şüphesiz
Avril Lavigne TÜRKİYEDE
Bu forum kilitli bir forumdur. Yeni mesajlar gönderilemez veya mevcut mesajlar düzenlenemez. Bu başlık kilitlidir. Yeni mesajlar gönderilemez veya mevcut mesajlar düzenlenemez.Sabırsızlıkla bekliyorum :)
teşwkküler arkdaşlar ilginizden ötürü...
ayrıca bazılarınız en başta cursed olmak üzere avrilteam.net'E büyük katkıda bulundular teşekkür ederim herkeze
desteğindne dolayı :)
Raziel kardeş çok duygulandım ortak bi şeyimiz oldu valla bunu bi yere yzmalı sende mi avril hayranısın yoksa ! ! !
evet avril in fanıyım diyebilirim, bütün albümlerinin orjinal hali bende mevcut, ne yaparsın, fan olmak kolay değil.
cursed raziel ikilisi artık bu diyalogları kesin, insanı bezdiriyorsunuz.
valla tebrikler arkadaşım site çok güzel olmuş.Bu arada cursed ve razieli de tebrik ediyorum
Sana sormıcaz black prince neyi ne zaman konuşacağımızı....
Site gerçekten de offical olmayı sonuna kadar hakediyor ;)
site benimde hoşuma gitti güzel olmuş. üstelik boş da değil yani. oradaki avatarları burda kullanmak vardı dimi cursed
ama sitede bişiy dikkatimi çekti. avatar,banner,masaüstü,winamp skin bölümlerinde resimler açılınca çerçeve dışına taşıyor. bence onu düzeltirseniz daha güzel olur.
O da olur zaten yeni bi tasarım üzerinde çalışıyolar ;)
alıntı:
Gönderen : cursedSana sormıcaz black prince neyi ne zaman konuşacağımızı....
Site gerçekten de offical olmayı sonuna kadar hakediyor ;)
İlaveten gerekli kişiler dışında kimse beni uyaramaz yaptığım herhangi bir şeyle ilgili, oldu mu?
RazieL siteye üye oldun mu ??
ooo arkdaşlar konu çok genişlemiş çok iyi gerçekten :)
hepinizi bekliyoruz....
arkdaşlar sitede ufak tefek hata lar aolabilir o site bir günde düşünülüp bir günde tasarlanmış birşey tarafımdan :)
şimdi yeni tasrım geliyor ama çok detaylı olcak o yüzden daha yarısına bile gelemdim....
2-3 bölüm bitti sadece yeni tasarımla beraber çokşeyde gelicek emin olabilirsiniz :)
hepinize katkılarınızdan dıolayı tşk. ederimm...
Landé radyo olayını söylesem abartmış olurmuyum
Arkadşlar avril team Radyo olayınada giriyor tabii herşey zamanla bi gün bi yerde duyarsanız sakın şaşırmayın :)