tuneup ultilities kullan.
Ben PC mi böyle koruyor ve hızlandırıyorum!!!!
antivirüs:KİS 7
kötü yazılım engelleme:ad-aware
temizleme:ccleaner,add-remove 4 Good
avast home edition
ad-aware 2007
Ashampoo WinOptimizer 2008
acronis true image personel edition
Borga-xtuneup ultilities kullan.bu bidğim kadarıyla ücretli bir program. bunun da key kampanyası falan var mı kaspersky gibi (yoksa ben mi yanlış hatırlıyorum?).
doctorun dışındakileri haftada bir yüklüyorum taratıyorum.
spyware doctor
cleaner
advanced windowscare
disk defrag
nightdarkyazayım mademkasperskyle avast birarada çalışabiliyo muantivirüs:kaspersky internet security 7.0 ve avast
kötü yazılım engelleme:ad-aware SE personal
hızlandırma:CCleaner ve advanced windowscare V2 pro
Merhaba
@matrax551
Çalışır ama sanırım birini aktif birini de pasif duruma getirmek gerekiyor.
Ad-Aware SE,SpybotSD,
F-Prot,RootkitRevealer,hijackthis,XpAntiSpy,McAfee,KillBox,
unlocker.Tabi hiçbiri kurulu değil bunların.Taşınabilir programlar çok çok lazım olmadımı kurmam antivirüs bunlar işe yaramazsa duruma göre bitdefender,kis,nod32 ya da spyware doctor kurarım.Tarayıcı olarak hangisinde açık söylentisi yoksa onu kullanır güvendiğim sitelere girmeye çalışırım.Mcafee SiteAdvisor ve Wot adlı eklentinin sakat dediği sitelere girmekten kaçınırım.Yinede her türlü ihtimale karşı norton ghostla yedeğimi aldım.
Hızzlandırıcı-->EFRC,Cleaner,CCleaner,NtRegOpt,Ultimate Defrag_1.34 bunlardan da efrc hariç hepsi taşınabirlir
sistemime mümkün oldukça program kurmam taşınabilir programalar kullanmaya çalışırım.
ben
antivirüs:KİS int.sec. 7.0
anti spyware : windows defender
koruma : ccleaner , speedupmypc
başkada bişeye gerek duymuyyom
CA e-trust security lates verison (virus+spam+email vs. hepsi)
winoptimizer 2007...
zaten herşeyim yedekli korusam ne oalcakkii..
ama yukledik iste..
nod 32
superantispyware
TuneUp Utilieties 2007,Registry Mechanic
kaspersky internet security 6.0
windows registry repair
crap cleaner
Antivirüs: Nod32 evde Eset Smart Security işyerinde
Firewall: Eset Smart Security
Kötü / reklam amaçlı yazılım: SpyBot S&D, Adaware,
Bilgisayar BAkım: Ashampoo Platinum Suite
avast koruyo en önemliside advenced bu purogram bilgisayara internetten gelecek gereksiz dosyaları otomatik siliyo ve bilgisayarı ilk günki gibi yapıyor
kaspersky anti virus kullanıyorum pcmi bılıncsız bırı kullanmadıgı surece hıc problem yasamadım kaspersky ayrıca rootkıt ve trojanlara karsıda etkılı yanı ayrıca adaware kullanmıoyrum vıruslu dosyayı acıp kullansan bıle kaspersky sana kullandırtmıyor ıslemı engellıyor son 5 senedır kaspersky kullanıyorum ve kafam rahat
Kasperski İnternet Security 7.0
Ashampoo Winoptimizer 4
Uniblue Power Suite
aradabirde Super Antispywareye taratıyorum
hepside sorunsuz çalışıyor
Sistemimde Kaspersky İnternet Security 7.0 Mevcut. Ayrıca Arp saldırıları için yanında AntiARP Programını kullanıyorum. cookes ve trojanları temizlemek için ise a-squared Free programını kullanıyorum. Registry first Aid Platinium ile de registry hatalarını düzeltiyorum. 512 Ram ile Kaspersky biraz kassa da güzel.
kaspersky 7.0
adaware2007 pro
TweakNow PowerPack 2006
CCleaner - Windowscare -
antivirüs:kaspersky internet security 7.0
kötü yazılım engelleme:Spyware Doctor
hızlandırma:Registry mechanic ve Your Uninstaller(full silme işlemi yapıo vede gereksiz dosya silici ddiye bi sekmeside var)
Bu programlar işimi görüyo
Kaspersky Antivirüs 6.x,
ZoneAlarm antispy&firewall 7.x,
ad-aware ,
spybot,
spyware doctor,
ccleaner,
regisrtymechanic,
regseeker,
a-squared Free
Abartı olabilir ama güvenliği seviyorum ve bu programlar sayesinde 1,5 senede bir format atıyorum... Zaten programalrın hepsi aynı anda açık değil. Biri kaçırsa biri yakalıyor.
nod 32-w.defender.hızlandırıcılardan çok çektim.belkide fazla bilgim olmadığı için çok hata yapmışımdır.bu yüzden kullanmıyorum
Avira antivirüs PE classic
Cclaner
ad-aware