Apple.com Yenilendi !!!
- 1
- 2
Siteyle uğraşmasınlar da OS X'le uğraşsınlar hemen bitsin :)
Sürekli windows'tan bir şey çalıp duruyorlar :) bu arada site de pek bir değişiklik yok gereksiz yazıları kaldırmışlar ve üstede ki çubuğun rengi falan değişmiş o kadar...
valalha yaw ne iphone miz var ne de MAC imiz
Evet evet öyle. Ne desen haklısın (!).Mac'te kullandık okuma şimdi! neredeyse yeni tüm özellikleri windows'tan çalıntı, yeni Mac OS X Lion'dan haberin yoktur tabi! biraz takipçi ol! Microsoft'ta Apple'dan bazı özellik çalıyor ama Apple iyice abarttı!Son Düzenleme: özkan_oktay ~ 27 Ocak 2011 19:08
Neden diğer tarayıcıları mı ayırıyorlar? Kendisi kaybeder Apple. Ya da yakın da bu uyumluluk sorununu düzeltir, sitesine giren sayısı artar.
Mac'te kullandık okuma şimdi! neredeyse yeni tüm özellikleri windows'tan çalıntı, yeni Mac OS X Lion'dan haberin yoktur tabi! biraz takipçi ol! Microsoft'ta Apple'dan bazı özellik çalıyor ama Apple iyice abarttı!Eminim senden çok daha bilgiliyim. İspat istersen gösterebilirim. Tartışmaya gerek yok.
Ayrıca Lion'dan da haberim var ve heyecanla bekliyorum. Bakalım eski PPC dönemlerindeki istikrarı yakalayabilecekler mi.
Bu arada: Windows tutkunu olmanı önermem ;)Son Düzenleme: PC.Kopat ~ 27 Ocak 2011 20:31
PC.Kopat: öneriyi diğer arkadaşa yapmanı öneririm fazla mac tutkunu olma konusun da.
Bersan sana gelince: biraz video seyret "youtube.com" diye bir site var. lion'un yeni özelliklerine oradan bakabilirsin tıpkının aynısı olmasa da ap açık windows'un biraz geliştirilmiş özellikleri yer alıyor yeni işletim sistemin de bir de havalı havalı yeni mac os x lion diye hava atıyorlar.
PC.Kopat: öneriyi diğer arkadaşa yapmanı öneririm fazla mac tutkunu olma konusun da.Hiç de Lion Windows'tan kopya çekmiyor. O videolardakiler Windows fanlarının uydurmacalarından ibaret olduğunu düşünüyorum. Hem Windows'un Mac'ten kopya çekmesi gerek ki düzgün bir şeyler çıksın. Belirteyim ben Bersan arkadaşım gibi Mac hayranı da değilim. Ama Linux, Windows ve Mac'te bayağı tectübeliyimdir ve buna dayanarak bu yorumlarda bulunuyorum. Boş videolar yerine biraz wikipedia karıştır bak bakayım Mac OS X 10.0'ı dönemin Windows'uyla karşılaştır. Kim kimden çekmiş gör.
Bersan sana gelince: biraz video seyret "youtube.com" diye bir site var. lion'un yeni özelliklerine oradan bakabilirsin tıpkının aynısı olmasa da ap açık windows'un biraz geliştirilmiş özellikleri yer alıyor yeni işletim sistemin de bir de havalı havalı yeni mac os x lion diye hava atıyorlar.
Bersan'ın Mac hayranı olması beni bağlamaz en azından Windows hayranı değil. En beğendiğim dizge Linux ama Mac OS X'i de bayağı iddialı buluyorum açık kaynak olsa en iyisi derdim. Windows'u da MIDI gerektiren bazı eski uygulamalar olmasa herhalde kullanmam. Bir de DirectX. Ha bir de soru: Quartz Extreme ve OpenGL nedir bilir misin? ;)Son Düzenleme: PC.Kopat ~ 27 Ocak 2011 22:12
Biraz saçma bir video gibi gelebilir ama bir bakın derim: http://www.youtube.com/watch?v=tmRJ649ICPU&feature=related
Biraz saçma bir video gibi gelebilir ama bir bakın derim: http://www.youtube.com/watch?v=tmRJ649ICPU&;feature=Bak bu süper işte :) Bu arada belirteyim ben 4-5 yaşından beri windows kullandım yaklaşık 13 sene oldu Apple a hayranlığım 4 senedir iPhone sayesinde başladı ve elimdeki MacBook Pro ya geçen sene sahip oldum bu 4 sene içinde Apple ın bütün tarihini ve felsefesini bu kadar çabuk öğrenmeyi elme kurdu olmaya bağlıyorum :) Peki Windows...Windows sadece oyun oynamama yarıyor. Windows ve onun hatalarıyla uğraştığım onca seneye acıyorum keşke Apple ı daha önce keşfetseydim :D Ama N'apalım Türkiyenin koşulları...
Ya biraz mantıklı düşünsenize dünyanın en zengin adamı kim? ve onun kullandığı aynı zaman da o işletim sistemi sayesinde zengin olması.. ve yaptığı şey ilk işletim sistemi olması...
Her zaman ilk çıkan en iyisidir bunu bilin, zaten biliyorsunuz ama bilmiyor gibi davranmayı seviyorsunuz heralde. lafı fazla uzatmaya gerek yok artık en iyisi her zaman Microsoft.
Ben hayran falan değilim sadece Microsoft çıkardığı program ve işletim sistemlerini beğeniyorum. Ve ben bunu da hak ediyor...
Ya biraz mantıklı düşünsenize dünyanın en zengin adamı kim? ve onun kullandığı aynı zaman da o işletim sistemi sayesinde zengin olması.. ve yaptığı şey ilk işletim sistemi olması...İlk işletim sistemi Windows mu? Ayrıca mantığına hayran kaldım. En iyisi ilk çıkanmış. Şu anda GM-NAA IO kaldı mı sence? (1955) ;) En zengin olmasının nedeni de ticari zekâsı işletim dizgesinin iyi olması değil. Güvenlik bakımından vasat Windows ;) Hem virüslere karşı, hem de yerde gözü olan Amerika'ya karşı. Araştır...Her zaman ilk çıkan en iyisidir bunu bilin, zaten biliyorsunuz ama bilmiyor gibi davranmayı seviyorsunuz heralde. lafı fazla uzatmaya gerek yok artık en iyisi her zaman Microsoft.
Ben hayran falan değilim sadece Microsoft çıkardığı program ve işletim sistemlerini beğeniyorum. Ve ben bunu da hak ediyor...
tabi ki her şeyin ilki iyidir daha profesyoneldir. mac şurada kaç senelik bir marka ki. ben senin daha mantığını kavrayamadım...
Windows u savunan arkadaşlar, istediğiniz şeyi savunmakta özgürsünüz fakat savunmanızı cok mantıksız şeylerle desteklediğiniz için savunduğunuzu zannediyorsunuz . Kaldı ki Apple ı Microsoft la yarıştırıyorsunuz . Böyle bir yarış mümkün değil ki Microsoft kazansın :)))
tabi ki her şeyin ilki iyidir daha profesyoneldir. mac şurada kaç senelik bir marka ki. ben senin daha mantığını kavrayamadım...GM-NAA IO diye bir şey duydun mu? Duymaman normal çünkü 1955 yılında çıkan ilk işletimidir ve şu anda tarihin tozlu sayfalarında yer almaktadır. Tartışmaya gerek yok zaten diyeceklerimi mkykal özetlemiş ;)
- 1
- 2