Arkadaşlar Sıkıntıya Gerek Yok Telaşa da Önceki Forum Benim Değildi. Adam Aldı Kendine Aç Dedi, "Mustafa Can" Arkadaşımın Blogu Gibi Açtım. Gayet Güzel.
Amatör Oyun Yapma Ekibine Katılmak İsteyenler..
oLc001ReiSMUSTAFA Kardeşim Böyle Sitelerden İyi Anlıyor. O Zaman Sorun Olmazsa Direk Olarak Editörümüz O Olsun Özel Mesaj İle Site Adresini ve Şifreyi Atıcamtmm bekliyorum...
Bende katılmak istiyorum ben olmadan hiç oyun yapılırmı?Bi sorun
Arkadaşlar ben oLc001ReiS, yeni hesap almak zorunda kaldım. Nickimi değiştirmek için Forumun Güncellenmesi gerekiyordu. Belirli bir tarih olmadığı için böyle yaptım.
Tekrardan Özür Dilerim;
Bu konuyu aksattığım için, sınavlarımdan dolayı bilgisayar pek fazla giremiyordum. Bu yüzden başka özel bir nedenim yok.
Şimdi MustafaCan, Arkadaşım Sana Özel Mesaj Atıyorum. Ekibimizin Sitesi İçin, Editör Olarak Katılmayı İstemiştin. Bu Tamam...
Şimdi dağıtma konusunu hala kararlaştıramadık neden diye sorarsanız herkesin ne yapacağı belli değil, ben katılan arkadaşları otomatik olarak dağıtıcam (Mustafa Can) arkadaşımla...
Şimdi yeni bir liste yapıyorum ve en kısa zamanda başlıyoruz.
Allah utandırmasın !
İyi forumlar
dostum bekliyorum, finaller bitti. elimde bi senaryo var demiştim temize geçim pm atarım...
Güzel oyun planlarım var ama hiç bulaşmadığım için ortaya ne çıkar bilemiyorum.
hic bilgim yok ama katılmak isterim
BENDE KATILMAK İSTERİM BENİMDE HİÇ BİLGİM YOK AMA DÜŞÜNCELERİMİ SÖYLEYEBİLİRİM
BENİ KESİNLİKLE YAZIN... BİLGİM YOK AMA GEREKİRSE İKİ GÜN BOYUNCA ARAŞTIRIR YAPARIM... GÖREV FARKETMEZ... YALNIZ YAŞM 15 SRN OLMAZSA YAZIN..YETERKİ TÜRK OLARAK ADIMIZI DUYURALIM...
anadolu üniversitesi ingilizce öğretmenliği okuyorum .. teknik ve grafik anlamda bilgim yok ama dil çeviri olarak yardımcı olabilirim :) hem bu sayede sizden grafik anlamında bir şeylerde öğrenebilirim .. :) bende katılmak istiyorum
Uzun bir aradan sonra Herkese Merhabalar, tanımayan tanıyor ama kendimi kısa ve öz bir geçeyim.
oLc001ReiS
16 Yaşındayım ve Lise 2.Sınıf Öğrencisiyim. Sakın büyük birisi sanmayın...
Şimdi arkadaşlar liste çoğaldığından dolayı tam olarak dağıtamadım, bu konuyu baştan aşağı göz geçiyorum "Bu Mesajımda Göreceksiniz" Yanlarında görev ismi yazanlar oyun yapımında da yardımcı olacaktır "Yanlış Anlamayın" Özel olarak ek görevleri bunlar...
Dikkat: "BEN BU İŞİ YAPARIM"
Arkadaşlar Yazılım veya Oyun Tanıtımı Hazırlayacak Arkadaşlar Arıyorum. Oyun Yapımları bittiğinde "Oyun Tanıtımını Hazırlayacak" Diğer Ekip çalışanlarını kullanılacak "Yazılımlar Hakkında Bilgilendirecek."
Katılmak İsteyen Arkadaşlar Bana Lütfen Belirtsin.
----------------------------------------------
Gelelim Çalışma Alanlarımıza... :) Araştırmalarıma göre madde madde verilmiş göz atarsanız sevinirim. (Grup dağılımını da bunun gibi listelerden ayarlıcam).
1.Programı tanıma.
2.Modelleme
3.Kaplama ve dokulandırma
4.Görüntü çıktısı alma
5.Karakter donatma
6.Animasyon
7.Özel efektler ve simülasyonlar
Blogumdaki ; "Oyun Yapımına Nerden Başlanmalı ?" Okursanız Sevinirim.
Blogumdaki ; "Yeni Başlayanlar İçin Program Tavsiye" Yazısı Var Ona da Göz Atarsanız İyi Olur.
Ekibimizde Olan Üyelerimiz
oLc001ReiS - Senaryo, A.O.S.Adm.Yardımcısı
fredddy - Senaryo Yardımcısı
mc_emre - Ekip Başkanı, Ses ve Müzik
mirklelam - Site Editör Yardımcısı
I_LoreNzo_I
ahmet sefa
emrekayhan
PROFESÖR
eMacH
venete1504
ygz79
Mustafa Can - A.O Sitesi Admini
Mr.Death - Yazılım ve Oyun Tanıtım Başkanı
trgt33
canerece3
YasinC
Lyder
Mucit XP
Son_Kral
Axai
Qktay
Zayed
Bilgifrm
Bestash
Tolgahanter
Rifat384
Dip NOT:
Tahmin ediyorum ki yukarıdaki listeden adını sildirmek isteyen arkadaşlarım olacak. Ne kadar erken ayrılmak istediklerini belirtirlerse iyi olur.
(Özel Mesaj Atabilirsiniz)
Saygılar
İyi Çalışmalar, İyi Bir Gün Dileğiyle.
Sorularınızı Çekinmeden Sorunuz