:D kırızde kimsede doğru düzgün arabamı yok yaş ortalamasımı düşük belli diil ama hız canavarladı olduğu kesin :D
Arabanızla ulaştığınız maksimum hız?
220 km yaptım Volkswagen 2000 Bora ile. Hız konusu açılmışken Motorla 320 km hız yapan ve arkada oturan arkadaşımın anlattığına göre; asfalt katlanarak üstüne geliyormuş. Yol çizgileri de tek çizgi halinde görünüyormuş.
220 km yaptım Volkswagen 2000 Bora ile. Hız konusu açılmışken Motorla 320 km hız yapan ve arkada oturan arkadaşımın anlattığına göre; asfalt katlanarak üstüne geliyormuş. Yol çizgileri de tek çizgi halinde görünüyormuş.
evet bende şahit oldum motorla 320 ye tam bir ölüm makinasıdır motor 320 ile bir yere çarptığınız da paramparça olabilirsiniz -not: piyasadaki motorların çoğu 310 basar aslına ama bazı markaların 310 diğerinin 320 dir yani 310 son hız aslında-
evet bende şahit oldum motorla 320 ye tam bir ölüm makinasıdır motor 320 ile bir yere çarptığınız da paramparça olabilirsiniz -not: piyasadaki motorların çoğu 310 basar aslına ama bazı markaların 310 diğerinin 320 dir yani 310 son hız aslında-
En hızlı ve sağlam motor hayabusadır. Piyasadaki çoğu motor 320 basmaz. Çoğunlukla ya modifiyelidir yada motorun yakıt sistemini kırmışlardır yoksa motorlarda kesici vardır yamaha r1, kawasaki zx10r, suzuki hayabusa, honda cbr1000 bunlarda mak hız 300dür. ama en hızlısı hayabusadır 1300 cc motor var. eğer elektronik yakıt hücresini kırarsanız ortalama 330 km hıza çıkıyor. turboyla 390 km falan yapıyor ama öbür türlü fabrika çıkışı olan hiçbir bin cc lik motor 320 basmaz. Sıkılıyorlardır.
En hızlı ve sağlam motor hayabusadır. Piyasadaki çoğu motor 320 basmaz. Çoğunlukla ya modifiyelidir yada motorun yakıt sistemini kırmışlardır yoksa motorlarda kesici vardır yamaha r1, kawasaki zx10r, suzuki hayabusa, honda cbr1000 bunlarda mak hız 300dür. ama en hızlısı hayabusadır 1300 cc motor var. eğer elektronik yakıt hücresini kırarsanız ortalama 330 km hıza çıkıyor. turboyla 390 km falan yapıyor ama öbür türlü fabrika çıkışı olan hiçbir bin cc lik motor 320 basmaz. Sıkılıyorlardır.evet yazdıkların çok doğru ben 310 söylerken honda cbr ve diğer markaların 1000 cc altını söylemiştimm suzuki hayabusa başlı başına başka bir şey adamlar artçı bile koymamışlar zaten motor motora değil bufaloya benziyor zaten hayabusayı sürmek her baba yiğidin harcı değil
Ben de ehliyeti 2009 Nisan ayında aldım.
Babamın 78 model Murat 131'i ile otobüs sollarken 110 yapmıştım Sollar sollamaz 90'e düşmüştüm, arabaya güven olmuyor zaten hayatı kaymış.
Zaten arabanın tek güzel yanı, hız limitini aşmadan yolculuk yapmanız
Allah korusun ya, bu canavarlar hepimizden uzak olsun. Bunlar yüzünden öldü bir arkadaşım, askerdeydim, haberini alınca şok geçirdim. :S
Hız tutkunları arkadaşlarım inş bir gün bundan olur bizlerde.bir gün çaresiz bir hastalığa yakalnır ve bir yıl ömrüm kalırsa bu motorla o son bir yılı geçirmek için alabilirim
yamahanın yanından hayabusa son hızda geçiyor:
http://www.metacafe.com/watch/13 ... vs_suzuki_hayabusa/
Türkiyede motorlarla normal trafik yolu üzerinden 200 Km bulan normal motor söförlerini % 70 kaza la sonuçlanmıştır...Sonrasını siz düşünün..200 Km ve motor + Kaza..!!!!
150'yi geçiyordum şirketin kiralık arabasıyla yanımdaki arkadaş (ki kendisi üstüm olur) kızınca gazdan çektim ayağımı.. =)
Haklı tabi gerek yok..
Çeşme otobanında 250-260 arası audi a3 lastikler gıcır gıcırdı yoksa hayatta yapmazdım
Edit:Yazım hatası
1992 dogan ıle 200 kmh. 201 de araba parcalara ayrılacaktı bende bıraktım :D
Bir aralar broadway ile 160 yapmıştım . Baktım tekerler yere değmiyor motorda gümleyecek bıraktım.
Varsa benden cesuru alnından öpeyim.
Hız tutkunları arkadaşlarım inş bir gün bundan olur bizlerde.ya o hayabusa nasıl bir şeydir ya, youtubeda vidyoları dehşet!! hızlanması süper :)
yamahanın yanından hayabusa son hızda geçiyor:
http://www.metacafe.com/watch/13 ... vs_suzuki_hayabusa/ayrıca ben de afyon-ankara arasında astra ile 130 yapmıştım, bi tekerin rot-balans ayarı bozuktu, 130 da tekerlek titremeye başlıyordu, korktum, daha fazla çıkamadım :)
o nasıl oluyor yaw. arabanın içindeyke o hızda tekerin yere değmediğini nasıl görüyon abi şaşırdım :POtobanda yaz ayında gitmene ragmen direksiyonu dönderdiğin halde araba düz gidiyorsa tekerler yere değmiyorsur. Broadway hali hazırdaki arabaların içerisinde en hafifi, teneke yığını. Ne bileyim 150 yi geçince uçak olmaya çalışacağını.
Otobanda yaz ayında gitmene ragmen direksiyonu dönderdiğin halde araba düz gidiyorsa tekerler yere değmiyorsur. Broadway hali hazırdaki arabaların içerisinde en hafifi, teneke yığını. Ne bileyim 150 yi geçince uçak olmaya çalışacağını.abi bunu deniyecem valla. zevkli görünüyor. aydın izmir otobanında denemek lazım.
düzgün bir yol bana en yakın yer orası.
yok ben kartalla bastım ancak o hıza ulaşamaz kartal savruluyor.
@urkatat hayabusa gizemlerle doludur. normalde fabrika çıkışı olarak 300km ile sabitlenmiştir motor. ama aynı programları kırdıkları gibi motorun entegre devresini kırıp otomatikman 330 - 340 km bastırmasını sağlıyorlar.
turbosu 390 - 400 km ye ulaşıyor.
yanlız kafama şu takılıyor japonlar kısa adamlar neden bu kadar uzun motor dizayn etmişler çözemedim.