ATİ 5870 test sonuçları

YasinC
01-10-2009, 11:37   |  #76  
OP Yıllanmış Üye
Teşekkür Sayısı: 0
2,472 mesaj

Evet benim 9800GT nin kutusunun arkasındada vardı

PcMaKeR
01-10-2009, 12:01   |  #77  
PcMaKeR avatarı
Yıllanmış Üye
Teşekkür Sayısı: 6
8,935 mesaj
Alıntı: Z1mBaBwE  

Demekki teknoloji haberlerini takip etmiyorsun işte ati destekli en iyi oyunlar
1.Call of juarez
2.Call of juarez 2
3.Grid yanılmıyorsam ati destekli idi
4.S.T.A.L.K.E.R
5.Yakında çıkacak dirt 2 ati desteği ile gelebilir.

stalker ın hangisi ati için.
http://www.nzone.com/object/nzone_twimtbp_gameslist.html
bak bakalım kimin daha fazla.

prostreet,shift, carbon. daha bir çok kalite oyun.

Takip ediyorum sen kendi işine bak. call of juarez i oyun yerine koymadım bile.
DIRT 2 çıktı damı konuşuyorsun. biz kesin sonuca bakıyoruz.
çıksın sonra bakalım.

Şuan için ATI gibi görünüyor evet ama çıkmadı oyun. Oyunun sitesinde bile yok ses seda. 11 eylül de çıkıyordu ama hala ses yok.

GRID Nvidia sponsorluğunda:

Son Düzenleme: PcMaKeR ~ 01 Ekim 2009 12:06
PcMaKeR
01-10-2009, 12:10   |  #78  
PcMaKeR avatarı
Yıllanmış Üye
8,935 mesaj

http://www.nzone.com/content/GameBrowser/index.asp
Nvidia nın sponsorluğundaki oyunlar...

Z1mBaBwE
01-10-2009, 12:41   |  #79  
Yıllanmış Üye
2,674 mesaj
Alıntı: PcMaKeR  
stalker ın hangisi ati için.
http://www.nzone.com/object/nzone_twimtbp_gameslist.html
bak bakalım kimin daha fazla.

prostreet,shift, carbon. daha bir çok kalite oyun.

Takip ediyorum sen kendi işine bak. call of juarez i oyun yerine koymadım bile.
DIRT 2 çıktı damı konuşuyorsun. biz kesin sonuca bakıyoruz.
çıksın sonra bakalım.

Şuan için ATI gibi görünüyor evet ama çıkmadı oyun. Oyunun sitesinde bile yok ses seda. 11 eylül de çıkıyordu ama hala ses yok.

GRID Nvidia sponsorluğunda:
http://www.nzone.com/object/nzone_grid_home.html

İşimle meşgulum zaten şuan farkındaysa dirt 2 için kesin olarak ati destekli olacak demedim iyi oku yorumumu ondan sonra yorum yap orda ne yazıyor gelebilir call of juarez in tüm versiyonları ati desteklidir ayrıca güzel bir oyundur.Ati destekli diye oyunu bile kötülüyorsunuz ya vay halinize.Bekleyip görücez GT300 HD5850 X2 ve HD5870 X2 ye karşı neler yapacak ayrıca HD5870 X4 ten da bahsediliyor ancak çıkıp çıkmayacağı belli değil AMD nin asıl bombası 2010 da geliyor 28nm 4 gpu yu tek zarda birleştirecekler bellek olarak ise belkide DDR6 yı kullanacaklar yol haritasında şimdilik onlar gözüküyor.

