eet yaa başlayalım artık bişeyler yapmak istiyorum bilgisayar başında boş boş oturmaktansa bişeyler yapalım
Amatör Oyun Yapma Ekibine Katılmak İsteyenler..
Arkadaşlar şöyle düşünün;
Ben oyun yapan veya geliştirmiş bir yetenek değilim bende sizler gibiyim. Tabi ki de en yakın zamanda başlamak istiyorum sizler gibi, Freddy arkadaşım benim senaryom var sana göndericem dedi ve hala gönderecek ona göre çalışmaya başlıyacağız.
İllaha da Freddy arkadaşımın senaryosu olcak değil, sizlerinde kurduğu bir senaryo var ise bana özel mesaj'dan veya bu konu da paylaşabilirsiniz..
-------
Ne zaman foruma girsem, Oyunlar bölümünde tıkanıyorum. Gerçekten mağdur kalıyorum sizlere karşı, hoş görün.
oLc001ReiSArkadaşlar şöyle düşünün;olcay ben senaryoyu arkadaşa yazdıracaktım kendisi tarih okuyo ama satışa geldim herkesten özür diliyorum...Ben oyun yapan veya geliştirmiş bir yetenek değilim bende sizler gibiyim. Tabi ki de en yakın zamanda başlamak istiyorum sizler gibi, Freddy arkadaşım benim senaryom var sana göndericem dedi ve hala gönderecek ona göre çalışmaya başlıyacağız.
İllaha da Freddy arkadaşımın senaryosu olcak değil, sizlerinde kurduğu bir senaryo var ise bana özel mesaj'dan veya bu konu da paylaşabilirsiniz..
-------
Ne zaman foruma girsem, Oyunlar bölümünde tıkanıyorum. Gerçekten mağdur kalıyorum sizlere karşı, hoş görün.
ama ana hatlarıyla anlatayım...
senaryo üç bölümden oluşuyor, malumunuz geçmiş, şimdi ve gelecek. ortadoğuda herkesin peşinde olduğu bir hazinenin haritasının yarısı sizde yarısı başkasında. siz bir noktaya kadar ilerleyebiliyorsunuz, diğer yarısına sahip olan kişide. bundan sonrasını yazdırtacaktım ama dediğim gibi oyuna geldim:) üç farklı zaman diliminde olmasının esprisi, bir kişi bir noktaya kadar geliyor hayatını noktalamadan oğluna o da bir noktaya kadar geliyor oda oğluna bırakıyor.
ana hatalrıyla bu.dediğim gibi beyler kusuruma bakmayın başkasına güvenip söz verince ortada kaldım:(
beğenirseniz geliştirelim..
HEP BERABER..Son Düzenleme: fatihturan ~ 18 Haziran 2009 11:15
tabii bunu beğenirseniz geliştirebiliriz...
HEP BERABER..
Vay olco işi büyütmüşsün helal olsun inşallah iyi bir oyun çıkar bu ekipten herkese iyi çalışmalar...
Arkadaşlar Freddy senaryosu da güzel, ben kendi senaryo mu ? Paylaşıcam son sürat yazıyorum ve eminim herkes beğenecek.
Oyunu yaparken biraz zorlancaz ama yine de bu senaryo hayata geçecek merak etmeyin.
Süper birşey hazırlıyorum.
beni de katarsanız, bi yararım olsun
arkadaşlar senaryonun taslağını olcaya gönderdim. başladık sayılır, hayırlı olsun:)
arkadaşlar facebook grubumuz yayındadır...
grup gizli olduğundan üye olmak için bana mesaj atın...
bence bir konu hakkında orda daha rahat tartışabilirz.
fredddyarkadaşlar facebook grubumuz yayındadır...freddy bu link direk http://www.facebook.com/ a çıkıyor
grup gizli olduğundan üye olmak için bana mesaj atın...
bence bir konu hakkında orda daha rahat tartışabilirz.
Mustafa Canfreddy bu link direk http://www.facebook.com/ a çıkıdostum tekrar denermisin ben birkaç denedim mgg sayfasına gidiyor.Son Düzenleme: fatihturan ~ 20 Haziran 2009 13:54
arkadaşlar sizlere bir şey danışmak istiyorum...
nette baktım havok fizik motoru ve bir kaç bir şey ücretsiz olarak veriliyor..
ve bu fizik motoruyla aşağıdaki linkte listeli oyunlar yapılmış ki bunların çoğuda bilindik oyunlar.
demek istediğim biz oyunu fps creator vs. gibi programlarla mı yapacaz yoksa bu fizik motoruyla mı.
olcaya senaryo taslağı gönderdim onunda eli kulağındadır. haber çıkar..
mc_emrehavok moturunu nasıldostum havok sitesinden indiriliyor, ama ne için indirdiğin felan soruluyo ben eğitim amaçlı felan dedim..dikkat edin bu fizik motoruyla animasyon film bile yapılmış:)
Son Düzenleme: fatihturan ~ 21 Haziran 2009 22:09