ATI HD 6750 Bilgi

ozzy35
28-12-2010, 15:01   |  #26  
Taze Üye
Teşekkür Sayısı: 0
2 mesaj

merhaba arkadaşlar benim bi sorum olucak yorumları okudum ve açıkcası biraz hayal kırıklığına uğradım. Bende 6750 li bir casper neo almayı düşünüyordum ama yorumlara baktıkça biraz tereddüt etmeye başladım. Gerçekten adam akıllı bir driverı yokmu? Çözünürlükten istenilen verimi alamıyormusun? Oyunlarda denedinizmi kartı ? şimdiden teşekkür ederim

carcass23
28-12-2010, 15:07   |  #27  
Taze Üye
14 mesaj
Alıntı: ozzy35  
merhaba arkadaşlar benim bi sorum olucak yorumları okudum ve açıkcası biraz hayal kırıklığına uğradım. Bende 6750 li bir casper neo almayı düşünüyordum ama yorumlara baktıkça biraz tereddüt etmeye başladım. Gerçekten adam akıllı bir driverı yokmu? Çözünürlükten istenilen verimi alamıyormusun? Oyunlarda denedinizmi kartı ? şimdiden teşekkür
yok kardes yok, duzgun calisan driver'i yok. oyunda denemedim valla orda ne olur bilmem ama adam gibi cozunurluk verfen bir driver i yok suan icin kartin

ozzy35
31-12-2010, 12:58   |  #28  
Taze Üye
2 mesaj
Alıntı: carcass23  
yok kardes yok, duzgun calisan driver'i yok. oyunda denemedim valla orda ne olur bilmem ama adam gibi cozunurluk verfen bir driver i yok suan icin
peki kartın fiyatı ile bir bilgin varmı? vatanda bile yok kart yeni çıktı diyolar

carcass23
03-01-2011, 15:35   |  #29  
Taze Üye
14 mesaj

yok bilgim cunku kartin satisi yok. birak vatani amerikada bile satisi yok suan kartin. casper anlasmis dunyada satisi cikmadan once almis bu kartlari. amerikada zaten daha boyle hazir olmayan bi karti satmaya kalksan adamin bir tarafindan kan alirlar. ama bizim burda super musteri hizmetleri olan firmalarimiz birakin yardimci olmayi sattiklari kartin ne oldugunu bile bilmedikleri icin hic bisi olmuyor. satis fiyati yok kartin kardes cunku kartin satisi yok. suan dunyada bu karta tek sahip insanlar casperden bu bilgisayarlari alan insanlar

elementium
07-01-2011, 23:59   |  #30  
Taze Üye
8 mesaj

casper kartı öyle bir monte etmişki 2.  x16 slot iptal + x4 slot iptal
x4 usb 3.0 kartı için mecburen kartın yerini değiştirmek zorunda kaldım.

nası bir kartsa dünyada daha piyasaya çıkmadan bizde aslında sevinmemiz lazım :D (!)
umarım ati ccc nin yeni sürümünde kartımıza destek alırız.

musty4244
20-01-2011, 20:49   |  #31  
Taze Üye
2 mesaj

Merhaba arkadaslar bende casper neo yada nirvana almak istiyorum ama bu konusmları görünce tereddütte kaldım ekran kartı istenilen performansı veremiyor mu ? Daha ne gibi sorunları var ? Cevaplarsanız sevinirim.

N.Bozkurt
20-01-2011, 21:01   |  #32  
OP Üye
92 mesaj

Kardesim bende casper neo var çok şükür bi problem yaşamadım bugüne kadar. ekran kartıda bi sorun çıkartmıyor oyunlarda falan kasmada yok. bilgisayarda da kasma yok iyi yani.. En azından benim ihtiyaçlarımı karşılayacak derecede. ama anakartında çok az giriş var. ne bileyim bi tv-kardı veya başka bişey takma gibi şansın yok. bitane var onda da wireless var bende.

musty4244
20-01-2011, 21:25   |  #33  
Taze Üye
2 mesaj

Peki ekran kartının yeni driveri cıktımı ?

carcass23
22-01-2011, 11:08   |  #34  
Taze Üye
14 mesaj

sonunda bugun amd, karti sadece OEM olarak verdiklerini gosterseler de kartin varligini kabul etti :) onumuzdeki 9gün icerisinde yeni bir catalyst driver cikacak bakalim bu sefer kartimiza adam gibi destek verecek mi bu driver.