Son Düzenleme: Z1mBaBwE ~ 01 Ekim 2009 12:45
PcMaKeR
01-10-2009, 13:00   |  #80  
PcMaKeR avatarı
Yıllanmış Üye
8,935 mesaj

Başlarım ama ha şimdi atinede oyununa da.
Yazdığımı yorumlayamıyorsun hala bana o iyi bu iyi diye hava yapıyorsun.

belirsiz şeyleri sunmayın buraya. Ben sonucu belli olmuşları konuşuyorum. GT300 de bile doğru düzgün cümle kurmadım düşünce yürütmedim. Çıksın görecez dedim. Senin yaptığın yargısız infaz gibi.

nvidia destekli çoğu oyunuda sevmiyorum. Bana göre ben geneline mi konuşuyorum burda yaptığım yorum bana ait. Half Life 2 Atide süper kalitede çalışıyor ati yi sevmiyorum ama Half life hastasıyım. Noldu şimdi. Max Payne Havok motoru kullanan süper bir oyun. Havok ati sponsorlu bir motor max payne ide çok seviyorum... Bak lafa bak:"Ati destekli diye oyunu bile kötülüyorsunuz ya vay halinize." bilmeden konuşma hakkımda.

Hala bize ne anlatıyor adam ya. kaçtır tekrarlıyor Amd teknolojide önde, önde, önde... Allah Allah. gına geldi be. Bana ne öndeyse. Nvidia arkasında ama nedense testlerde geçiveriyor önüne. Nvidia bağımsız test guruplarına saman altından su yürütür gibi para veriyor beni öne çıkarın diyor sanki.

Asus kutu tasarımına Stalker ı koyunca ATI mi arkasında oluyor. Yok birader yok. önceki yazılarında tutuyordum da bundan sonra senin mesajların 10 yaşındaki çocuğun internet kafedeki abilerinden ne duyuyorsa o manaya gelecek.

Benden bu kadar. Oyunu sevmiyorum dedim atiye bağladı işi. Allahtan amd yi seviyorum. Yoksa kökten düşman yapacak beni amdye karşı ayıp be.

PcMaKeR
01-10-2009, 13:07   |  #81  
PcMaKeR avatarı
Yıllanmış Üye
8,935 mesaj

Arkadaşlar Nvidia ATI nin arkasından geliyor muş teknoloji olarak. Nedense büyük film stüdyoları, büyük üniversiteler grafik teknolojisi olarak şöyle birşey kullanıyor.

http://www.nvidia.com/object/product_tesla_s1070_us.html

Alla Alla ati de yok böyle birşey. Ama teknolojisi ilerde...

Bu konuya daha mesaj yazmayacağım. Arkamdan noldu sustun gibi cevaplar yazmayın. Cıvıyor konu iyice.

Son Düzenleme: PcMaKeR ~ 01 Ekim 2009 13:08
Z1mBaBwE
01-10-2009, 13:39   |  #82  
Yıllanmış Üye
2,674 mesaj
Başlarım ama ha şimdi atinede oyununa da.
Yazdığımı yorumlayamıyorsun hala bana o iyi bu iyi diye hava yapıyorsun.

belirsiz şeyleri sunmayın buraya. Ben sonucu belli olmuşları konuşuyorum. GT300 de bile doğru düzgün cümle kurmadım düşünce yürütmedim. Çıksın görecez dedim. Senin yaptığın yargısız infaz gibi.

nvidia destekli çoğu oyunuda sevmiyorum. Bana göre ben geneline mi konuşuyorum burda yaptığım yorum bana ait. Half Life 2 Atide süper kalitede çalışıyor ati yi sevmiyorum ama Half life hastasıyım. Noldu şimdi. Max Payne Havok motoru kullanan süper bir oyun. Havok ati sponsorlu bir motor max payne ide çok seviyorum... Bak lafa bak:"Ati destekli diye oyunu bile kötülüyorsunuz ya vay halinize." bilmeden konuşma hakkımda.

Hala bize ne anlatıyor adam ya. kaçtır tekrarlıyor Amd teknolojide önde, önde, önde... Allah Allah. gına geldi be. Bana ne öndeyse. Nvidia arkasında ama nedense testlerde geçiveriyor önüne. Nvidia bağımsız test guruplarına saman altından su yürütür gibi para veriyor beni öne çıkarın diyor sanki.

Asus kutu tasarımına Stalker ı koyunca ATI mi arkasında oluyor. Yok birader yok. önceki yazılarında tutuyordum da bundan sonra senin mesajların 10 yaşındaki çocuğun internet kafedeki abilerinden ne duyuyorsa o manaya gelecek.

