daha önce bir çok kişinin sorunlaruna yardımcı olduğunuzu biliyorum eğer bana da yardım ederseniz çok sevinirim.. Sorunum şu...
Birkaç gün önce Samsung 160 Gb 8 Mb Cache Sata HD aldım, ancak ASUS A7N8X DELUXE olan anakartıma bir türlü tanıtamıyorum, çok kişi aynı sorunu yaşamış ama çözen yok :( bios dan default olarak sata enabled, ana karttan da jumper falan enabled durumda, anakart cd sinden çıkan sata driverları ile disket oluşturdum ama ( hard diski görüp, partition ları ayırmasına rağmen ) açılışta F6 ya basıp disketi okuttuğumda, Si3112.inf ve Si3112r.sys dosyalarını bulamıyor ve kurulum yapılamıyor.. Saatlerdir uğraşıyorum, bir sürü foruma göz attım.... çok kişi ASUS ana kartlarda bu tarz sata sorununu yaşıyor. Uyumsuzluk yüzünden gidip tekrar ide hard disk almak istemiyorum, yardımcı olursanız çok sevinirim... ( bu arada araştırdım bios güncellemelerini yapanlar da bu soruna çözüm bulamamışlar... bir kısım kullanıcılar, xp cd sinin içine bu driver ı entegre edip denemişler ama ben beceremedim, ayrıca mevcut çalışan hard diskim üzerinden raid driver yükledim sora taktım sata hard diski, o da işe yaramadı
: ( ne olur yardım edin .......