bu iş böle olmayacak mecburi birinin adım atması gerekiyo arkadaşlar yapmaya çalışacagmız oyun için proğramlaya fln gerek yok FPS Creator adlı bi proğramı kullanacağız tabi fazla bilgi göz çıkarmaz http://chipgame.team-forum.net/forum.htm bu bizim formumuz bide http://www.oyunyapimi.net/ bu adreste proğramı öğreneceğimiz adres reklam fln deildir orada videolu anlatım falan var haydi gazamız mübarek olsun
Amatör Oyun Yapma Ekibine Katılmak İsteyenler..
ne diyeyim arkadaşlar azminizi takdir ediyorum ama daha yararlı şeyler yapsanız
işte diyorumya önceden bir tecrübeniz olsa tamamda yani bu işler forumdan olacak işler değil
arkadaşım sana sadece bi örnek vereceğim ben overclock kelimesini duyunca ilk başta overlokçu fln anlamıştım ama CHİP FORUM sayesinde şu an çok ii deerlere ulaşabiliyorum hiç bi tecrübem yoktu bide oyun yapimi forumunda ç0ok tecrübeli kişiler var eğer öğrenebilsek olabilir biraz azim lazım gerçi ben bu kadar çok konuşuyom ama bende yavaş yavaş ümidimi kaybetmeye başladım hiç bi kimsede icraat yak
Evet ben bu işi olcoyla beraber başlattım ama benimde ümdim yoktu bende bıraktım olcaya işleri ama oda el atmamış galiba neyse oyun yapımına az da olsa emeğimiz geçerse ne mutlu bize hepinize iyi çalışmalar.
gerçekten takdir ediyorum ama dediğim gibi bu iş forum ortamında olacak türden değil yaNLIŞ ANLAMAYIN KARŞI OLDUĞUMDAN değil
benide hemen ekliyin... şimdi gördüm çok sevindim...
hikayede ve tasarımda yardımcı olabilirim...
programlamam biraz zayıf ama geliştirebilirim...
cevaplarınızı bekliyorum....
game makerla birşeyler yapılabilir aslında bende katılcam bende katılcam :D:D
bende varım ama yarın yazılım var şimdi ona çalışıyorum bi çipe bakıyım dedim bu konuyu gördüm kafama takılan bi soru var onu hemen soruyum bu yapacağımız oyun gblikmi olacak yani görüntü kalitesi felan güzel sürükleyici bi oyunmu olacak ve ne tür bi oyun yapcaz beni bi aydınlatırsanız çok sevinirim aryıca bu programı kotasız birinden bulmam veya ona gidip indirmem lazım çünkü oyun yapmayı herşeyden çok istiyorum bakarsınız bir gün hep birlikte bi oyun firması kurarız:D
benide alın oyun ekibine oyunun geçtiği yerlerin arkaplanını falan koyarım :):)
Arkadaşlar Bu Konunun Yatma Gibi Bir İhtimali Yok Bunu Daha Önceki Mesajlarımla da Belirttim.
"Mc_Emre"
Sen Bir Süreliğine Yeni Katılmak İsteyen Arkadaşları Çıkmak İsteyen Arkadaşların Listesini Yap (Yeni Bir Liste)
"Arkadaşlar"
Lütfen Katılımcılar Neler Yapabilir Bunu Biraz Olsun Belirtsin. Bende Buna Göre Yeniden Dağılım Listesi Yapıcam.
BENDE KATILMAK İSTİYORUM ELİMDEN GELDİĞİ KADAR MADDİ MANEVİ DESTEK OLURUM.
oLC001Reis bendenmi istedi yeni listeyi yoksa benmi yanlış anladım ama yinede yaptım büyük küçük harflare dikkat etmedim 10 kişi olması gerekiyodu ama 13 kişi oldu İşte O LİSTE
1 -ALCC001REİS
2 -mirkelam
3 -ZAYED
4 -MC_EMRE
5 -BİLGİFİRM
6 -qKTAY
7 -BEKTASH
8 -LYDER
9 -CANERCE3
10-MUCİT XP
11-SON_KRL
12-YASİNC
13-kaos7
14-rıfat 384
15-fredyy
(yanıt bekliyorum başlayalım artık kadro tam)
oLc001ReiSArkadaşlar Şimdi Ben Bir Dağılım Yaptım, İtiraza Müsade Etmeden Sizler Nelerden Anlıyorsunuz Bunlardan Sıkça Bahsedin Çekinmeden.kardeşim ben senaryo ve modellemeye yardım edebilirim, sanırım bir program aracılığı ile yapacaksınız eğer sıfırdan yapmak isterseniz c++ hakkında biraz bilgilerim var ve geliştirebilirm.....Görüntüden,Senaryodan,Sesler ve Müziklerden Vs. Lütfen Rica Edilir.
Son Düzenleme: fatihturan ~ 07 Mayıs 2009 20:50
dostum bende girmek istiyorum oyun yapmaya eğer kabul ederseniz ekibe