Benden bu kadar. Oyunu sevmiyorum dedim atiye bağladı işi. Allahtan amd yi seviyorum. Yoksa kökten düşman yapacak beni amdye karşı ayıp be.

Önce adam akıllı konuşmayı öğren ondan sonra benle polemiğe gir kimin 10 yaşında olduğu belli oluyor ben seninle konuşurken insan gibi konuşuyorum senin gibi ileri geri hakarete varacak sözler sarf etmiyorum AMD nvidia dan teknoloji olarak önde bu sözümün sonuna kadar arkasındayım dşüncemi beğenen beğenir beğenmiyen kendi tercihidir d...... gider.Seninle ilgili kişisel bir sorunum yok daha öncede olmadı ama illa zorla küfür ettireceksiniz forum tartışmasız olmaz biraz renk getirir tartışma foruma ama b... nu çıkartıyorsunuz malesef.

Son Düzenleme: Z1mBaBwE ~ 01 Ekim 2009 13:39
OpteroN
01-10-2009, 21:21   |  #83  
Yıllanmış Üye
237 mesaj
Opteron ATI dandik kardeşim hiç bağırma. tonla oyun varmış. tabi ati nin dozeri geliyor kepçesiyle kamyona yüklüyor oyunları.

Saçma sapan konuşmayın.

Atinin sponsor olduğu en iyi oyun
half life 2 di ben başka görmedim.

Crysis,Prototype,FarCry,UT 3, Call Of Duty gibi oyunlar girişte dev gibi nvidia logosu çıkartıyor ya bu bize yetiyor. Bu adamlar boşuna nvidia yı seçmedi.

Quadro FX hiçte kötü bir kart değilmiş miş. geçen varmı ki kötü olacak. Grafik renderlamada ati yanına yaklaşamıyor.

Gelip buraya tartışma çıkartıyor, mıcırık kaşıyorsunuz.

quadro fx dandik değil diyorum sen geçebilen yok deyip yine beni taşlıyorsun. YasinC dandik diyor ona cevap versenize... ATI nin dandik olduğuna bana deliller sun. bende senden özür dileyeyim. ciddiyim bak..

dirt 2 de atı kartlarla hediye verildiğine göre demek ki atı tabanlı çıkmış:..

Son Düzenleme: OpteroN ~ 01 Ekim 2009 21:29
OpteroN
01-10-2009, 21:28   |  #84  
Yıllanmış Üye
237 mesaj
Alıntı: Z1mBaBwE  

Önce adam akıllı konuşmayı öğren ondan sonra benle polemiğe gir kimin 10 yaşında olduğu belli oluyor ben seninle konuşurken insan gibi konuşuyorum senin gibi ileri geri hakarete varacak sözler sarf etmiyorum AMD nvidia dan teknoloji olarak önde bu sözümün sonuna kadar arkasındayım dşüncemi beğenen beğenir beğenmiyen kendi tercihidir d...... gider.Seninle ilgili kişisel bir sorunum yok daha öncede olmadı ama illa zorla küfür ettireceksiniz forum tartışmasız olmaz biraz renk getirir tartışma foruma ama b... nu çıkartıyorsunuz malesef.

bırak abi yaa boşver biz insanları bilgimiz dahilince bilgilendirelim. ama insanlar kimi dinlerse dinlesin daha tınnamıyorum ben. Bağırıp çağırmak marifet değildir önemli olan insanın bağırıp ÇAĞIRMASININ ARDINDAN BU BAĞIRMASININ NEDENİNİN ARKASINDA DURMASIDIR.

Z1mBaBwE
02-10-2009, 10:28   |  #85  
Yıllanmış Üye
2,674 mesaj

Fanatik değiliz diyorlar ya ona çok gıcık oluyorum açıkça söyleseler neden inkar ediyorsunki ben fanatiğim daha öncede söyledim bunu defalarca ancak bilgim dahilinde konuşuyorum ama anlayan nerde.

