Bugatti Veyron'umla cevizlibağ-avcılar arası 409,3 KM/h hıza ulaştım.İbra 420... 420'yide basardımda babam kızdı..
Arabanızla ulaştığınız maksimum hız?
2009 focusla 200 çok rahat bastım. Lastikler iyi olmadığından titreme yaptığı için çektim gazdan ayağımı.
Bu baba olayına gelince küçükken o bana vermiyordu. Şimdi bende araba var babamda yok ben ona vermiyorum. :)))
valla ben pek hıuz tutkunu değilimdir ancak artvin den istanbula gelirken araba fort tourneo 2004 model full tıka basa dolu araba 160 ı gördüm arabada tek olsam 200 ü geçerdim diye düşünüyorum ve bu benim ilk yolculuğumdu yani tecrubesizdim
Sonra Mercedes SLR McLarenımla 397 küsüre bastım nitroyada basınca araba 441 gördü.Zaten Lamborghinim Mercedes Mclaren'ımdan daha çok basıyor ama lamborghiniye nitro taktırmadım.Zaten Murcileago'lara nitro lazım değil..Araba canavar gibi
ben en son 240 gördüm bmw 3.18 turbo motor karbon şasi özel yabım abimin aracla takla atıp gözü kaybettim şuan doğan kullanıyorum lpgli 120 yabıyor ama olsun neden dersen hız yabmamı önlüyor ve aşırı hız her zaman ölümle sakatlıkla sonuçlanır (araba 7 vitestir 4.viteste 240 gördü mobese kayıtları yutubda link atarım ibret alır hızı seven arkadaşlar gaza basarken evdeki sevdiklerinizi annenizi ve babanızı düşünün veya trafikteki diğer insanları !!! (ve o geceden sonra allahın verdiği ömrü sağ gözle bitirmeye muhtac oldum) bir musibet bin nasihatten iyidir demeyin sonra...Saygılar