Gigabyte 785 ile aynı ama 770'ten daha iyi.
anakart ve ram
Ne zaman gelirmiş, birşey diyorlar mı?
bişey demiyorlar abicim onlardan seçmemeye gayret edin diyorlar ayrıca nova bilgisayarda buldum ama orda stokta varmı yokmu yazmıyor şimdi alırım ordada olmaz kafalarına göre bişey yollarlar uğraş dur uğraşmak istemiyorum sen olabilecekleri yazarsan buraya onlardan birini alırım abi ne diyosun biliyorum seni çok uğraştırıyorum ama senden başka kimsem yok :) sen 3-4 5 ne kadar yazabilirsen o anakartlardan yazarsan birinden birini mutlaka bulurum en son italatçı firmayı arattırrım ok
O zaman şöyle diyelim:
1. Gigabyte MA785GT-UD3H/ DDR3 S+V+GL+1394+16X 938pin
2. Asus M4A785TD-V EVO 785G/DDR3 1800 S+V+GL+16X 938p
3/4.
Gigabyte MA785GMT-UD2H/ DDR3 S+V+GL+1394+16X 938pi
Gigabyte MA770T-UD3P /DDR3 1666 S+GL+1394+16X 938p
Bu anakartlara bakabilirsin sırasıyla. Üç ve dört numaralı kartları 3/4 şeklinde değerlendirebilirsin, elma ve armut gibi çünkü bunlar, karşılaştırmak zor. Biri 770 çipsetli, diğeri mikro ATX yapıda yani küçük. İkisinin de birbirine göre dezavantajı var. Alınmayacak kartlar mı, elbette değil ama... Karar vermek zor.
Son Düzenleme: Süleyman. ~ 12 Ocak 2010 15:12
Böyle giderse ya biz Yozgata burdan götüreceğiz donanımları, yada Yaşar buraya gelecek
abi gelin misafirim olun cidden ben pc mc istemiyorum benim iş p.tesiye kaldı italatçı firmalarlada konuştuk bayiylede gelir gelmez ayıracaklar o yüzden beklicem istediğim parçaları alacam inşallah ayrıca ben hangi işin üstüne çok varsam o işin moku çıkıyor sitelere bakıyorm 2 tanesi var 3 tanesi yok bayiye bakıyorum 3 var 2 si yok yani abi ben şunu anladım istediğin bi pc yapmak istiyorsan 1 ay uğraşacan birini bir yerden diğerini bir yerden gelmedi beklicen o şekilde aha deyince olmuyor bir yönden çok uğraşmamda iyi oldu buraya teşvik eden bilgi işlemci murat kardeşime çok tşk ederim sizler gibi sıcak cana yakın insanlarla tanışma fırsatı buldum umarım bende bişeyler öğrenirimde sizler gibi fikirmi bilgimi beyan ederim yani anlıcağınız benden çekeceğiniz var :))