YasinC
02-10-2009, 13:28   |  #86  
OP Yıllanmış Üye
2,472 mesaj

Ben fanatik değilim desem yalan olur ;) ne kadar fanatik olsamda ne doğruysa onu kabul ederim bazı insanlar Ankara keçisi gibi inat var. Bırakın Ati yi Nvidia yo en iyisi S3

OpteroN
03-10-2009, 00:27   |  #87  
Yıllanmış Üye
237 mesaj

en güzeli kendi GPU muzu üretip aha en iyisi bu diyelim :):):):)

katalizor
03-02-2010, 20:15   |  #88  
Taze Üye
14 mesaj

şu forumlara tckimlik numarası kontrolü felan koysalar, hatta parmak izi olayı, göz retinası felan isteseler çok güzel olur. kemik yaşını felan da belgelememizi isteseler tadından yenmez. çoluk çocuk doluyor şu forumlar deli ediyorlar adamı.

dextercan
04-02-2010, 01:48   |  #89  
Yıllanmış Üye
1,624 mesaj

Valla pc yi oyun için kullanırım genelde.Kuzenim de 3d çalışmalar için kullanır.İkimizde bu tür alanda bana göre tek lider olan nVidia'yı her zaman tercih etmişizdir.Physix benim herşeyim oyunlarda.Ondan dolayı ''DANDİK'' Ati kartlarına para yedirmem.

Mert Arslan
04-02-2010, 06:16   |  #90  
Yıllanmış Üye
104 mesaj

evet bu kadar insan salaktı dandik kartlara paralar akıttı :D

black_flood
04-02-2010, 08:34   |  #91  
black_flood avatarı
Yıllanmış Üye
Teşekkür Sayısı: 152
5,190 mesaj

o testte zaten bu kullanılan ekran kartında bir gariplik farkedebilen yokmu acaba alt modeli kafa kafaya atinin acaba adamlar bu kadar salakmı hiç arada fark çıkmayacak şekilde üst model çıkartsın.

http://shiftdelete.net/ati-radeo ... ntage_14544-s5.html

http://shiftdelete.net/ati-radeo ... ark06_14544-s6.html

http://shiftdelete.net/ati-radeo ... uarez_14544-s7.html

http://shiftdelete.net/ati-radeo ... rysis_14544-s8.html

http://shiftdelete.net/ati-radeo ... flict_14544-s9.html

http://shiftdelete.net/ati-radeo ... roes_14544-s10.html

http://shiftdelete.net/ati-radeo ... de-2_14544-s11.html

http://shiftdelete.net/ati-radeo ... ry-2_14544-s12.html

http://shiftdelete.net/ati-radeo ... head_14544-s13.html

http://shiftdelete.net/ati-radeo ... -guc_14544-s14.html

alın size gerçekler testler gurunun ne olduğu belirsiz adı şanı olan bir yer ati gömmenin ötesinde etki yapıyor güç tüketimindede rakibi yok amd firmasının asla bunu her zaman yapıyor ve ekran kartlarındada yapmış durumda nvidia deyince salyaları akanlar toplayın salya sümüklerinizi.

Son Düzenleme: black_flood ~ 04 Şubat 2010 08:48
YasinC
04-02-2010, 14:29   |  #92  
OP Yıllanmış Üye
2,472 mesaj

Guru3D mi dandik sözün bittiği yerdesin ne diyeyim.
Oyuncuların %85 inden fazlası Nvidia kart kullanıyor acaba neden ??
Yazını yazmadan önce biraz düşün !!

Qromodynmc
04-02-2010, 14:36   |  #93  
Qromodynmc avatarı
Yıllanmış Üye
Teşekkür Sayısı: 126
4,184 mesaj

konu testler için açılmış ama millet alıp başka dünyalara götürmüş,habire olay çıkartmaya çalışıyo millet testler ortada bunun yorum yapacak yanı yok..

