Avril Lavigne TÜRKİYEDE
Bu forum kilitli bir forumdur. Yeni mesajlar gönderilemez veya mevcut mesajlar düzenlenemez. Bu başlık kilitlidir. Yeni mesajlar gönderilemez veya mevcut mesajlar düzenlenemez.Süper bi iş gerçekleştirmişsiniz bende resmi olmasada avril hayranıyım sonuna kadar desteklerim sizi artık ne şekilde olacaksa ..
avrilteam.net walla abicim çok doğru bir iş yapmışşsın burda bizim murat var siteyi buraya tanıtarak büyük iş yaptın hatta bak gör şimdi sitenin ratingi nasıl artıyor
murat bu arada artık senin bir america yapman gerk yani haaa bu avril hastalığı sende fena bağımlılık yaratmışşş
arkdaşlar site 2 aya akdar official oluyor size bu müjdey verek istedimm :)
ama biraz daha destek ve eksik 2-3 bölümüz var onları tammalamaya çalışıyoruz...
+ Yeni tasarım ve bölümler ile geliyoruz...
teşekkürler elvis hepinizin desteğini bekliyoruz arkdaşlar :)
sweetyalien abi sen sil bu msj ı valla sil yaa " KARDEEŞ ORASI FAN SİTESİ NE C++ ı yaaa
! ! !"
cursed sana nadir katıldığım konulardan birine daha tanık oluyoruz, sweet sen bu mesajı yok et, gören ne der, bu zamanda bu cahillik.
sildim ama böyle sitelerin kime ne faydası olduğunu hala çözebilmiş değilim!
cursed ve benim gibilere, sorunun cevabı olabildiysem sevinirim.
sen çok gülme, senin ticari vakanı unutmadık daha.
ticaretin nesi var kardeş bak sonra da böle dedim diye konu sapıttı deme sakın bundan sonra sana cvp yazarken hep gülcem
Allah ağlatmasın, gül kardeş.
cursed efendi ticaret mi yapıyosunuz burda hayırdır, duymamış olayım, ayıp ayıp.
yuhh beee yuhh ne ticareti size ne diyim şaşırdım valla
alıntı:
Gönderen : cursedyuhh beee yuhh ne ticareti size ne diyim şaşırdım valla
Kusura bakmayın arkadaşlar, konuyu saptıran bu sefer benim...
arkdaşlar konu baya sapmış lütfen konuyu saptımayalım yani konu kitlenirse bir
daha açıp forum kirlilği yapmak istemem siteyi nasıl buluyorsunuz forumu vs vs ???
forumda ki ortam gerçekten de güzel konuşmalar ilişkiler bunda birazda sitenin ortak bi konu barındırması var bunu ona bağlıyorum ben yani AVRİL ;) tasarıma söz yok hele forum tasarımı süper olmuş ana sayfada beni en çok etkileyen avril in o bakışı ;)
ehehhe sen şimdi yeni gelicek tasarımı gör cursed :)
Çok güzel ve içeriği geniş bi site açmışsınız kıskananlar çatlasın ne diyeyimArtık kıskananlar kim onlar kendini biliyo.