Konu başlığında da yazdığı üzere arabanızla ulaştığınız maksimum hız nedir? Ben Mercedes ile düz yolda 220KM/H yaptım. Merakımdan soruyorum.
Mercedes C220 CDI=220KM/H
Arabanızla ulaştığınız maksimum hız?
heheheh bizim lpg li şahin ben bandırmadan çanakkaleye giderken 120 yaptım ama esk ye dönerken babam bursadaki otobanda 150 gördüm :D bizde hız bukadar uçan teneke arabayı fazla zorlamadık lpg bitiyodu kalırdık otobanın ortasında :D
Şahin ile iyi hız yapmışsınız. Ben de 220 de basacaktım amadireksiyon hakimiytimi kaybederim diye korktuğum için basamadım.Heralde bassaydım ibrenin sonuna kadar giderdi.
hemen arabayı kacırıp bi dneyeyim bakalım kaç olcak
ama ben arabasızlıktan ve araba bulupta yol bulamamadan dolayı 110u geçemedim
baba faktörüde önemli tabi.
edit: yazım hatası
Ben 17 yaşımda babamın yanında 60'ı geçmekten korkardım.
Golf GTI. 210-220 km/h gibi bişeydi (Tam hatırlamıyorum). Aydın-İzmir Otobanında yaptım. Sonra hayatım bir an film şeridine dönüştü. O an elim ayağım uyuştu, yavaşladım. :))
Golf GTI. 210-220 km/h gibi bişeydi (Tam hatırlamıyorum). Aydın-İzmir Otobanında yaptım. Sonra hayatım bir an film şeridine dönüştü. O an elim ayağım uyuştu, yavaşladım. :))Benimde elim ayağım uyuştu ama fazla değil. Tamamen yola konsantre olmuştum. Bir de arabayı yeni almıştım. Arabaya bir şey olacak diye korkmuyor da değildim.
hocam bununla 280-300 yaparsınız artık. ama o hızı yapacak kadar uzun ve düz yol bulabilirseniz. şimdiden hayırlı uğrurlu olsun. kazasız belasız kullanın sağlıkla inşallah.zamanı gelecek inş bir gün alacam yamaha r1i. böyle siyah alacam başka renk olmayacak. üzerinede ateş şekilli özel boyama yaptıracam yapışkanla falan uğraşamam...
bir gün.
ford focus 210 km düz yolda alçaktan uçanlar bu konuya talim etmiş sanırım
opel astra 140 yapmıstım.ankara konya yolunda