Conspirator
04-02-2010, 17:42   |  #94  
Conspirator avatarı
Yıllanmış Üye
479 mesaj

Olabilir Nvidia'nın bu Modeli Az Farkla önde Fiyatıda Güzel Baktığımda 1000 tl yazıyordu 1000tl azmı Neden 500 tl ye hd 5850 almayım 2 tane HD 5850 Alırım daha İyi Hangisi Daha İyi Olur Sence? Burda Herkez Bütçeye Göre Kart Alır Bakar Nvidia Pahalı Ati Ucuz nvidia atinin 2 katı daha pahalı 2x ati hd 5850 alırım ortada Nvdia'dan Eser Kalmaz.. Bide Şu Var Nvidia'ya Kötü Demiyorum Ama Çok Pahalı Bir Kart Çıkarmış 700 Fln Olsa İyi Derdim O Yüzden Şuan İçin İyi Demiyorum Çok Pahalı

black_flood
05-02-2010, 08:42   |  #95  
black_flood avatarı
Yıllanmış Üye
5,190 mesaj

gguruyla iş olmaz bir kere sonuçlardaki çelişkiye baksa ne zamandan 5870 4xxx serisi ile zor baş edebilir vaziyette. adamlar salakmı bu kadar saçma ürün çıkartsın. bir tanesi gerçekten tam detaylı olarak test sonucu sunuyor diğeri ise tüm modellerde çelişkili puanlar göstermiş. sen istediğin kadar guru muru de sonuç kesin ve belli şuanda ati ekran kartı üstün yeni çıkacak fermide bu ekran kartından üstün bilinmeyen birşey değil.

YasinC
05-02-2010, 12:09   |  #96  
OP Yıllanmış Üye
2,472 mesaj

Kardeşim siz hep fiyata bakarak nvidia ya kötü diyorsunuz ancak dünya çaında baktığında oyuncuların %85'inden fazlası Nvidia kullanıyor. Ancak fiyat/performansda Ati her zaman bir nebze daha iyi olmuşdur eskidende böyleydi. Zamanında FX5900 ultra pahalıydı ancak 9800 pro ucuzdu :D Guru3D dünya çapında büyük bir site.

black_flood
05-02-2010, 14:01   |  #97  
black_flood avatarı
Yıllanmış Üye
5,190 mesaj

Oyuncuların %85 inden fazlası Nvidia kart kullanıyor acaba neden ??

Kardeşim siz hep fiyata bakarak nvidia ya kötü diyorsunuz ancak dünya çaında baktığında oyuncuların %85'inden fazlası Nvidia kullanıyor. Ancak fiyat/performansda Ati her zaman bir nebze daha iyi olmuşdur eskidende böyleydi. Zamanında FX5900 ultra pahalıydı ancak 9800 pro ucuzdu :D Guru3D dünya çapında büyük bir site.

ağzına almışsın bir sakız çiğneyip duruyorsun dönüp dolaşıp aynı kelime % değil şuanki gerçeğe bakacaksın bana % 80 yada % 150 olmasından herzaman değişkendir bugün ati  yarın nvidia öbürgün ya ati yada nvidia kimse bilemez.

guru dünya çapında site ise o zaman neden acaba chip yada diğer firmalar yüce guru söyle bana nvidia neden iyidir demiyor senin gibi sende safi takıntı var. ben zaten ferminin atiden iyi olduğunu biliyorum ama şuanda nereni parçalarsan parçala ati 1 numara nisan ayına kadarda bu böyledir boşuna zırvalama yüzde hesapları sallayarak kafandan.

YasinC
05-02-2010, 17:49   |  #98  
OP Yıllanmış Üye
2,472 mesaj

Çizgiyi aşma saygılı ol.!! ben sana şimdi nvidia yı mı övdüm.Zırvalamıyorum gerçekler bunlar. Durup durum ta ne zaman açtığım konuyu hotlatıyorsun sonra gelip artistlik yapıyorsun. Nedense guru3d yi kötülüyen bir tek seni gördüm bu forumda sende yok ferminin atiden iyi olduğunu biliyorum diyip duruyorsun biliyorsan bil bunu zaten çoğu kişi bekliyor adam zaten diyor. Performansda liderliğe oturacaz diye sen ne diye ısıtıp ısıtıp veriyorsun aynı haberi ona anlam veremiyorum. Senin bildiğin kadar benim unutmuşluğum vardır.

YasinC
05-02-2010, 17:54   |  #99  
OP Yıllanmış Üye
2,472 mesaj

Tamam guru3D deki sonuçlar yanlış diyelim. Peki bu sitedemi yanlış