O.C için Team rem daha iyi seçenek bence.Soğutma özellği de fena değildir elbette.
O.C yapmam derseniz ve AMD ile devam ederim derseniz OCZ alın.
Ben olsam Team alırdım,ne olur ne olmaz...
anakart ve ram
1- adem kardeşim seni çok taktir ediyorum demiştimya sebebini sormadın ben söyleyim hiç bir mesajımı karşılıksız bırakmadın bıkmadan usanmadan cevap verdin çok sağol
2- hepinizde birbirinizden profesyonelsiniz onun için karar vermek zor oluyor
3- bugün sizin yaptığınız sistemi bilgisayarcılara gösterdiğimde kim yaptıysa süper yapmış dedi bende sizleri söyledim
4- sanırım ocz alırım
5- ahmet_79 benim yüzümden artık foruma girmez oldu bıktı adamcağız burdan ona slmlar yolluyorum
DOSTLAR HERŞEY İÇİN TŞKLER ALLAH YOLUNUZU AÇIK ETSİN
Teşekkür ederim, eksik olmayasın abicim. Bilgisayarın şimdiden hayırlı olsun. Forumdakilerin hepsi için geçerli "tuzsuz aş" meselesi. İnşallah hiçbirimiz eksik olmayız uzun yıllarca...
haa birde amd am3 925 ile am3 945 arada 30-40 TL fark var ikiside aynı sadece hızı birinin 2.8 diğeri 3.0 bu çokmu farkeder ne diyosunuz ?
30-40 lira fazladan verebiliyorsanız 945 alın bence.
Biraz daha bütçeye fazladan verip 965 daha iyi olur aslında.
945 için 3.0 ghz çok iyi bence.O.C suz epey götürür sizi..
Yaşar mesaj kutunu boşalt, mesaj atamıyorum sana.
seninkinide almamıştır, ben öğleden beri kaç tane attım, ben attığımda dolu ise seninkini nasıl alsın Adem!
bende akasa zen var
Boş değil, ben halen atıyorum dolu diyor, yazıyı okumuyor musun?
http://www.vatanbilgisayar.com/p ... =OEMMBD&br=GIGABYTE
arkadaşlar ben 785 gt alacaktım hiç bir yerde bulamadım 770 t almaya karar verdim yalnız şöyle bişey dicem benim alacağım ucz reaper 1600 lük bu anakartta sorun olurmu yani bi kasma olayı olurmu ?
yada bu sisteme ne önerirsiniz
RAM
OCZ Reaper 4 GB (2*2) 1600 MHz DDR3 Dual Kit CL7
KASA
akasa zen 520 wat
Ekran Kartı
SAPPHIRE HD5770 GDDR5 1GB 128Bit ATI DX11
İşlemci
Phenom II X4 945 AM3 3.0GHz 8MB Cache 45nm İşlemci
MONİTÖR
BENQ 21.5" G2220HDA GENİŞ EKRAN LCD
Harddisk
WD 3,5" 500GB 32MB SATA2 7200 Rpm Caviar Black
Asus al o zaman bari, madem Gigabyte'ın o modeli yok.
Asus M4A785TD-V EVO 785G/DDR3 1800 S+V+GL+16X 938p
Cipseti daha iyi, fark o. İlla ki Gigabyte olacak diye bence daha düşük çipsetli alma. Sonuçta her anakartta çipseti AMD üretiyor. Ayrıca destek kısmına dikkatli bakarsan, işlemcini desteklediğini göreceksin.