Gereksizse silinmesine.
Anket: Oruç Tutuyormusunuz ?
Türkiye özgür bir ülkedir. Ben tutmuyorum. Ben tutmadıgım halde tutuyorum diye gezinenlerden degilim. Tutanlara da saygılıyım. Önlerinde yemem de içmem de. Fakat tutmadıgımı da gizlemem.
Cesur tutmuyor.
Yürü be kim tutar seni :D
Cesura sonuna kadar katılıyorum. Din konusunda kimse kimseye karışamaz. Sonuçta herkezin defteri ayrı tutuluyor. Sorgulamak bize düşmez.
Anket farklı olarak sadece bilgi amacında açılmış. Cesur açmasaydı böyle bir konu ben açaçacaktım girdim baktım Cesur açmış bende boşver dedim.
İlk defa bu sene tamı tamına tutmaya çalışacağım. Önceden dayanamıyordum bu sene dayanacağım.<
bu gün tutuom bida tutamam heralde şimdiden zorlandım
İlk günler biraz zor oluyor, özellikle sigara nedeniyle. Bakalım bugün yine bırakmaya teşebbüs edeceğim. Akşam iftardan sonra içmezsem tamamdır.
Süleyman abi eğer şu zamana kadar içtiğin sigaraların parasını biriktirseydin Core i7'li sistemin olurdu :))))
oruç tutmak her yönden mantıklı bir eylem. uhrevi yönden huzurlu olabilmek için kaçınılmaz bir fırsat. Maddi yönden ise oruç, amerikalı araştırmacıların bile söylediği gibi bedene ve miğdeye pek çok sağlık açısından yaraları var hal böyleyken oruç tutmak daha akıl kaarı
kısacası oruç tut sıhhat bul ayrıca şunuda eklemek istiyorum psikologlarında yaptığı ir araştırmaya göre: depresif bozukluğa yönelimi azaltıyor
Allah a şükür tutuyorum.Tutmayanada saygı duyarım.Fakat yaşadığımız toplumda öyle kesimler var ki oruç tutmamayı kaldıramıyor.Bu kişiler o kadar körlerki islamda zorlama diye birşeyin olmadığını göremiyorlar.Lütfen oruç tutmayan arkadaşlar beni yanlış anlamasın sadece ''mahalle baskısı'' saçmalığına değinmek istedim.
Allah şükür müslümanız ve en mübarek olan ramazan ayında da en iyi şekilde orucumuzu tutacağız.