pek çıvık heri açık yeşil felan istiyosan koyayım ama
Amatör Oyun Yapma Ekibine Katılmak İsteyenler..
mc_emreBen 3D Studio Max programı üzerinde kendimi geliştiemk istiyorum.
Önceki Mesajlarında Ses ve Müzik Dediğin İçin Yazdım. Senin Yerini Bir Daha Düşüncem. Sen Kendini Bu Alanda İlerlet..
Mustafa Canpek çıvık heri açık yeşil felan istiyosan koyayımFikir Danıştın Bende Amatör Oyun Yapımına Benzer Birşey Seçtim. Dediğim Gibi Admin Sensin, En Güzelini Sen Bilirsin.
arkiler şunu imzanıza koyun
- [ Tüm kodu seç ] [ Yeni Pencerede Göster ]
[url="http://mastergamegroup.tr.gg/"][resim]//media.chip.com.tr/images/temp/user/76441de83bcf89fd51574c0530306703.png[/resim][/url]
oLc001ReiStamam o zaman ben bu programa başlıyorum Adobe Audition
Önceki Mesajlarında Ses ve Müzik Dediğin İçin Yazdım. Senin Yerini Bir Daha Düşüncem. Sen Kendini Bu Alanda İlerlet..
Vay vay vay....internette şöyle geziniyordum bir hamamböceğine rastladım vay bizim olcay burdaymış...Gene toplamışsın amele ordusunu?Beyler bu adama inanmayın benim oyunyapimi.net'de S.S.S yazısı bana aittir..Baştan sona emek harcayarak ben yazdım ve bu olcay denen adam ise kendi blog'unda bir alıntı dahi yazmadan onu yayımlamakta...Hala da buna devam ediyor...Türk oyun sektörünün böyle adamlara ihtiyacı yok.Bunun gibi emek hırsızları asla bir yerde tutunamaz yer edinemez.Ha gelelimki olcay şimdi blog'undaki benim FPSC S.S.S yazıma alıntıdır yazsın tamam başımın üstünde yeri vardır.
Bazılarınız fpsc'ye kötü demiş
Size bir oyunun 2 tane tanıtım filmini koyuyorum izleyin. www.thegamecreators.com'dan da fpsc oyunlarına bakabilirsiniz.
1.
2.
buraktrtrVay vay vay....internette şöyle geziniyordum bir hamamböceğine rastladım vay bizim olcay burdaymış...Gene toplamışsın amele ordusunu?Beyler bu adama inanmayın benim oyunyapimi.net'de S.S.S yazısı bana aittir..Baştan sona emek harcayarak ben yazdım ve bu olcay denen adam ise kendi blog'unda bir alıntı dahi yazmadan onu yayımlamakta...Hala da buna devam ediyor...Türk oyun sektörünün böyle adamlara ihtiyacı yok.Bunun gibi emek hırsızları asla bir yerde tutunamaz yer edinemez.Ha gelelimki olcay şimdi blog'undaki benim FPSC S.S.S yazıma alıntıdır yazsın tamam başımın üstünde yeri vardır.Lan Amele Sen Rahatsız Mısın ? Ben Aldım, Sadece Diğer Arkadaşlar Okusun Diye Sınav Ayına Girince Kaldıramadım Bu Foruma Bile Giremedim.Adımı da Profilden Öğrenmiş Çiyaklayıp Duruyorsun. Bu Yaptığınla Beni Değil Kendini Rezil Ediyorsun.
Rezil Olamazsın Zaten Rezilsin...
Bir Yazı Hazırladı Diye Tüm Siteler Sahip Çıktı.
buraktrtrBazılarınız fpsc'ye kötü demişSenin Bilgilerine de Şahsına da İhtiyacımız Yok.
Size bir oyunun 2 tane tanıtım filmini koyuyorum izleyin. www.thegamecreators.com'dan da fpsc oyunlarına bakabilirsiniz.1.
2.
Kolpacı, Haydo.