Son Düzenleme: carcass23 ~ 22 Ocak 2011 11:10
geceyatmz
23-01-2011, 11:25   |  #35  
Üye
61 mesaj

ewt anlattıgına göre çok kötü mal yapmış:(

schumi7
24-01-2011, 23:06   |  #36  
Taze Üye
5 mesaj

[url=]2GB ATI HD6750 Ekran Kartı (1 GB DDR5 Ayrılmış Bellek) ekran akrtınız bu mu?[/url]
bu ekran akrtı 256 bitmi?

performansı nasıl ve casper  nasıl bende almayi düsünüyorumda
oyunlarda kasıyormu bu kart reset atma sorunu varmı kasada
f1 2010 fifa 2011 ned fr speed shıft falan oynuyrm rahat kaldırırmı
core5 760 işlemcili [url=]2GB ATI HD6750 Ekran Kartı (1 GB DDR5 Ayrılmış Bellek) olan bir kasa[/url]

schumi7
24-01-2011, 23:08   |  #37  
Taze Üye
5 mesaj

driver sorunu çözüldümü ben asagıdakı modellerden brini alcam sızın yasadıgınız sorunu yaşarmıyım acil yanıt beklıyorum

[url=]NSP.I760-6T85P diğer model[/url][url=]NSP.I870-6T85P[/url]

carcass23
27-01-2011, 10:11   |  #38  
Taze Üye
14 mesaj

Ve beklenen driver cikti ve yine fiyasko yine fiyasko, goturup kafasina mi atsam casperin bu makineyi naapsam anlamadim, ben böyle bir rezalet gormedim abi casperin hatasi kadar AMD'nin de hatasi var mi anlamadim. adamlar sitesinde karti tanittiktan sonra driver cikariyor ama driver karti tanimiyor. acaba bizim kartlarda mi hata var nedir anlamadim yapicagi isin icine ediim ben bu casper'in.

fthkaplan
11-02-2011, 12:37   |  #39  
Taze Üye
8 mesaj

Ben de şu casper ı almayı düşünüyorumda bunda da aynı ekran kartı kullanılıyor. Burdaki yorumları görünce almaktan vazgeçicek hale gele geldim. Doğru driver ları çıktı mı ekran kartının. Bir de casperın kullandığı anakart ram markalarını falan biliyorsanız söyleyebilirmisiniz.

N.Bozkurt
12-02-2011, 02:45   |  #40  
OP Üye
92 mesaj

Ram: Elixir
Anakart: Pegatron, asusun üretimi ama
HDD: samsung

oonurk40
09-04-2011, 00:50   |  #41  
Taze Üye
1 mesaj

arkadaşlar ben casper ngh 2600 8t85p w bilgisayarı satıcının oldu bittiye getirmesiyle aldım. internet hızı gayet iyi. ben genelde oyun oynuyorum (en yüksek özelliklerle) hiçbir sorunla karşılaşmadım. sadece ses seviyesi hoşuma gitmedi. fazla ses çıkmıyor. onu da orta halli bir hoparlör alarak halledebiliriz. sanırım.

YasinKURT
15-04-2011, 03:44   |  #42  
Taze Üye
10 mesaj

Arkadaşlar yazılanları okudum ve casperstore.net adresinde bulunan harici satılan monitorlerin cozunurluk değerlerini inceledim. Gördüğüm şu; monitörünüz LED ise 1920x1080 cozunurluk var, şayet wide lcd ise 1600x1050 cozunurlugu desteklemiyor monitör, orada yazan değer 1600x900, tabi bunu soylerken sizin bunu dikkate alıp almadığınızı bilmiyorum. Wide LCD monitörün hdmi çıkışı olup olmadığını yazmamışlar. Soruna çözüm bulmada ve detaylı bilgi konusunda çalıştırılan personelin zayıf kaldığına hem fikir olmakla beraber, kullanılan malzemelerin kötü olduğuna dair eleştirileri kabul etmiyorum, bu kadar büyük bir firmanın hiç araştırıp etmeden desteklemeyen bir ekran kartını denemeden satışa sunabileceğini düşünmüyorum. Sonuçta binlerce bilgisayar üreten bir fabrikadan bahsediyoruz, test edilmeden hiçbir ürün satılmaz. SAYGILAR

