Arkadaşlar bu oyunu bitiren varmı ya ben bi bölümü geçemedim yardım edebilcek varmı?
"Locate Dr. Young" yapamadım. Yukardaki avizeyle camı kırıp rehineleri kurtardım sonrasını geçemiyorum.
Geçebilen varsa tarif edeilirmi?
Batman Arkham Asylum Yardım!
ktunnel>youtube>Locate Dr. Young
Avizeyi indirdikten sonra dönebildiğin kadar geri dön.2 veya 3 kapı olması gerek. sonra zaten karşına düşman çıkıcak gerisini halledersin.Young'un odasına gidiceksin.parmak izini teşhis edip izleri takip ederek tekrar avizeli yere gelceksin.Ordan sonrası güzel zaten:) kolay gelsin.
ya ben dedektif modunu açınca parmak izleri falan görünmüyo başka bi tuşla birlikte falan mı basılcak x'e?
youtube'den buldum yerini ama bende çıkmıyo. Youtube'da izlediğim video'daki yere gidiyorum çıkmıyor. Bak resmini de çektim resimde içinde parmak izi olan kitabın önündeyim:
benimki açıyosa seninki de açar galiba :D ya soruma cevap verse arkadaş _hEro cevap verirmisin :D
hayır.senaryoya göre kendi devreye girior.konuda açıkca yazdım ne yapmanız gerektiğini.kusura bakmayın şimdi vaktim yok.akşam hatta geceye doğru yazarım ayrıntılı.Avizeyi indirdikten sonra geldiğiniz yerlere kadar gidin.büyük adam var heykel..o heykelin arkasında duvvarda yukarda havalandırma var.onu iple koparın .sonra tutunup girin.gerisini yaparsınız.haritanızı kontrol edin sürrekli tabla.iyi oyunlar
verdiğiniz resimde çok aceleci davranmışsınız.konuya attığım ilk mesajda , avizeyi indirdikten sonra geri dönün dedim.geri dönmeden parmak izi arıyorsunuz.adamın parmak izini bilmiyorsunuz ki henüz.bilmediğiniz birşeyi arıyorsunuz:) parmak izini bulup tekrar dönceksiniz oraya.
teşekkürler arkadaşlar bölümü geçmeyi başardım :D görmediğim bi kapı varmış ne kadar uğraştırdı beni yahu :D
benimki laptop deil,bu arada crysis very high,cod 4 ordaki en yüksek ayarlar+4xaa,farcry2 very high,undercover max, bu oyunlarda bu ayarlarda 25-70 arası fps deişiyo oyundan oyuna,e2160ım o kadar da kötü deil canım,overclocklu şimdilik ii iş görüyo:))
ya arkadaşlar ben duvarın yanına gidiyorum F işareti çıkmıyo sinir oldum ya bunun yeni versiyon patchsi falan varmı belki sorunlarını düzeltmişlerdir bakın resme:
ne kadar ilginç punisher123 huhaha :D
çıktı tabi biz ne oynuyoz :D
ohooo :D nerdesin sen kardeş?
yapma. iğrenç bi oyun bea.
valla ben sevmedim. günümüz teknolojisiyle ne oynlar yapılıyor gercekten farksız sen diosun bu oyun güzel. kendin bilirsin.
Oyun klasik bir arcade değil.Yani bilindik spiderman oyunlarındaki gibi basit 2 komboyla salak düşmanları alt etmiyoruz.Yeni silahlar, bataranglar , özellikler ,can vs upgrade edilebiliyor.Üstelik oyunda Joker harika yapılmış.Modellemesi ,sesi, tepkileri son derece muhteşem olmuş.Teknolojinin nimetlerindende gayet yararlanılmış.Jokerin suratındaki en ufak ayrıntıyı dahi farkedebiliyorsunuz. Ancak oyunda bug sorunu var. Umarım bir patch çıkartırlar.Yoksa yazık olcak güzelim oyuna.
farukdgn
Aynı yerde bende kaldım.Dediğim gibi.Bug.
evet bug aynen bende orda kaldım.