İşlemci özellikleri aklıma gelenleri yazdım.
intel core 2 quad cpu q6600 2.40ghz işlemci
2.40mhz 4gb ram ( xp oldugu için .3.5 olarak görüyor )
Sapphire hd 4800series ekran kartı (4850di sanırım ama 4800series olarak geçiyor driver yüklerken falan...
ZEN 450w psu
1yıl 4 ay oldu pcyi alalı bir süre sorunsuz kullandım 6ay falan ondan sora bu sorun başladı arada sırada 1-2 saniyelik donmalar oluyor media player-oyun- ve skype yada ventrillo açık oluyor genelde pc donduğunda media player we oyun donuyor fakat skypde yada ventrilloda arkadaşlarımla konuşmaya dewam edebiliyorum yada o sırada onların sesi geliyor bu donmalar bazen 4-5saniyelikde olabiliyor... PCden çokda anlamıyorm aslnda pc yi alırken forumlardan falan araştırarak kendim topladım acaba ekran kartı yada psu fanı falanmı yetersiz kalıyor yada power falanmı bu konuda size danışmak istedim Kastamonuda bilgisayardan gerçekden anlıyan bir pcci bulamadım pek doğrusu tek bildikleri format atalım düzelir misali... kendim attım formatı daha sürücüleri kendi cdlerinden kurdum sadece ekran kartını güncelledim diğer sürüceleriinde güncellerini arayıp bulsam sorunum düzelebilirmi? pek böle bi ihtimal oldugunu sanmıyorm sanırım donanımdan kaynaklanıyor yazılımdan kaynaklı olsa bu kadar uğraşmaya birşekilde halledebilirdm fakat donanım hakkında pek bir bilgim yok... oynadıgın oyun falanmı kastırıyor pc yi die sorarsanız oyun oynamadıgım zamanlarda onun yerine msn + internette sörf yaptıgım zamanlardada bu donmalar oluyor ama daha az olarak