carcass23
15-04-2011, 12:44   |  #43  
Taze Üye
14 mesaj

Urun ilk satisinda sadece wide lcd ile satildi ve bu wide lcd 1680*1050 cozunurlugu destekliyor orda desteklemiyor yazdiysalar yalan yazmislar.. ama bu ekran karti desteklemiyor. ekrani baska bilgisayarda denedim  ve 1680*1050 cozunurluk aliyorum. adamlar driver yuklemekten aciz sonunda delirdim format attim ve driverlarini kendim yukledim ve gordumki atinin driverlarinda hic bir sorun yok cart diye calisiyor. ekran karti hdmi dan butun cozunurlukleri veriyor ama dvi dan 1600*900 e kadar veriyor. e sen bu cozunurluge kadar cikan bir ekran kartinin yaninda ekran kartinin desteklemedigi cozunurlukte calismasi icin uretilmis bir ekran veriyorsan sen naaptigini, sattigin malin ozelliklerini bilmiyorsun demektir. bu cahillik yuzunden o monitore para verdim ama calismadigi icin gidip yeni bir monitor daha almak zorunda kaldim. soyle bakalim bu urunle bu monitoru satmadan once sence test etmisler mi?

YasinKURT
16-04-2011, 06:15   |  #44  
Taze Üye
10 mesaj
Urun ilk satisinda sadece wide lcd ile satildi ve bu wide lcd 1680*1050 cozunurlugu destekliyor orda desteklemiyor yazdiysalar yalan yazmislar.. ama bu ekran karti desteklemiyor. ekrani baska bilgisayarda denedim  ve 1680*1050 cozunurluk aliyorum. adamlar driver yuklemekten aciz sonunda delirdim format attim ve driverlarini kendim yukledim ve gordumki atinin driverlarinda hic bir sorun yok cart diye calisiyor. ekran karti hdmi dan butun cozunurlukleri veriyor ama dvi dan 1600*900 e kadar veriyor. e sen bu cozunurluge kadar cikan bir ekran kartinin yaninda ekran kartinin desteklemedigi cozunurlukte calismasi icin uretilmis bir ekran veriyorsan sen naaptigini, sattigin malin ozelliklerini bilmiyorsun demektir. bu cahillik yuzunden o monitore para verdim ama calismadigi icin gidip yeni bir monitor daha almak zorunda kaldim. soyle bakalim bu urunle bu monitoru satmadan once sence test etmisler mi?
Sonuçta yaşadıkların test edilmediğini gösteriyor ancak bu ihtimali yinede çelişkiyle göz ardı ediyorum. Ben şahsen aynı ekran kartına sahip biri olarak 21.6 casper Led monitörde sorun yaaşamadım 1920x1080 veriyor. Oyunlarda denemedim henüz ...

YasinKURT
19-04-2011, 00:29   |  #45  
Taze Üye
10 mesaj

Su ana kadar denediğim bütün oyunlarda hiçbir sorun yaşamadım crysis 2, warcraft, call of serisi gibi eski oyunlarda da bir sorun çıkmadı mesela myth 3 the wolf age 2001 oyunudur. Bunları açıyor bu ekran kartı ve işletim sistemi win7 64 bit

carcass23
19-04-2011, 18:56   |  #46  
Taze Üye
14 mesaj

ekran kartinda zaten sorun yok eger hdmi ile bagladiysaniz alet sorunsuz calismakta. sadece dvi dan baglayinca cozunurluk sikintisi cikariyor o yuzden alirken hdmi baglantisi olmayan bir ekran ile almayin. onun disinda hic bir sikinti yok

