link önemli değil ya e-posta yoluyla göndersen
Batman Arkham Asylum Yardım!
arkadaslar ıkıncı bolum sanırım 3 doktoru farklı bolgelerde kurtarma gorevı var ıkısını kurtarıyorum ama 3.cuyu zehırlı gaz olan odaya gırdıgımde fanların bırını calıstırıyorum dıgerını calıstırmak ıcın karsıya atlamam gerekıyor atlayamadım nasıl gecılecegını bılen varsa yardımcı olursa sewınırım ve tesekkurler ayrıca save nasıl oluyor::?
İleri giderken boşluğa basılı tut.Platformun sonuna kadar koş,o kendi atlar.Ama inene kadar boşluğu bırakma.Ya da etrafa bak Grapple yapabileceğin bir platform vardır belki.
Arkadaşlar lütfen yardım edin.yukarıdaki arkadaşın bölümünü geçtim binadan çıktım dnaları takip ederek medical facility visitor center penitentiarye girdim zincirlerle kapı kapalı yukarısında boşluk var sanki oraya bakıncada f tuşu gözükmüyo zıplamak için kaldım öyle.bide görev listemde şunlar yazıyo.Destroy the titan production facility in the botanical gardens,Sonra şunlarla devam ediyo Obtain the security key codes from the warden,Locate the warden using his dna trail. lütfen yardım youtube da da yok.
Arkadaşlar tamam youtube da buldum ama orda adam rahatça tepeye fırlıyo çünkü onda f tuşu gözüküyo bende bir türlü çıkmıyo yanlış yerde duvarların orda çıkıyo daha öncede saatli kuleye girememiştim o yüzden yeniden başlıyp geçmiştim ama şimdidemi yeniden başlıcam çok bölüm geçti ya yardım edebilirmisiniz grafik hatasımı
oyunu kaldırdım tekrar kurdum ama nafile yaa sebebi nedir acaba bunun ?
Bu sorunlar crack tan kaynaklanıyor hemen hepsinde var, eğer sorunsuz bir şekilde oynamak istiyorsanız şimdilik orjinalini almaktan başka çare yok:(
arkdaşlaar lütfen bri yardım etsin:::::(
ben şimdi karşıda bi tane o ışıklı şeylerden var onu almam için uçmam lazım ama hep kısa kalıyo space basılı tutunca da olmuyo lütfen ya kafyı yicem yoksa:(((((
Ben bu oyunun buglarından bıktım hiç uğraşamıcam prototype indirdim onu oynuyorum hiç uğraşmayın bence sizde
peki arkadaşlar bu bug ( hata ) lara nasıl bir çözüm yapabiliriz yani bir crack serial vs.vs. varmı bir çözüm bulunan
arkdaslar heralde 3 ya da dördüncü bölüm orda adamları öldürdümbalkon gibi bi yere böle arkham askerini ayaktaki yürüyen sandalyeyebağlamıslar hani bide bi potre var o bölümü gecemedim yotubedan izledimo portreye bumerang fırlatıyo sonraasadan adam kapıyı acıyo giriyoiçeri ama napıyoda giriyo bilmiyorum
arkadaşlar ben ilk bölümde takıldım kaldım ne yapıcam bilmiyorum..
joker kaçtıktan sonraki o gardiyanın bağlı olduğu yer..
oyun ne zamandan beri var geçemedim diye hiç açmadım bile..
bilen varsa lütfen yazarmısınız ..
teşekkürler..
arkadaşlar ben ilk bölümde takıldım kaldım ne yapıcam bilmiyorum..Hangisi olduğunu anlamadım. Eğer Glide sorunu varsa en yeni crackı indir geçer
joker kaçtıktan sonraki o gardiyanın bağlı olduğu yer..
oyun ne zamandan beri var geçemedim diye hiç açmadım bile..
bilen varsa lütfen yazarmısınız ..
teşekkürler..
oyun güzel ama ne kadar karışık böyle..
oyunu köşesinde bi harita gösterse nerde ne yapılacak diye millet bu kadar sıkıntı yaşamazdı..
şimdi de o gardiyanın sandalyede bağlı olarak ölü olduğu yerdeyim .bu seferde heryere baktım bi şey bulamadım..nerde ne yapmam lazım bi anlasam..var bi ibnelik ama nerde ;))
bahsettiğim yer burası ..sinir oldum geçemeyince orayı..ne yapmam lazım..
bilen arkadaş yazarsa sevinirim..
Be resime göre sağ arka tarfında müdürün duvarda asılı resmi var x tuşuyla o resmi tarattır
çok sağol dostum..
başka biride orda takılmış ona cevap yazan birinden öğrendim geçtim..
o kadar çok çözülemeyen yer varki bulmaca gibi oyun..
şimdi de Dr cheni nasıl kuratracam diye uğraşıyorum..
bug lar benide bıktırdı. oynamıyorum zaten, de denediğimede pişman oldum.
OYUN MU OYNUYORUZ BULMACA MI ÇÖZÜYORUZ ANLAMADIM Kİ ;..
BU YÜZDEN BENDE ÇOK SIKILDIM..
BU YÜZDEN YILIN EN İYİ OYUNU OLMAYI BENCE HAKETMİYOR..
PTOTOTURE OYUNU TERCİH EDERİM..