ESET NOD 32 Antivirüs 3.0.65
SUPER Anti Spyware FREE
TuneUp Utilities 2008
CCleaner
Your Uninstaller 2008
ESET NOD 32 Antivirüs 3.0.65
SUPER Anti Spyware FREE
TuneUp Utilities 2008
CCleaner
Your Uninstaller 2008
bende bişi kullanmıyorum bilgisayar virüs kaparsa dosyalarım yedekli format atıyorum tertemiz oluyo virüs programı kullanmadığım içinde bilgisayarım yeterince hızlı hemde virüs programlarının salakca işlemlerindende kurtulmuş oluyorum herkese tavsiye ederim:))))
haya-jibende bişi kullanmıyorum bilgisayar virüs kaparsa dosyalarım yedekli format atıyorum tertemiz oluyo virüs programı kullanmadığım içinde bilgisayarım yeterince hızlı hemde virüs programlarının salakca işlemlerindende kurtulmuş oluyorum herkese tavsiye ederim:))))Bir gün bir işin olur girersin nete kredi kartına o sırada bir hacker senin kartının şifresini ele geçirir o zaman ah ben niye antivirüs kullanmadım diye zırvalarsın
Nod32 / Outpost Security Suite Pro / Spyware Terminator / Trojan Remover / Spyware Blaster / Avira Anti Rookit / Norton Security Scan / Advanced win care
Biraz fazla gibi ama güvenliği elden bırakmamak lazım
ccleaner ve auslogics disk defrag
sadece bu 2 si
Onlar ile sadece sistemi optimize edebilirsin onlar seni ne virüsten korur ne de temizler hemen bir antivirüs yükle
Güncelleyeyim ben de:
Güvenlik için KIS 2009 ve Windows Defender.
Hızlandırmak için CCleaner, Revo Uninstaller(program kaldırırken kalıntıları başarılı bir şekilde siliyor) ve Windows'un Defrag işlevi
benimki
avast! professional,comodo firewall pro
spyware terminator
advanced systemcare v3 pro,ccleaner,wise registry cleaner
nod32 3.0
hızlandırma: Glary utilities
fire fox
herşey tamamda anlamadığım bu kötü yazılım engelleme ne oluyor ya anti virüs bu işi görmüyormu
ibrahim19nod32 3.0trojan bazen antivirüsü atlatıyo o zaman bu yazılımlar devreye giriyo
hızlandırma: Glary utilities
fire foxherşey tamamda anlamadığım bu kötü yazılım engelleme ne oluyor ya anti virüs bu işi görmü
kis09 + W.defender
+
ccleaner , windows disk birlş. , windows disk temizleme
Antivirüs :panda 2008
Kötü Yazılım Engelleme:Windows Defender
Hızlandırma :CCleaner ve advanced windowscare V2 pro bunları biliyorum başka tanımam
Sting_32Onlar ile sadece sistemi optimize edebilirsin onlar seni ne virüsten korur ne de temizler hemen bir antivirüs yübu güne kadar hiç bir antivirüs uygulamasını kullanmadım ve kullanmayı düşünmüyorum
daha bilgisayarımın yavaşladığını veya virüs kaptığını görmedim.
Avira Antivir Personal
Ad-Aware 2008
Windows Defender
bana bunlar yetiyor ayrıca vista kullanıyorum:)
eset smart security 3.0
spy emrgency 2008
ad-aware se pro + ad-Watch
ccleaner
registry mechanic 7.0
tune up 2008
advanced windowscare v2 Pro
Nasıl ama kusursuz değil mi??? evet dediğinizi duyar gibiyim..evet bencede öyle..Kusursuz
BEN;
anti virüs:Bit defender
kötü yazılım:windows defender
ve
difriz kullanıyorum iyi oluyor
ha bide ;
ccleaner , windows disk birlş. , windows disk temizleme
aynen bende bunları kulanıyorum ve gayet hızlı çalışıyor pc..
ozanaabbu güne kadar hiç bir antivirüs uygulamasını kullanmadım ve kullanmayı düşünmüyorumÖyle virüsler vardır ki bilgisayarını tam bir zombiye dönüştürmüştür senin pc'den istediği kişiye fake mail gönderir istediği herşeyi senin pc'den kendi pc'sine çeker ama senin ruhun bile duymaz eğer bilgisayarında antivirüs yoksa virüs olup olmadığını asla bilemezsin herşeye rağmen önlem alıp bir antivirüs kurmalısın
daha bilgisayarımın yavaşladığını veya virüs kaptığını görmedim.
VİRÜS PROGRAMI KULLANMIYORUM
VİRÜSÜ İYİ TANIYORUM NERDEN GELECEĞİNİDE BİLİYORUM
DEEP FREZE BAZEN AKTİFLEŞTİRİRİM
ODA EMİN OLMADIĞIM İŞLER YAPARKEN KULLANIRIM
BAKIM ONARIMA BÜYÜK ÖNEM GÖSTERİRİM BOŞ DOSYAYA BİLE TAHAMMÜLÜM YOK
BUNLAR BENİM DEVAMLI GÜNCELLEDİĞİM PROGRAMLAR
BAKIM ONARIM TEMİZLİKTEN SONRA TAM DİSK YEDEĞİ ALIRIM PC AÇILMICAK KADAR ÇÖKSEDE PROGRAMIN BOOT ÖZELLİĞİYLE YEDEĞİ GERİ ALIRIM YILLAR ÖNCE FORMAT ATMAYI BIRAKTIM
PROGRAMI 9. VERSİYONUNDAN BERİ KULLANIRIM
ARKADAŞLAR HİÇ KIZMAYIN BANA AMA İDDA EDİYORUM BENİM Kİ KADAR SAĞLIKLI Bİ PC NİZİN YOK
waywahVİRÜS PROGRAMI KULLANMIYORUMbencede çünkü masaüstünde bile hiç bişi yok ... :)
VİRÜSÜ İYİ TANIYORUM NERDEN GELECEĞİNİDE BİLİYORUM
DEEP FREZE BAZEN AKTİFLEŞTİRİRİM
ODA EMİN OLMADIĞIM İŞLER YAPARKEN KULLANIRIM
BAKIM ONARIMA BÜYÜK ÖNEM GÖSTERİRİM BOŞ DOSYAYA BİLE TAHAMMÜLÜM YOK
BUNLAR BENİM DEVAMLI GÜNCELLEDİĞİM PROGRAMLAR
BAKIM ONARIM TEMİZLİKTEN SONRA TAM DİSK YEDEĞİ ALIRIM PC AÇILMICAK KADAR ÇÖKSEDE PROGRAMIN BOOT ÖZELLİĞİYLE YEDEĞİ GERİ ALIRIM YILLAR ÖNCE FORMAT ATMAYI BIRAKTIMPROGRAMI 9. VERSİYONUNDAN BERİ KULLANIRIM
ARKADAŞLAR HİÇ KIZMAYIN BANA AMA İDDA EDİYORUM BENİM Kİ KADAR SAĞLIKLI Bİ PC NİZİN