asimileci bana virus silmeyi öğretme...
"güvenli modda aç sil
silemezse virüsün yeri belli değilmi
aç dosyayı sil
dosya kilitlimi
görev yöneticisinden işlemini sonlandır ve sil
olmadımı unlocker le sil gide"
bunları kaç kişi yapar sen onu söle.
acemi kullanıcılara kaspersky diyorsun kaspersky çalışırken silemiyorrrr. ittahına başlatma. bu ittahınla normal kullanıcıların canı yanıyor...
bana bilmediğim bişi öüret o zaman elini öpem ama gelip bana bildiğim bişileri öğretme...
bunları daha önce başka yerde söledim:
"bittorent.exe,xcopy.exe host.exe :D Bu virusleri çok seviyorum. autorun.inf dosyasıyla birlikte çalışıyorlar adam akıllıymış. Cdlerdeki autorun.inf dosyasını ii akıl etmiş usb flash disk ve cdlerden çok basit bulaşıyor. taktığın an çlışıyor. en güzel temizleme yolu kendin temizleyeceksin. ilk önce Görev yöneticisini açacan bittorent.exe, copy.exe,host.exe gibi dosyaları durduracaksın. Sonra Klasor seçeneklerinden Korunan işletim sistemi dosyalarını gösterme deki tiki kaldıracaksın gizli dosyaları göstericeksin. Ve başlıyacaksın temizliğe. Bir diski açarken çift tık değil sağ tuşu kullanarak aç ı seçeceksin ve hemen autorun.inf svchosts.exe,bittorent.exe,xcopy.exe,host.exe gibi dosyalara yol vereceksin. sonra c:\windows içinde autorun.inf,xcopy.exe,svchosts.exe yada svchost.exe yi sileceksin. Aman dikkat system32 içindekini değil. Bütün disklere atıyor uyanık kendini. hepsini silince Başlat çalıştıra msconfig yazıp enter a basın. Başlangıç yada başlatma sekmesinden Direk o anahtarı kaldırıncaksın sanırım svchost.exe die bişi ile bitiyor sonu c:\windows\svchost.exe konumu o anahtarı silin ve tamam ile yeniden başlatın. işte bu."
al gör.
sen antiviruslere güvenirken biz virus temizliyorduk. bana neyin nasıl çalıştığını öğretme.
Bu forumun yetkilisi olsam seni bir dk daha durutmam bu forumda direk atarım. Sırf milleti bişeye teşvik etmeye çalışıyorsun.