkadasım ?Koskocaman alıntı var üstünde sana dedim yani..byburak2008Mod'ların adminin elini öpmek lazım bu hala burda Konuşuyor. vallaBiraz daha şikayet edin attırcanız az kaldı..![]()
ben sana demedım kı burak arkadasa dedım zıplamana gerek yoktu
Herkesin anlayacağı dilde bu maçın özeti şudur..:
Bu kadar ezik kasaba takımından 3 yiyip 7 atamıyorsa yazıklar olsun Galatasaray'ıma..
helal olsun arkadasım bak dobralık bole bısey olsa gerek ogren
CU_GS7Herkesin anlayacağı dilde bu maçın özeti şudur..:Senin herkeze anlatmak istediğin dile diye düzeltelim başını..Bu kadar ezik kasaba takımından 3 yiyip 7 atamıyorsa yazıklar olsun Galatasaray'ıma..
karacalıhelal olsun arkadasım bak dobralık bole bısey olsa gerekDobralıkdan bahseden önce çevirmemesini öğrensin..
karacalıneyı cevırdı adam?Geçmiş sayfaları oku..
helal olsun cimboma helallllllllllllllll
işte bu yaaaa canı gönülden kutluyorum
helal olsun helal nasıl da yenıdınız harıka 1 futbolla rakıp mukemmel oynadı ama yınede almayı bıldınız tebrıkler
karacalıhelal olsun helal nasıl da yenıdınız harıka 1 futbolla rakıp mukemmel oynadı ama yınede almayı bıldınız tebrıSaol..![]()
rıca ederım 1 Fenerbahce lı olarak bu mukemmel takımı yenmenızı canı gonulden tekrar kutluyorum :D
karacalırıca ederım 1 Fenerbahce lı olarak bu mukemmel takımı yenmenızı canı gonulden tekrar kutluyorum :örnek almanız dileğiyle..
ya çok büyük takım ne demezsin o takıma bile bala mala yendiniz adamlar 10 kişi kaldılar ama keşke şampiyonlar ligine çıksaydı gs görürdü o zaman