ehehheh avatar'da çok hoş :P
eheheh teşekkürler arkdaşlar...
ehehheh avatar'da çok hoş :P
eheheh teşekkürler arkdaşlar...
ya güzel bir şey aslında fanı olduğun biri için bir şeyler yapmak, gerçekten. Müslüm Gürses için elbette yapabilirsin site, hem senin yaptığın site güzel olur, eminim Müslüm baba da bir yerlerden bu siteni farkedecektir ;) Elin ecnebisi yani Avril e gelince yok be eyüp, tabi ki bu senin düşüncen ama müziğin ırkı olmaz bunu unutma, aynı şey fan olayında da geçerli, arkadaşlar güzel bir site hazırlamış avrilteam.net adında ve bence gayet iyi, umarım çok daha güzel olacak bu site bu arada eyüp böyle bir site yaparsan harbiden tutar ha :)
Avril Avril ! ! ! ! ahh bi de türkiyeye gelse :)
bizim eve geldi ya konuştuk falan sora uçakla gitti (uçakta benim he)zaten benim çocukluk arkadaşımdır kendisi bi bakıma kerdeşiz ama benim sesim o kadar güzel değildi
Hunter_42 kardeş sallanırda bu kadar deil yani haaa...
artkadaşlar çok üzüldüm konu ta müslüme kadar sarkmış :(
Keşke konu buralara gelmeseydi gelceğine kitlenseydi daha iyidi...
Benim amacım sadece avril alvign hayranı olup bu siteyi bilmeyenelre tanımayanlara tanıtmaktı
oysaki bazı arkdaşlarımız konu aşağılamış hatta avril lavigne'yi ecnebi diye aşağılamış...
buna insan ayrımı ırk ayrımı dinlerin ayrımı denir arkdaşım...
bence böyle bir davranışta bulunman inan beni inanılmaz derecede şaşırttı
günümüzde hala bu ayrımı yapan kişileri görmek öyleki baya şaşırtıcı...
böyle bir ayrım yaptı mı eyüp bilemem ancak şöyle bir şey var, onun demek istediği belki şuydu: "Hani ecnebiler (bencede bu lafı kullanmasa iyi olurdu ama) bu kadar ilgi görürken ben de müslüm'e bir sayfa adasam geniş bir yankı bulurdu herhalde." Zaten elvis devamında müziğin ırk vs. ayrımının olmadığınıda söylemiş, çok doğru, eyüp böyle düşünmüyordur sanıyorum ama her şeye rağmen anlamadığım bir nokta var o da neden müslüm bahsinin burada bu konuda geçmiş olduğu, avril ile müslümüm kulvarları o kadar farklı ki...
Eyüp sadece takılmış biraz o kadar :) ama harbidende avril müslüm ayrı evrenlerin insanları :)
öyle ama yine de müslüm'ün burada işi yoktu sanırım eyüp, ama olan oldu artık.
- avrilteam.net adında ki arkadışın eyüb ü anlamaması (yanlış anlaması ) gayet doğal çünki kendisinin varlığını sadece bu başlık altında görüyorum sonuç olarak ta eyüp ve bizi fazla tanımıyor .
- müslüm gürsesi dinlemem ama sonuçta o da bi sanatçı kendi bildiğini yapıyor (kimisi beğenir kimisi beğenmez ). en azından müslüm gürsesin müzik bilgisi burdaki herkesden çok fazla olduğu kesin (emeğe saygı ? )
-" müzik evrensel mi ? " diye sorsam herkes "evet" der . ama niyeyse bu evrenselliğe türk müziğini katmıyoruz . hatta nerdeyse sadece avrupada olan müzikleri anlıyoruz .
- burda kullandığım müslüm gürses ismi sadece sembolik unutmayın ki ihtiyacımız olan ve bilmediğimiz birçok şarkı var . ve bunlar şu an bir yerde çalıyor , üretiliyor .
- aranızda herhangi bi müzik enstruman ı ile ilgilenen varsa o melodilerin değerini daha iyi anlar .
- avril in şarkılarını beğeniyorum . özellikle "i'm with u" & "nobody's home " kimbilir kaç defa dinlemişimdir .
- sonuç olarak zevkler renkler tartışılamaz yargılanamaz . herkes kendi istediği tarza takılsın ama kimse kendi bildiğinin doğru olduğunu da sanmasın .
haklısın da kimse aksini söylemiyor ki bunların! Sadece avril team den bahsederken müslüm'e ne gerek var, onu demeye çalışıyoruz, konuyu açan arkadaş evet burada sadece avril-team için burada, bu doğru, madem bunu biliyoruz, ona göre Avril ile ilgili yorumlarınız varsa buyurun.
Ben avrilturkey.com'u tercih ederim
Ben ordada bulnudum ama burdaki arkadaşlar sevgi ve saygıyı hiç bi avril sitesinde bulamadım..