yok hayır acık kardes hepsi on
Batman Arkham Asylum Yardım!
Oyun klasik bir arcade değil.Yani bilindik spiderman oyunlarındaki gibi basit 2 komboyla salak düşmanları alt etmiyoruz.Yeni silahlar, bataranglar , özellikler ,can vs upgrade edilebiliyor.Üstelik oyunda Joker harika yapılmış.Modellemesi ,sesi, tepkileri son derece muhteşem olmuş.Teknolojinin nimetlerindende gayet yararlanılmış.Jokerin suratındaki en ufak ayrıntıyı dahi farkedebiliyorsunuz. Ancak oyunda bug sorunu var. Umarım bir patch çıkartırlar.Yoksa yazık olcak güzelim oyuna.burdan tek bir geçiş yolu var live dan offline profile açmak ama eğer oyun orjinalse online oturum açın büyük ihtimalle bütün buglar silinir ben de orda takılmıştım live dan offline profile açtım orayı geçtim ancak %47 de takıldım orda da böyle bir sorun var
farukdgn
Aynı yerde bende kaldım.Dediğim gibi.Bug.
ben bug için çözüm buldum geçtim orayı da çok bug var oyunda ya neyse size de veriyim bugun çözümünü:
BURDAKİ dosyayı indirin açın. Oyunu açtıktan sonra klavyenin sağındaki NumPad den + ya basık tutun adam havalanıyor bi şekilde geçin orayı :D ben öyle yaptım napıyım başka yapıcak birşey yok :D orayı geçtim sonra Posion Ivy diye bişey sarmaşıklarla binayı yıktı gibi bişey oldu sonra tekrar aynı bug var ya ilk defa bu kadar hatalı oyun görüyorum. Ordan sonra şifre çözücü çıkıyo o elektrikli kapıların falan elektriğini kapatıyosun şifre çözücü gibi bişeyle. Bakın bir de bende ne çıktı eğer arkanızda ve önünüzde duvar varsa bu aleti kullanabiliyosunuz istediğiniz yere:
evet. bug bencede. bende geçemiorm oray.
oyunu sildim bea! silmesen yukler acardım.
dolu yer var ama oyun iğrenç :D
ben de oraya geçtim 3. silahı yükselttim batcaveden ama daha ilersine gidemedim
bende bundan bahsediyorum :D
dr.youngs bölümünün save dosyası olan paylaşırsa çok sevinirim lütfenn
save dosyası bende varda site yok. zten silicekttim
rapidshare yüklesen ztn fazla yer kaplamıyo paylaşırsn çok memnun olurum ltfen