YasinKURT
20-04-2011, 00:17   |  #47  
Taze Üye
10 mesaj
ekran kartinda zaten sorun yok eger hdmi ile bagladiysaniz alet sorunsuz calismakta. sadece dvi dan baglayinca cozunurluk sikintisi cikariyor o yuzden alirken hdmi baglantisi olmayan bir ekran ile almayin. onun disinda hic bir sikinti
bnm monitor led casper ama hdmi çıkış göremedim DVI dan bağlı ve 1920x1080 alıyorum. Hdmi çıkış yok

derdevil_84
03-07-2011, 14:40   |  #48  
Taze Üye
3 mesaj

Arkadaşlar hepinize selamlar öncelikle yazılarınız beni müthiş aydınlattı.Evdeki eski bilgisayarımı çöpe atacağım için yenisini araştırmaya başladım.Almışken güçlü olsun dedim aynı zamanda bir oyun hastalığım da var.Toplamaya kalkıştık maliyet aşırı bir rakam çıktı bir de parçaların birbiri ile uyumu nasıl olur derken neyse casperin Game Master'ları hoşuma gitti ama tek sıkıntım ekran kartının adını daha önce hiç duymamamdı.Araştırmaya kalktığımda da bişiy bulamadım açıkçası. Monitörü de 23.6 inç bayağı büyük şimdi size sorularım şunlar
1- Bu aygıtla Metro 2033, Crysis 2 gibi kaliteli oyunları full özelliklerde kasılmadan oynayabilir miyim?
2- Bu kartın driverleri ile ilgili yorumlarınızdan korktum açıkçası.Şimdi bilgisayarı Casper Store den alacağım kasanın kurulumunu program ve driverleri onlar mı kurup gönderiyor yoksa kendimiz mi yapıcaz bunları?
3-ATI 2gb 6750 bu kart 256 bit mi?
Yanıtlayan olursa sevinirim....

YasinKURT
04-07-2011, 00:46   |  #49  
Taze Üye
10 mesaj

HD 6750 perakende satışı olmayan sadece casperın özel olarak kullandığı bir seridir. 256 bit değil SANIRIM. Her türlü oyunu açtı şu ana kadar uzun süreli oynamalarda bazen sıkıntı yaratabiliyor, oyunu zora sokmuyor ama göze geliyor az da olsa bir kasma. Ileriki dönemlerde HD 6950 ile değiştiriceksin tam oturacak sistem olacağı O.

YasinKURT
04-07-2011, 00:48   |  #50  
Taze Üye
10 mesaj
Alıntı: derdevil_84  
Arkadaşlar hepinize selamlar öncelikle yazılarınız beni müthiş aydınlattı.Evdeki eski bilgisayarımı çöpe atacağım için yenisini araştırmaya başladım.Almışken güçlü olsun dedim aynı zamanda bir oyun hastalığım da var.Toplamaya kalkıştık maliyet aşırı bir rakam çıktı bir de parçaların birbiri ile uyumu nasıl olur derken neyse casperin Game Master'ları hoşuma gitti ama tek sıkıntım ekran kartının adını daha önce hiç duymamamdı.Araştırmaya kalktığımda da bişiy bulamadım açıkçası. Monitörü de 23.6 inç bayağı büyük şimdi size sorularım şunlar
1- Bu aygıtla Metro 2033, Crysis 2 gibi kaliteli oyunları full özelliklerde kasılmadan oynayabilir miyim?
2- Bu kartın driverleri ile ilgili yorumlarınızdan korktum açıkçası.Şimdi bilgisayarı Casper Store den alacağım kasanın kurulumunu program ve driverleri onlar mı kurup gönderiyor yoksa kendimiz mi yapıcaz bunları?
3-ATI 2gb 6750 bu kart 256 bit mi?
Yanıtlayan olursa sevinirim....
Sana pc yi vermeden önce hertürlü driver yüklü olacak korkma cd den değilde casper sitesinden yukle guncel driverlar orda var.