Hocam sanırım casper neo var sende bende alıcamda oyun performansı iyidirde ben yine sorayım crysis2yi falan 1920x1080 çöznrlukte yuksek fpsde oynatıyormu bide 3d film falan izleyebiliyomusun ?
ATI HD 6750 Bilgi
Ve bu arada arkadaşlar casperın kullandıgı intel h67 chipset anakartda fabrika hatası varmıs ve intel tüm bu sorun belli bir zaman içinde meydana geliormuş ve bu kartları intele sorgusuz sualsiz geri iade edebiliyorsunuz bilginize sorun sanırım sata girişinlerindeymiş ve ve bende şu anda casper ngm 2600 alıcam h67 chipseti kullanıyor ve sorun düzeldemi bilgim yok sizce napmalıyım
Ve bu arada arkadaşlar casperın kullandıgı intel h67 chipset anakartda fabrika hatası varmıs ve intel tüm bu sorun belli bir zaman içinde meydana geliormuş ve bu kartları intele sorgusuz sualsiz geri iade edebiliyorsunuz bilginize sorun sanırım sata girişinlerindeymiş ve ve bende şu anda casper ngm 2600 alıcam h67 chipseti kullanıyor ve sorun düzeldemi bilgim yok sizce napmalıyıBende bir sorun yok aldım kullanıyorum, ancak ekran kartı biraz sıkıntı ilerde ilk değiştireceğin bu olucak. Sıkıntı derken mesela crisis 2 de extreme grafiklerde oynarken kasıyor. Yüksek de oynarsan bir sorun yok.
Casper in eski makinelerini bilmiyorum ama şuan ki 6750 kartlı sistemleri süper. Fuzuli konuşupta alacak olanlara engel olmayın. Ben şuan 6750 kullanıyorum crysis 2 de kasma gibi bi sıkıntı yok. Oyunda karakterin bir robot oldugu için robot gözüyle bakıyormuş süsü verilmiş, o hafif donuklugu bütün ekran kartında yapar. Benim sistem i7 işlemci 8 gb ram 6750 ekrn kartı. Çok memnunum alacak olanlara tavsiye ederim.