İlan Ediyorum; Yıllardır Zevkle, Güvenle, İnatla Kullandığımız Xp'nin Win 95'ten Bir Farkı Kalmamıştır...
Hatta 3.1'den
Mustafa@PCXp devri galiba bitti...Ben bunu vistayı kullanmaya başladığım sn de söylemiştim :) harbidende öyle yani ayrıca win7 ile herşey bir başka olacağa benziyor akşama win7+tr dil paketi sistemimde yerini alacak.
güzelim xp windows 7 ile aldatmayı düşünmüyorum :D zina haramdır
k4y4windows 7windows 7
windows xp
windows vista
windows xp
Mustafa Can
Mustafa Canwindows 7
windows vista
windows xp
XP sona ermedi eremezde buna izin veremem ! :) XP 'nin tahtını Vista sarsmaya çalıştı ama başarılı olamadı. Bakalım Windows 7 hangi yeni nesil silahlarını kullanarak XP 'ye savaş açıcak ve Kullanıcıların gönlünü çalmayı becerebilecekmi ?
Ama şuan ki favorim hala XP, bu böyle biline... ;)
Başka bir pc de Win 7 yi kurdum ve inceledim.Ama Win 7 ye geçmeyi düşünmüyorum.Bence Win Xp hala benimde favorimm.Birazda Xp hayat tarzımız olmuş galiba.Bana öyle geliyor.ya size ?
Bence artık değişim gerekli,Windows vista yada windows 7 sadece görsellik açısından değil,kullandıkları teknolojiler ve güvenlik bakımından birkaç adım daha önde.
Hız kasma konusuna gelince,
Windows 98 yüklemek daha hızlı bir pc getirebilir,ama hangimiz şuan nostalji dışında kullanırız 98'i.Ayrıca öyle hız kasma problemide yok.Eğer 1 gb ram 1.5+ghz işlemciniz vede eski olmayan bir ekran kartınız varsa hiçbir problem olmaz.
Özellikle win 7'nin ram kullanımı çok iyi ;).
Arkadaşlar tmm hepiniz vista ve 7 diyiyorsunuz.
Benim görüşüm bilgisayarı yeni öğrenen biri için xp şart.Çünkü diğer işletim sistemleri biraz süslü ve karışık.O yüzden insanlar bilgisayar kullanmayı xpde daha kolay ve çabuk öğrenir fikrindeyim.
Ben hala xp seviyorum :)
''Mustafa@PC'' ve ''karatutku49'' ikinizin söyledikleri doğru kardeşlerim. karatutku99 'unde dediği gibi XP Yeni Başlamış Bir Amatör için oldukça kullanışlı bir versiyon. Ama İleri Düzel Bir kullanıcı için Windows 7 kuşkusuz en iyisi. Xp 'yi Vista 'ya tercih edenlerin görüş açısı eminim Vista 'nın sistemsel sorunları, görsel ve kullanım karışıklığı ve son olarak sistemi olduğundan fazla yormasıdır. Windows 7 'de bu sorunlara güzel çözümler getirildi. Vista istemeyen kullanıcıların aradıklarını Windows 7 'de bulacaklarına eminim. Her mesajda dediğim gibi; '' Windows 7, XP ve Vista 'nın Karışımıdır ''. . .
Iyı GunleR...
win 98 kullanırken xp çıktığında çok eleştiriliyordu ki bende dahil(ama xp mükemmel) şimdi vista çıktı yine eleştiriyorum beyenmiyorum yaa xp en iyisi ve ayrtıca xp ölmez ...
k4y4Mustafa Cançok kötüsün
cd-rwwxp=makyajsızdoğrusu şöle ve bu gerçekWindows XP = Makyajsız Windows 2000
Windows 7 = Makyajsız Windows VistaSon Düzenleme: Mustafa Can ~ 07 Mayıs 2009 20:05
günümüz
XP =
VİSTA =
1-2 yıl sonra
XP = (eski pc im için )
VİSTA = (batı cephesinde değişen bişey yok )
WİN 7 = (yeni pc im için )
ıkı uc yıla kalmaz win 7 yede elvede dedırtırler bıze nasılsa bosverın