Son Düzenleme: CapanQGLU ~ 06 Haziran 2009 22:06
Hahahahah.....Hadi ordan sana kaç kez söyledim yapacağın 1 dakikalık iş ve o yazılan yazı şuanda bir çok kişi tarafından okunuyor.Ben o yazıyı yazmamış olsaydım sen şuanda burada zor laf gevezeliği yapardın.Ayrıca bilgilerime ihtiyacın olup olmama konusuna gelince sana günahımı bile vermem.Yalnız bir şey söylüyeceğim gördüğüm kadarı ile pekde bir şey toplayamamışsın grup falan kuruyorsun da pehh nerde...HADİ canım daha özür dileyeceğin yerde laf gevezeliği yapıyorsun.Bu gidişle sen yapsan yapsan süper maryoyu baştan yaparsın auueuheuhe.
Keşke Yazmasaydın Yazdığında Oyunyapimi.net'ten Açılan Konulardan Toplanmış Hata Bende Parça Parça Koysaydım Daha İyi Olurdu.
Sen Grupla Değil de Yapacağın Oyunlarla İlgilen, Konuya da Girerek Mahvettin Zaten.
Bu Arada Sen Kaç Yaşındasın 06-12 Yaş Grupları İçin Bu Site Uygun Değil ?
Hehehehe kendini öyle kaptırmışsın ki buraya gerçek benliğini unutmuşsun aslanım.Aç gözlerini derim sana...Açılan konulardan toplanma değil en çok sorulan soruların cevapları onlar ah be canım be malesef hiç ama hiç oyun yapmayı hak etmeyen birisisin.Biraz havalara girme istersen öyle yaş maş konuları.Esas sen kaç yaşındasın?15-16 olduğuna eminim o zaman yaşına göre davran.
Vaktimi senle harıcamıyacağım ben söylüyeceğimi söyledim.Gerisi artık diğerlerine kaldı...
Bu Adama Katılıyorsanız Ben Çekiliyorum.
Adam Bir Yerlerden Birşeyler Almış Gibi Konuşuyor, Eğer İstemiyorsanız Açık Söyleyin Çekileceğim.
Senle de Özel Olarak Görüşmek İsterim. BurakTrTr
Gel, KyLe-1914@msn.com Birazcık Delikanlıysan.
Korkma Yemen Seni Sana Birazcık Ders Vericem. Hep de FSP
Hiç Merak Etme Böyle Bir Anlatımı Hayattında Görmedin.
Artık Bu Derse Göre Yapacaksın Amatör Oyunlarını.
Bu şiiri sana hitaben yazıyorum.
Aç gözlerini kendini bilmez haysiyetsiz şahıs
Tanı kendini,öğren erkekliği yapma hırs,
Basarım suratına eğer "Alıntıdır"yazmazsan
Kimseden almadım o konuyu,yapmadım emek hırsızlığı eğer inanmazsan.
Aç kulaklarını iyice dinle beni..
Yapıcam seni bir güzel şimdi,
Eğer beni birazcık dinlersen...
Anlayacaksın beni.
Aç artık gönül kapını
Dinle artık benim gibi büyük bir adamı
Sana şiir bile yazdım anla beni diye..
Şu yazıya "Alıntıdır" yazasın diye.
Delikanlılık msn'e eklemekle olmaz.
Adamı dinlemeyerek,laf etmemek,konulara alıntıdır yazmamak
Delikanlılığa sığmaz.
"Alıntıdır"diye yazmayan insan adam olmaz.
Gel şimdi barışalım senle
Sen yaz alındır diye.
Ben diyeyim delikanlılık budur diye.
Hadi iyi akşamlar olsun,seni sevdim sen bunu bile!
Buraktrtr...
Sadece oLc001ReİS'in kişisel blog'unda fpsc s.s.s bölümüne alıntıdır yazmasını isteyen ve yazmasıyla beraber oLc001ReİS ile hiç bir problemi kalmayacak olan ve hakkını arayan bir internet kullanıcısıyım.